PRIETENE FARA TITLU (47)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, pai eu zic de vinete netocate, doar coapte si curatate, asa le dau la robot, ca le si toaca si amesteca cu uleiul totodata. Maioneza??? Eu credeam ca nu exista salata de vinete fara maioneza (la mixer, tot cu oua crude) dar... mi-am schimbat parerea, ingrasa rau. Si da, si eu ador maioneza, dar... ma abtin. Plus ca fac economie de timp. Maioneza la borcan nu-mi place deloc, asa ca... fara.
Razvan se uita la Fifi, preferatele lui, acum 2 minute s-a trezit.

EDIT: si-am uitat sa zic ca azi mi-am tuns iar feciorul, tot la frizerie. Am schimbat putin si stilul... e un dragalas, o sa pun si poze, doar sa-i fac vreo doua.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Noi plecam o fuga la socru.

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY eu stiu persoane care o mananca si fara maioneza,care cica ii strica gustul ... baga doar ulei in ea.Si io am sarit faza cu tocatul pentru ca de obicei nu le coc io ci mami Si maioneza la borcan?? Cred ca e groaznica ...
Plimbare placuta!

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- fara maioneza vinetele, asa ne plac, si rar punem o lingura de smintina dar la noi e f. f.f slaba comparativ cu ce e in tzara.
Astery-have fun la socru si pune poze..
Lili-imi place numele Bogdan, eu aveam pe lista Eric, Theodor, Matthew.

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Daaaaa ce sa zic cu ingrasatul,toate ingrasa rau numai pe mine nu Azi am intrat deja perfect in blugii mei trei sferturi normali! Dar la kile tot in jur de 58-59 am.Cum si in talie am tot 72 cm inca,presupun ca din dos sau aripioare oi fi dat jos .
ANDA in sfarsit ai pus filme cu dragalasul de Mark ! Ce m-am distrat cu catelul ala

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Hello!
N-am mai fost la socru, se face noapte prea degraba... si nu-mi place noaptea pe sosea (Denisa stii DN E85).
Am tras 2-3 ture cu masina, am fost in Altex si-am mai luat niste cd-uri pt. Razvan (unul Compedia cu activitati, altul tot cu activitati nush'cum se cheama si unul cu "Masinute" pe care deja il vizioneaza), copilul fooooarte fericit, noi la fel.
Am o tura de rufe de intins, niste vase de spalat, dusul lui Razvan cred ca-l sar in asta seara, ca ma simt sleita.
Si bineinteles, Clona la 23.00, care se apropie de final .
La voi apare pata asta alba de reclama?
Maine am sot la Bucuresti, eu cu Razvan program de voie... de luni incepem si ABA din nou, cel putin teoretic, depinde cum va fi prima zi de gradinita. Sper sa nu uit sa facem o poza in 3, acolo, la gradi, am s-o rog pe Dana Ene .
Sunt p'aci, inca nu inchid calcu', poate imi mai vin idei .
Si salata de vinete fara maioneza, doar cu rosii este BESTIALA . Si mai poftesc groaznic la cartofi "fripti", poate bag maine la pranz .

(1),(2),(3),(4)
(5)

Mergi la inceput

Cristina-super ca e happy Razvan, tu cu treburile te descurci..
Moni si Bee-culcati bebeii?
Lili-tu unde ai disparut azi?
Eu astept sa se faca ora H sa o intind acasa si apoi la gym si sa iau ceapa sa pun la vinete, ca azi de dimi am constatat ca se terminase ladita si era prea devreme sa fug la magazin..deci AMR 5h pina la marea revedereee

Mergi la inceput

DENISA l-am culcat pe Tudor,dar Diana nu vrea
Lili,Daniela si Ingrid nu au putut intra pe DC azi.Si la mine numai cu Opera merge ...

Mergi la inceput

Diana mi-a dat directive sa imi vopsesc parul in rosu "ca sa fiu frumoasa".Cica sa fiu ca toate femeile Ca sa vezi

Mergi la inceput

Moni-pai fa-l si tu putin roscat..La 11 pm Dia nu doarme, si dimi se poate scula pina in 8 sa mearga la gradi?
Mai stau si eu 5 min si o sterg, sa merg la gym si poate reusesc sa termin cartea cum ziceam..
Va pup si incerc maine sa intru 2 min, dar voi fi singura cu copiii si deci mai greu..

Mergi la inceput