Burtici de prunci pretiosi Mar-Apr 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
freedelia spune:
Na ca acum n-am somn, ca astept sa imi ziceti daca se vad pozele
sa stiu macar ca n-am stat pana la 1 noaptea degeaba ![]()
Si la mine tot cezariana -- deja e a treia si daca la a doua am incercat sa nasc natural, la a treia nu te mai lasa nici sa incerci. Asa ca va fi cezariana, probabil pe 2 sau 3 martie. Aici (cel putin la spitalele pentru straini) se face ceza cu epidurala (nu raianestezie, nu e totuna, si rahi are o gramada de efecte secundare!!!) si iti da copilul imediat dupa ce iesi din operatie. Si iti da si morfina la greu, asa ca e un vis 
V-am pupat, sper din tot sufletul ca se vad pozele, dar nu mai stau sa astept ca abia mai tin ochii deschisi.
14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
freedelia spune:
Oana si Rebiana, sarumana, acum ma culc linistita ![]()
14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Ioanact spune:
freedelia am vazut si eu pozele, ai 2 copii minunati, f frumosi, si al treilea la fel va fi.
Sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Am vazut si pozele Mihaelei Stanescu, de fapt am vazut tot albumul, f frumos
, mi-a placut mult si rochia de la nunta.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
nibi_niki spune:
briza marii felicitari pentru eco.ACUM...NU VREAU SA INTELEGI GRESIT DAR...6 CM E BEBELUL SI TU ESTI IN 8 SAPTAMANI...SCUZE DACA MA BAG UNDE NU IMI FIERBE OALA...
12+
nibi_niki spune:
FREEDELIAAM VAZUT SI EU POZELE...SUPERBI COPII.DACA FAC BAIETEL VREI SA FII CUSCRA MEA?(CA M-AM INDRAGOSTIT DE FETITA TA...SI PROMIT SA NU FIU O SOACRA REA,...CHIAR DACA ZODIA NU MA LASA...
12+
Rebiana27 spune:
Eu ma pun la pupacit Lucu' si apoi la somn! Asadar.. noapte frumoasa si vise pufoase! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ioanact spune:
briza marii Felciitari pt eco!
Si mie mi se pare 'mult', 6 cm la 8 sapt, eu la sarcina trecuta la 8 sapt, bebelusul masura 1,5 cm..
Vreau sa va zic ce metoda a inventat sotul meu, azi nu prea m-am simtit bine, adica am avut stari de greata (v-am zis eu o zi da, o zi ba), si nu puteam sa intru in bucatarie, orice miros de mancare imi provoca greata, si s-a gandit sotul meu sa de-a cu parfum, ca sa pot intra si eu in bucatarie..dupa ce a dat cu parfum, era alta viata.
Va doresc o seara placuta!
Ma duc sa fac o baie dupa care ma voi culca.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
7+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
briza_marii spune:
Aha, deci nu are cum sa aiba 6cm?>?!!! Pai la poza de la eco asa apare, in saculet e masurat un punctulet mai inchis si scrie d=6cm...
Daca voi ziceti ca m-am uitat aiurea, cu siguranta e asa![]()
8+
dayanara spune:
freedelia, superbi copiii! tu esti mai bine cu greturile?
briza marii, ma bucur ca bebe e bine, despre fibrom dupa nastere se poate face ceva?
rebianna , somn usor , sper sa.ti fie bine
ma plangeam ca nu mi.e greata , si sunt pe punctul de a voma pt prima oara intr.o sarcina
roxana
9+ si
ivan (2.12.2006)
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara briza marii, ma bucur ca bebe e bine, despre fibrom dupa nastere se poate face ceva? |
Aaaaaa, sincera sa fiu, m-am panicat asa de rau cand am auzit ca daca creste f mult trebuie facuta intrerupere, ca nici nu am mai intrebat ce sa intampla cu fibromul dupa nastere. Sa imi vad bebele, ca apoi o sa vad eu ce urmeaza. Cel mai mult ma streseaza faptul ca nu pot face nimic, ca sa previn cresterea lui. Adica nu e ceva de genul: "nu mananc aia", sau "nu ridic nimic".. sau "stau in pat"..

8+