Pestisori... pestisori... (44)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
nicoll_mada spune:
Neata!Haideti sa ne trezim fetele!!!!Ca fizic am facut-o dis de dimineata din motive de pitica Stefi,dar parca ochii au nevoie de proptele...
Dany mi-ai luat-o inainte,multumim de vesti!Sa fie sanatosi si sa le mearga bine in noua casa!
Miha ce ati facut,ati fost la cumparaturi?
Cam atat pentru prima ora,va astept la prezenta! toate fetele!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Tethys spune:
'Neata sirene! la
...
Deci asa, Nicoll... iti facu trezirea mandrulita ... hai sa bem cafeua impreuna si n-o sa mai fie nevoie de proptele
.
Si, zi asa Dany... ai vorbit cu Marami si m-ai parat ca-s iar miorlaila pe icisa, nu-i asa
? Hi, hi, hi...
...
Mno, faza e ca... nu v-am mai zis ca, zilele trecute o sunat tatal lui Robert ca sa-mi arunce o "pastiluta"... cica, daca vine de Craciun in tara, ii dau baiatul sa-l ia cu el la ai lui? Hmmmhhh... deci: 1. - am ramas oleaca dezamagita ca, asa, am inteles cum si de ce si-o adus aminte de ziua lui Robert si i-o trimis cadou... ca sa-si faca intrarea... mno, adicatelea dupa ce vreo juma' de an nu prea s-o mai interesat de el... amu, "brusc" si-o adus aminte ca are baiet... ... si 2. - nu prea ma incumet sa i-l dau pt. ca il simt capabil de a nu-l mai aduce inapoi, mai ales ca, in trecut, facuse amenintari pe chestia asta
... mno... cam de aia ma busise starea de ieri, o combinatie de dezamgire si ceva panica
... in fine, plus si altele pe langa
... dar, "no comment anymore"
... si gata...
la toate sirenele. Va asteptam sa veniti prin baltuta
.
Mi se spune "argint viu"...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
Hai sa va pun si horoscopul de azi, 09.09.2009:
- "Se pare ca nu va simtiti in apele dumneavoastra, tocmai acum, cand aveti multe de rezolvat. Va sfatuim sa nu va asumati riscuri importante, pentru ca aveti putine sanse de reusita. Nu va lasati cuprins de nervi si evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei!"
- "Astazi dragostea este la mare cautare ca sa incerci sa-ti maresti sansele fara a parea prea disperat. Semnalele nonverbale sunt cheia pentru a-ti imbunatati sansele de a cuceri pe cineva. Daca intalnesti oameni noi astazi arata-ti adevaratele intentii."
- "Se apropie un eveniment ce naste o stare emotionala extrem de sensibila. Nici nu dormi noaptea din cauza grijilor, te temi de orice semn care se iveste si incerci, daca se poate, sa intelegi incotro merg lucrurile in functie de semnalele pe care le primesti pe cai subtile. Esti mai atent la vise, la presentimente, la superstitii, pentru ca vrei sa citesti in ele un posibil avertisment. Lasa lucrurile sa evolueze de la sine, pentru ca teama te-ar putea trage inapoi."
- "Poti sa atragi atentia asupra ta atat profesional cat si ca persoana, daca vei socializa si vei fi conectat(a) cu persoane provenind din randul celor cu multa exterienta de viata. Cu cat vei fi mai concentrat(a) sa aduni toate informatiile si faptele la un loc, pentru ca sa pui lucrurile in miscare, cu atat vei vedea mai repede un progres. Ai nevoie de evenimente pozitive si doar tu poti sa le provoci."
- "Energia fizica este la limita superioara, ceea ce iti permite sa te implici in activitati dintre cele mai diverse. Daca cineva iti arata ca o decizie este eronata, nu te incapatana, asculta-i sfatul si fa schimbarile ce se impun. Oricum, gandurile iti sunt cam imprastiate, asa ca este cazul sa dai dovada de un dram de prudenta. De la cineva aflat la drum ai putea primi o informatie interesanta."
- "Cineva din trecut se gandeste la tine. Este o persoana cu care nu ai mai vorbit de ceva vreme. Te-ai schimbat de cand v-ati cunoscut, astfel incat simti ca modurile voastre de gandire sunt acum mult prea diferite. Daca nu te incanta o revedere, este cazul sa-ti vezi in continuare de viata ta si sa eviti discutiile inutile."
