PRIETENE FARA TITLU (47)
Raspunsuri - Pagina 15

Denisam spune:
Denisam spune:
 Moni-bravo ca stati asa mult afara si pt Tudor ca e asa cuminte, ti-am zis eu mare girja uc ei cand se aproprie de 1 an insa
mare girja uc ei cand se aproprie de 1 an insa
Eu citesc o carte legata de vorbire , e un caz real al unei tipe de aici care a avut 2 copiii din 3 cu probleme
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

monica70 spune:
monica70 spune:
 DENISA aoleu.Tot cu asta te stresezi?  Uite ca Brandusa nu isi face asa probleme cu Razvan si nici el nu vorbeste cine stie ce ... Sa vedem cum o fi si Tudor al meu cu vorbitul comparativ cu sora-sa.Dar pe bune ca deja a inceput sa gangureasca!!! Inca destul de rar si putin ,dar se straduieste baiatu'
 Uite ca Brandusa nu isi face asa probleme cu Razvan si nici el nu vorbeste cine stie ce ... Sa vedem cum o fi si Tudor al meu cu vorbitul comparativ cu sora-sa.Dar pe bune ca deja a inceput sa gangureasca!!! Inca destul de rar si putin ,dar se straduieste baiatu' 

Cel putin la zbierat de foame e la acelasi nivel cu ea,chiar vorbeau azi vecinele de la bloc ca ce volum are la plans,ca l-au auzit intr-o seara ...
MONI   cu  www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR  (14.08.2009)   
"Cainii latra,caravana trece."

monica70 spune:
monica70 spune:
 A si pe bune ca merita laudat Tudor,ca e cuminte,pai ganditi-va ca cel putin in prima luna Diana mea era cuplata doar pe trei faze: plans,supt si somn! Pe ea n-am prins-o decat rar cand era asa de mica sa stea cuminte cu ochii pe pereti,cu atat mai putin sa gangureasca sau zambeasca (treaza fiind,ca in somn mai zambea uneori).Si la ea au tinut colicii pana pe la 3-4 luni 
MONI   cu  www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR  (14.08.2009)   

monica70 spune:
monica70 spune:
 Si apropo de colici! Dianei i-am dat asa: BABBY DRINK,SAB SIMPLEX,GRIPE WATER,BONNISAN,DEBRIDAT,CEAI DE COLICI ... plus ceva solutii speciale si "super bune"  fabricate prin farmaciile locale,la care ne faceau unii si altii reclama.Si tot degeaba  Evident nu i le-am dat deodata,dar le-am incercat pe toate. Vag ii mai ameliorau durerile o zi ,doua,trei si iar de la capat ... Acum la Tudor am cumparat doar Baby Drink si i-am dat doar odata,prima oara cand a plans mai rau si mai mult seara,i-am dat ca a insistat mami,dar a facut mai urat de la el mi se pare.Si degeaba tot insista,eu nu ii mai dau nimic de data asta.Am si citit clar: nu exista tratament eficient pentru colici.Toate astea-s varza si reclame  Cel mai eficient tratament: sa ragaie dupa supt si sa traga parzturi si sa faca kk,asta de obicei o face cand se afla la san sau macar in bratele noastre.Cred ca la Diana nici nu prea stiam eu sa o fac sa ragaie ,rar ragaia ... Sau baietii is mai ragaitori de felul lor?  Ma rog,la faza cu kk si Diana facea si inca mult mai des decat Tudor,deci cred ca ragaitul e baza.
Opriti-maaaaa !!!!!  ca numai de kk si muls ati auzit de la mine mai nou 

monica70 spune:
monica70 spune:
 ASTERY ai promis ca imi arati niste poze cu Razvan ... alea in care semana cu Tudor .

teolinda spune:
teolinda spune:
 Denisa e maseuza mai... un pic sarita de 55 ani .Ti-l las tie pe tip
.Ti-l las tie pe tip .
.
Acum sunt si eu in 18 sapt... si sunt exact la greutatea dinainte de a ramane insarcinata(am zis ca am slabit 3 kg in prima faza... si le-am pus la loc doar pe-astea deocamdata).Prima data am avut burta destul de mare dar acum la 18 sapt cred ca am burta cat o aveam pe la 24-26 sapt ... si culmea uitandu-ma pe echografii... comparativ... asta micu e in avans doar cu o sapt. pe cand Nicolas era in avans cu 2 sapt. Acum eu sper ca uterul sa fie mai relaxat... cum a zis doctorul... si sa ii faca loc lui bebe... sa nu mi-l mai "ejecteze" la 36 de sapt ca pe primul
... si culmea uitandu-ma pe echografii... comparativ... asta micu e in avans doar cu o sapt. pe cand Nicolas era in avans cu 2 sapt. Acum eu sper ca uterul sa fie mai relaxat... cum a zis doctorul... si sa ii faca loc lui bebe... sa nu mi-l mai "ejecteze" la 36 de sapt ca pe primul .
.
Monica deci si tu cu burta mai mare la Tudor...ok.Cand citesc ce cumintel e Tudor al tau.. la fel ma gandesc si eu la puiul meu mic... poate ca va fi linistit macar cat a fost Nicolas.
Piua... ca nu i-am calcat camasa lu' domnu' sefu' casei si sta cu gura pe mine
si sta cu gura pe mine
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
 NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

monica70 spune:
monica70 spune:
 LILI sper sa fie si al tau asa cumintel ... la ce nume v-ati gandit? Sau ai zis cumva si iar am uitat? 

