PRIETENE FARA TITLU (47)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Buna dimineata! haideti la o cafea!
Eu matinala azi ca am reusit de-am mers cu Diana pentru exudat si copro.Ce sa zic ca nu voia sa se imbrace,ca ea nu vine cu mine Pana la urma am convins-o ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Cainii latra,caravana trece."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/teolinda/teolinda.jpg)
teolinda spune:
Pe mine m-a trezit Nicolas la 10:10.
Decand au trecut caldurile...adica polenul de balarii am scapat de chinuitoarea alergie si dorm toaaaata noaptea fara sa ma mai trezesc. Si asta mic vad ca e puturos si nu imi da trezirea. Eh... ma mai bucur si eu 3 zile ca de luni ne vom trezi dimineata. Pt mine... nu e chiar o mare problema dar pt puturosul meu care mai devreme de 10 nu se da jos din paaaat... Am sperante ca trezindu-se devreme ... se va culca seara la maxim 10 ca acum mai devreme de 11:30-12 noaptea nu adoarme.
Parca ma apuca si pe mine fiorii de emotie... ca pe Astery si pe Ingrid.
Acum stau sa ma gandesc... sa ma duc cu flori ... dar pt cine? Pt educatoare si pt asistenta medicala...ca pe-acolo trebuie sa trec sa duc niste chestii pe care ni le-a cerut. Voi cum procedati?
A... si trebuie sa-i scriu pe etichetele de la hainute numele sa nu si ameteasca pe-acolo si sa-mi vina imbracat de la alt copil?
Eu am bagat la spalat, dupa amiaza ne ducem pe la mama si vreau s-ajung sa ii iau si rezultatele analizelor.
MONI - n-ai zis nimic de Tudor astazi.
ASTERY - ce faci? Ai imprietenit-o pe mama ta cu Razvanel?
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
LILI cam multe intrebari
pai scrie tu numele daca ai chef.La noi in primele saptamani se ca incurcau hainele si incaltamintea intr-o veselie Asta mai ales ca fiind noi hainele/incaltamintea nu le prea cunostea nici Diana si presupun ca si ceilalti copii la fel pateau.
Cu florile eu nu prea sunt cu dusul,dar toata lumea duce si daca nu duc cea care se simte prost e ... Diana! Anul trecut io habar nu aveam si nu am dus ... cand am vazut care e treaba a aparut mami cu cate un pachet de cafea si cate o ciocolata - compensare De obicei se dau educatoarelor si ingrijitoarelor.Acum la inceput pana nu stii care-s ingrijitoarele,nu e cazul si lor ... Anul asta le ducem flori ca cica niciuna din educatoare nu bea cafea , doar ingrijitoarele.
Tudor doarme,Diana e plecata.Azi noapte n-am dormit io Se facuse 1 si nu adormisem si cum Tudor se tot scremea si tragea parzturi,m-am gandit sa il schimb si sa ii dau papa,ca mancase la 22,30 .Si l-am luat sa il schimb - greseala ca n-avea kk
- si i-am dat si laptic.Doar ca dupa aia adoarme daca mai ai pe cine! Asa m-a prins ora 3 neadormita,el se scremea in patutz,Diana scrasnea din dinti
E de groaza cum scrasneste
Dimineata nu mai retin la cate s-a trezit pe la 6-7 parca - si iar papa si scremut si plans de l-am mutat in carucior dincoace sa il fatzaie taica-su si eu m-am culcat.Pe la 8 s-a trezit Diana si a trebuit si eu sa ma ridic ... sa mergem la analize.
Deci sunt zombie,de-acum nu-l mai trezesc nici daca nu stiu ce se intampla ... nici daca e kk-risit pana in gat
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Neatza si de la mine si o cafea,
Eu sunt la a 2-a ca sunt trezita de la 4.30, de emotiile,plus ca aveam de facut salata de vinete...Se pare ca din Bucuresti au pelcat destul de ok,desi erau obositi copiii caci ii trezisera la 6.30 sa fie siguri ca ajung in timp util la aeroport(cursa era de la 2.20 si dela focsani la bucu sunt 3,5h maxim,dar de) si s-a ocupat mama de ei in aeroport...Acum sper sa doarma si sa fie ok si de la Amsterdam aici si sa ajunga cu bine,asta e tot ce conteaza..
Moni-vad ca ai avut o noapte mai plina, deci nu il mai laudam pe Tudor
Lili-f. bine ca te odihnesti, eu cu Alex nu prea le dormeam asa de bine si mult ca cu Emma..
Urus-tinem pumnii sa iasa bebe luna asta
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Salutare.
Scriu cu Opera, ca altfel nu se poate, nu mai spun de o reclama imensa care imi ocupa 1/3 din pagina, nu stiu la ce este reclama, fiindca este o chestie alba... o fi la pasta de dinti??
In fine...
