Pestisori... pestisori... (44)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Tethys spune:
Multam de cafeaua de la amiaza ...
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ochi_verzi/ochi_verzi.jpg)
ochi_verzi spune:
Salutare!
Azi dau de baut ca am terminat oficial cu dentistul.
Ieri, n-am povestit ca eram c-am obosita...Nu i-am luat decat adidasi si pantofi de lac rosii ca erau prea frumosi sa ramana in magazin. Problema este ca-i intre masuri la haine.Am gasit un trening super fain din lycra, rosu cu doua dungulite negre pe piept, dar pantalonii îi erau scurti
si urmatoarea marime îi era prea mare, daca erau doar lungi nadragii nu era o problema, dar îi erau si prea largi si-n bluza inota, asa ca mai asteptam sa creasca si poarta ce are pana una, alta. Bluzele m-au omorat...erau atat de sclipicioase incat imi venea sa-mi pun ochelari de soare...nimic nu gasesti cand cauti.
Andanii, ma bucur ca sotul tau este mai bine si va doresc mult noroc la concurs, sa castigati.
Si zici ca te vazusi cu Marami...Asa-i ca-i o tipa de nota 10?
Mno, cine stie cand ma mai intalnesc cu ea.
Cryna,, nu stiu ce sa zic...daca as fi in locul tau, sincer, n-as lasa fata sa o duca cu el la parinti, ci doar sa stea cu ea sub supravegherea mea.Poate c-oi fi eu mai posesiva, dar no...si sa faci alegerea cea mai potrivita.
Nicoll, iti doresc succes si sa se termine cat mai repede divortul si fara probleme.
Sa ai spor la lucru si mai ia cate o pauza de
Dany, multumim pt. vesti.
Asteptam sa aiba net si sa ne povesteasca ce si cum...ca baba de mine e curioasa.
Mihaela si Diana 22.11.2004
![](images/user_woman.png)
crig72 spune:
ochi verzi si eu dau de baut!!!azi am avut examen auto si am luat!!!!sunt happy!!
andanii si noi s-ar putea sa ajungem la Timisoara in curand dar inca nu stiu sigur.sanatate sotului tau!si Mariuca e la dans si chiar urma sa-i de-a si ei un partener(ce bucurie pe noi!!) dar in ultima luna a lipsit ca am fost plecate. de saptamana viitoare vom relua.succes la concurs!mie imi place foarte mult dansul sportiv!
va pup pe toate!
nicoll_mada spune:
Cryna cu scuzele de rigoare,asa este,uitasem.Atunci...da-i bataie mama,doar in prezenta cuiva in care ai incredere!Astia nu merita mai mult!Si culmea e ca si eu sper sa fiu in aceeasi ipostaza ca si tine. Sa ne judecam in lipsa!Om vedea,trebuie sa fac ceva ca nu are rost sa ne lungim.
Mihaela sa poarte fata sanatoasa si pantofii si adidasii!!!Hmmm... stiu ce inseamna sa fie intre masuri,am patit-o si noi.Cresc ei,avem loc unde sa bagam banii.Cat despre bluzele sclipicioase...
parca au invadat piata.
pt terminarea lucrului la dentist.gata,asteptam cinstea!!!
gata,ma pregatesc de plecare,azi e musai sa fac ceva cumparaturi.Mai vb pe seara de acasa.
Maine nu cred ca voi intra,voi fi plecata si posibil si vineri.Dar vineri cel putin pe seara,semnez condica. fetele!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ochi_verzi/ochi_verzi.jpg)
ochi_verzi spune:
Nicoll, pai eu dadui sampania, dar n-ai vazut-o.Eeee, cand puteam pune poza direct era mai bine, acu' doar link.
Sa ai o zi frumoasa si printeselor tale.
Crig, felicitari si
fara probleme!
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
ochi verzi daaaa e o simpatica marami tipa de tipa
crig adica te muti la timisoara si tu ???
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Hello !
Criq , felicitari pt. permis si sa il folosesti sanatoasa si fara evnimente rutiere .Si sa conduci imediat .Deci fata mea drag este si dansatoare
succes in gasirea partenerului potrivit.
Mihaela, sa poarte sanatoasa Diana achizitiile noi.
Cryna, eu sunt de parere sa faci cum crezi ca e mai bine , dar asa cum povestesti nu il da .Si nu te-am parat sa stii.
Dana , sa mai vii pe la noi si sa stii ca nu te-am uitat .Sanatate sotului si succes baiatului!
Nicoll, si eu am un somn de nu ma vad , m-am trezit pe la 6.20 si am adormit apoi pana la 11.00...mi-e sa nu ma ia vreo raceala ...ca ma simt asa fara vlaga .
Pupici
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Tethys spune:
Multam la toate pt. parerile voastre
in legatura cu problemuta mea... in mare, si io, vroiam sa fac acelasi lucru despre care vorbiti voi: sa-l las sa vada baiatul doar la mine acasa, in prezenta noastra. Atat. Nimic mai mult. Doar ca, aveam io, asa... pe chelie
, o senzatie ca as fi rautacioasa
... dar, si taica-miu, de exemplu, mi-a zis la fel... ca, pan' nu-si face legal programul de vizita sa nu i-l dau... asta, avand in vedere modul incorect de a se purta fata de propriul copil... nu zic fata de mine, ca nu are rost
... mno, nu mai conteaza parerea ex-ului
, ca el sustine ca-i corect
, ca s-a purtat corect fata de Robert
, cand de fapt... nu prea este... si nici nu a fost
... si, mi-a si zis in telefon, mai de mult, la incheierea procesului de incredintare, ca asa merit, ca asa imi trebuie
... de parca ar fi fost vorba de mine si nu de propriul lui copil
... in fine...
...
Miha... cre' ca si io-s posesiva ... asa-s toate mamele... dar, oricat de mult as parea rautacioasa
, io vreau sa fiu corecta... adica, stiti trasatura sirenelor legata de lenea, ignoranta, rautatea, razbunarea
si alte alea din partea partenerului/ex-partenerului fata de copil si reactia lor urata (a sirenelor vreau sa zic aici... raspunsul lor la asa ceva...)? Ei, aia cred ca-i la mine acum
... adica, n-o vrut sa fie corect cu propriul lui copil
, o "rezolvat" problemele noastre pe contul copilului
... nici eu nu sunt buna cu el! Mno, cred ca intelegeti voi ce vreau io sa zic
... incerc sa tai in carne vie... ceva de genul
...
FELICITARI pt. rezolvatul dintilor!!! Multumim de sampanie !
Crig, FELICITARI si tie pt. ! Multumim de cinste
! Sa conduci usor si fara probleme, sa fie totul o joaca
.
Nicoll, inca o data... mult succes cu divortul . Sa fie totul bine!
Dany, multam fain ca nu m-ai parat ... io-s mai miorlaila de felul meu
...
... sper ca nu va suparati pe mine
. Multa sanatate
.
Am uitat pe cineva
? Sper ca nu...
la toate si o zi buna in continuare! O dupa-amiaza placuta.
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
crig72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii ochi verzi daaaa e o simpatica marami ![]() ![]() ![]() ![]() crig adica te muti la timisoara si tu ??? ![]() ANDANII |
andanii nuuu nu ma mai mut ca imi ajunge de cate ori am facut-o.Daca venim, venim doar in vizita la rudele mele dragi care mi-au fost aproape acum 7 ani.In Timisoara am plimbat-o eu pe Mariuca pentru prima oara..ce de amintiri!!...