ALI m-am gandit la Iarina ta azi! In premiera Diana mi-a cerut sa o las pe ea sa ii puna pampersul lui Tudor 
 si cum e greu de refuzat de felul ei,mi-a venit ideea sa o pun sa ambaleze in pampers papusile ei bebe.In doua secunde l-a si trimis pe taica-su la fratelo in apartament sa ii aduca bebeii si asa a avut o vreme ocupatie serioasa
 si cum e greu de refuzat de felul ei,mi-a venit ideea sa o pun sa ambaleze in pampers papusile ei bebe.In doua secunde l-a si trimis pe taica-su la fratelo in apartament sa ii aduca bebeii si asa a avut o vreme ocupatie serioasa  Ce pacat ca niciuna din cele trei papusi bebe ale ei nu fac pishu la olita ca papusa Iarinei ... nici nu au olita dealtfel.Astea-s doar papusi-bebe guralivi
 Ce pacat ca niciuna din cele trei papusi bebe ale ei nu fac pishu la olita ca papusa Iarinei ... nici nu au olita dealtfel.Astea-s doar papusi-bebe guralivi 
URSULINA am uitat ieri sa o felicit si pe Raisa ta,ca deja il pronunta si ea pe R ! Cum stai cu baietii 

?
?

teolinda spune:
teolinda spune:
 Moni nu ne-am hotarat inca... defapt mie mi s-a cam pus pata pe BOGDAN dar nu-l mai zapacesc pe Robert care mi-a zis ca nu se potriveste cu Teodorescu ... Oricum el ca si prima data... nu stie... deh asa cum ziceam barbatii tot infantili raman indiferent de varsta
... Oricum el ca si prima data... nu stie... deh asa cum ziceam barbatii tot infantili raman indiferent de varsta .Asa ma enerveazaaaaaa.
.Asa ma enerveazaaaaaa.
L-am intrebat pe Nicolas ce nume sa-i punem la bebelush si mi-a zis si ieri si alaltaieri... COSTEL . Am lesinat de ras...iar el ne certa si ne spunea: Nu mai radeti!
. Am lesinat de ras...iar el ne certa si ne spunea: Nu mai radeti!
Baietii mei au tras o tura de zbenguiala de-a fantomele... pana s-a finalizat tragic... Nicolas si-a luat o tranta pe langa canapea si s-a dat cu capul de o alta canapea . Imi vine sa-l bat pe taica-su... ca niciodata nu stie cand sa puna punct. Pana acum ii tragea pantalonii de pijama jos..il lasa in fundul gol si copilul i-a zis:Hei nu mai face asa... ca e rusine
. Imi vine sa-l bat pe taica-su... ca niciodata nu stie cand sa puna punct. Pana acum ii tragea pantalonii de pijama jos..il lasa in fundul gol si copilul i-a zis:Hei nu mai face asa... ca e rusine !
!
Monica las-o mai pe Diana sa faca antrenamente pe bebei...maine -poimaine il gasesti schimbat pe Tudor .
.
PASTE 2007
IARNA 2006

monica70 spune:
monica70 spune:
 LILI Costel?  
  Bogdan e fain (Diana ma inebunea ca vrea Bogdi
 Bogdan e fain (Diana ma inebunea ca vrea Bogdi  ) si chiar ca se potriveste super cu Teodorescu !!! Diana mai voia Dragos - are un coleg la gradi pe care il cheama asa si de care zice ca e "frumusic"
) si chiar ca se potriveste super cu Teodorescu !!! Diana mai voia Dragos - are un coleg la gradi pe care il cheama asa si de care zice ca e "frumusic"  Chiar Dragos i-a pus ca nume nepotul baietelului nou nascut.Mie imi plac Laurentiu,Mihai,Gabriel,Vladimir ... multe nume de baieti sunt faine,dar din diverse motive nu i-am pus asa.
 Chiar Dragos i-a pus ca nume nepotul baietelului nou nascut.Mie imi plac Laurentiu,Mihai,Gabriel,Vladimir ... multe nume de baieti sunt faine,dar din diverse motive nu i-am pus asa.
Noapte buna ,am plecat la nani.

teolinda spune:
teolinda spune:
 Astept sa vad cu ce propuneri vine copilul de la gradinita .
.
Faza tare e ca pe unul din cei care s-au oferit sa fie nasi bebelusului il cheama COSTEL... noi d-asta ne-am distrat mai tare. Numai ca... nicicum nu il vom pune nas.
Si mie imi place Dragos... dar n-are sens sa mai spun ca Robert s-a strambat si la asta . Singurul la care cat de cat parca a aprobat a fost Sebastian... dar nu prea sunt eu convinsa ca mi l-as dori 100%.
. Singurul la care cat de cat parca a aprobat a fost Sebastian... dar nu prea sunt eu convinsa ca mi l-as dori 100%.
Oricum nu ma mai agit cand il nasc.. ii spun eu ce nume sa-i puna... ca la Nicolas iar el va accepta .
.
Problema e ca vreau si un nume de sfant... si l-as vrea vara ca echilibrez balanta cu data nasterii iarna . Asta mi se pare mai complicat de gasit... defapt de convins pe Robert.
. Asta mi se pare mai complicat de gasit... defapt de convins pe Robert.
Eu as vrea Bogdan din cauza semnificatiei(Darul lui Dumnezeu)... cel putin la noi chiar asa a fost avand in vedere ca de data asta nu l-am programat pe bebe.In plus... de ce sa nu recunosc este un nume frumos si vechi si actual totodata... si de domnitor candva ...
...
Si Nicolas zicea  "frumusic" .
.
Am plecat la nani. Maine am de bagat masina sa munceasca si sa fac o supa cu galusti iar dupa amiaza musai mergem la Mimi ca m-a zapacit copilul. Noapte buna tuturor!
PASTE 2007
IARNA 2006