Liliana, din pacate mama mea are slabe sanse sa-l cunoasca pe Razvan, asta fiindca nu depune niciun efort. Nu poate sa priceapa ca lui trebuie sa i se adreseze altfel, nu-i greu defel, insa iaca ea nu poate... nu insist pe subiect, deoarece ma intristeaza enorm.
La mine emotiile cresc exponential, pentru ziua de luni, si chiar nu pricep, ca doar avem experienta oarecare in domeniu...
Moni, imi pare rau ca n-ai dormit azi noapte, sper sa recuperezi somnul pierdut, eu am "furat" chiar acum vreo 40 de minute langa Razvan, moama ce bine e dupa, zici ca am dormit o noapte.
Noi vom duce flori, fiindca asa este ritualul. 4 buchete 2 + 2, restul... mai vedem noi ce si cum. Asa este traditia, asa facem.
Denisa, la tine emotii cu carul, fata... acum trebuie sa fie pe drum... fus orar, chestii... Doamne ajuta sa fie bine.
Ia sa trimit, sa nu se piarda asa mesaj pretios
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
asteryaro spune:
Azi trebuia sa particip la niste cursuri obligatorii pt. insotitorii "de zbor". Cum parca spuneam ieri (sau nu??) sotul meu a fost plecat la Cluj cu treaba. Azi la 5 s-a pus pe drum, sa ajunga la timp, pt. ca eu sa pot merge la cursuri. Ajung la 13.30 punct acolo - cursurile erau in plina desfasurare, incepusera mai devreme decat programasera, vreo 25 de mamici, inghesuite intro sala de curs minuscula, caaald, eu priveam de undeva de pe hol, nu auzeam ce se preda, mapa de prezentare nu aveam... asa ca am plecat. Mi-a fost tare ciuda, chiar vroiam sa particip (oricum este obligatoriu), dar... Next time, facem o reprogramare.
Razvan butoneaza cu mare talent mousul , musai sa mai cumpar cateva cd-uri Compedia, poate in seara asta dam raita prin Petrom-uri (acolo stiu ca erau).
Mai aveam de scris, dar mi-a pierit inspiratia .
(1),(2),(3),(4)
(5)
Denisam spune:
Astery-bafta la cursuri..si tinem pumnii pt luni.. eu sper sa reusesc maine sa ii duc juma de ora, mai mult pt Alex sa vada, ca Emma deja e f. nerabdatoaaree sa inceapa..Una din educatoarele ei va fi la grupa lui Alex, si sper sa il ajute mai mult pe mciutul meu..
Am gatit aseara si am reusit greu sa fur 5h de somn,nu stiu cat o sa pot dormi la noapte, dar asta e, maine tb sa fiu fresh pt ei si sa merg si cu Alex la control la urechiuse..
Revin,merg sa mai iau un ceai ca mi se inchid ochii..
asteryaro spune:
Denisa, Alex are deja experienta de la Geta, ma refer la colectivitate, emotii oricum vor fi. Am uitat sa-ti zic: eu salata de vinete o fac DIRECT la robotul de bucatarie, adica pun vinetele, ii dau drumul la viteza maxima, adaug ulei treptat, sare, ceapa si gata! O face instant. Economie de timp, eu nu mai am rabdare sa stau la "frecat" cu lingura de lemn .
Ce aiurea este cu Opera asta... cred ca au probleme serioase de nu merge cu Explorer.
(1),(2),(3),(4)
(5)
Denisam spune:
Astery- o fac cu mixerul in 5 min, acealsi lucru -pun vinete, ceapa ,sare si ulei de masline si in 3-4 min e gata..
monica70 spune:
Hello ... si eu cu Opera am intrat Am si dormit vreo ora si ceva.Acum o exmatriculez pe Diana pe-afara,nu cred ca mai ies si eu cu Tudor ca n-a chef.
DENISA si eu zic ca se va adapta rapid si Alex ca si Emma.Bafta la control !
ASTERY imi pare rau ca e asa mama ta.Faza imi aminteste de Deea care nici ea nu se intelegea cu a ei ...
Cat despre salata de vinete ce ziceti voi acolo??? Pai eu fac altfel separat fac maioneza exclusiv cu lingura de lemn - ca imi place la nebunie sa o fac si sa o si mananc chiar si goala cu paine
.Dar o fac asa: pun un galbenus de ou crud (sau doua daca fac mai multa),pun sare si piper (astea ca sa nu se taie maioneza),o lingura mare chiar cu varf cu mustar si pe urma cate un pic si amestecand bag uleiul.Apoi macelaresc ceapa (mai nou cu aparatul ala de zdrobit usturoiul) pe care o bag in salata,bag maioneza si sare si gata
Acum am trimis-o pe Diana pe-afara,Tudor e satul si sta cuminte sughitand de zor,asa ca merg sa pun cartofii la fript si sa imi prepar salata verde - noroc ca mi-a curatat si spalat husbandu' tot.Apropo de mancare azi a mancat Diana bine tocanita de cartofi cu carne adusa de mami si a zis ca tare ii place.