- "Este timpul sa te impaci cu situatia ta financiara din prezent- in curand va fi mai bine. Alte persoane te-ar putea cauta pentru a-i sfatui pe altii in materie de afaceri. Ai grija sa nu iei decizii care i-ar putea afecta pe altii.Astazi esti foarte convingator iar cei din jurul tau se dovedesc a fi cooperanti. Posezi o putere foarte mare de munca si deci esti preferatul sefilor.Gandurile si planurile tale se concentreaza pe visele pe care vrei sa le indeplinesti in viitor. O lista cu toate acestea te-ar putea ajuta."
![](pupic.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
heheheeeee vad ca vorbiti de marami .... da e cu mine p'aci de-acuma .... m-am si intalnit cu ea deja ne-am cunoscut si live nu doar virtual ...
care mai vine in Timisoara ???
de mine ce sa va mai zic .... la cat de rar intru abia ca ma tineti minte de la o postare la alta ... da las ca recuperez io
mi-am mai rezolvat problemele, sotul e mai bine , incepem scoala , concursurile de toate felurile ... vinerea viitoare mergem la reghin la concurs
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Tethys spune:
Andanii, mami draga... cum sa nu te mai tinem minte ? Ma bucur ca ati rezolvat problemele cu bine
, multa sanatate in continuare sotului tau
, succese multe la inceput de an scolar
si multa bafta la concursuri
! Te mai asteptam pe la noi
.
Celelalte sirene... pe unde ati disparut dragelor??? la toate...
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
cryna multumesc pentru urari ...oricum suntem de cateva luni cu noua partenera de dans si asta e primul concurs impreuna cu ea .... avem putine emotii , o sa vedem cum va fi
si cu scoala deja clasa a VI a ... ma uit la el si nu-mi vine sa cred cat e de mare deja , e cat mine si sa nu mai spun ce schimbari de comportament offf e greu tare
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Tethys spune:
Andanii, o sa fie bine la concurs, ai sa vezi . Importanta e participarea, nu? Parerea mea
... poate si castigati ceva
. Bafta!
Si da... zboaraaa timpul, nu sta-n loc... iar, copii cresc... multa putere si rabdare sa ai, ca sa le dai de cap schimbarilor de comportament ale lui Andrei... e la varsta adolescentei, nu
?
dulce, ca sa fii tare si inteleapta
! Sa fie totul bine!
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
nu mai stiu cum sa le alternez...Mai dar la mine la munca nu se mai termina taraboiul...Tot timpul apar probleme de care ma livesc,normal ca ele sunt create de al meu patron
Si cum am semnat si contractul de munca,acum sunt cu "acte" pe baricada...Acusica am reusit si am mai descurcat din ele,asa ca intrai sa vad ce faceti.
Cryna capul sus iubita!Nu stiu cum e stabilit legal la voi,dar daca nu are dreptul sa-l ia fara tine,eu nu l-as da pe baiat.Scurt si la obiect,ondiferent cum ar face.Dar...zic si eu,poate nu vine. sa treaca temerile!
Dana ma bucur din suflet ca sunteti mai bine!Bafta multa la concurs,vom tine pumnii!Si de uitat,nici o sansa,te mai citim pe unde te mai prindem.
Si pt ca tot am vb cu Cryna de partea legala,cred ca ma pun si eu in miscare cu divortul.Vorba ceea,"boala lunga,moarte sigura".Am vb cu o prietena,asa in mare,sa vedem cum facem sa termin.Eu sunt pt despartire de comun acord,fara tambalau si alte alea.Dar daca are chef de "circ",nici sa nu aud ca vrea creo fata,mor cu el de gat.Il fac de vorbeste singur.Acu,daca apucai pe calea asta,sper sa ma si tina.Sa vedem ce zice prietena de specialitate.
Cam atat pt mom,revin.
MMN
nicoll_mada spune:
Fetele...mie tare-mi e somn!!!!!!!Asa ca Asa ca dupa masa!
MMN
Tethys spune:
Nicoll, mami... ai uitat ce-am mai povestit io pe la "inimioare" anul trecut, cand eram in proces de incredintare? El nu si-a facut program de vizita... am inceput si dus pana la capat procesul singurica, judecandu-se in lipsa lui
... deci, legal, el nu are drept de a-l lua... doar daca i-l dau eu
... dar,
... io, am de gand sa-l las sa-l vada tot doar la mine, in prezenta mea sau a cuiva din familia mea, ca si anul trecut... mno, nu mai comentez nik
... ce sa mai zic?
Servici usor in continuare si sa nu mai ai parte
de atatea probleme si atatia nervi
! Si, muuuuult succes
cu procesul de divort! Sa fie totul bine, fara mare tambalau sau alte surprize neplacute
&
!
~*~*~*~*~
Oare ce varsta avem?!?