Strumfi de iul-aug 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 14
mychydutza spune:
karli, te mai bormasineaza vecinii? acu' m-a sunat soacra ca aia de jos fac un zgomot de nu poate dormi copilul. de 3 luni tot renoveaza, pana acu n-am zis nik, ca si eu la randu meu am renovat, dar parca prea se lungesc si macar la pranz sa faca liniste. eu zic ca nu's a dreaq ca ma iau de ei......
*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*
Kariris spune:
Am venit de afara din parc, am papat, facem dusul si incercam sa trecem la nani. Sper sa nu se lase cu cafteala, sarituri periculoase, urlete ...chiar sper sa doarma pentru ca mai am putin si trec pe antidepresive. Nu mai suport zilnic acelasi calvar cu dormitul de dupa-amiaza. hai ca bag purcelusele la dus si scriu dupa aceea.
pupi!
Lachi mamica de
Karina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
Timi07 spune:
Karli din pacate nu venim anul asta in Ro. am luat decizia asta dupa a 3-a mastita dar nu prea m-am putut impaca cu gandul asta. Dupa a 4-a am realizat ca-i mai bine sa nu ne inhamam la drum asa de lung si uite asa Saya nu merge in noiembrie la cresa ci la inceputul lui ianuarie.
Simo&Karli Soph merge la cresa de la 6 luni si de-aia tot sta retrasa cand mergem in parc si vin copii mai mari ca buldozerul pe langa ea. Chiar si pe cei mai mici ii studiaza o vreme asa ca nu va amagiti ca de-ar fi la cresa ar fi mai infigareti.
Luna imi pare rau de cazatura Adelisei, sa stii ca noi cele mai grave accidente lea-m avut acasa nu la cresa 
Alina&ELi ce mai faceti? 
Am fost cu fetel la bazin si-a fost supeeer. Sophie a fost in extaz, ma asteptam sa-i fie teama dupa atatea luni de pauza dar ne-a surprins ce curajoasa a fost sa se fataie atat in bazinul mic cat si in cel mare (cu conditia sa ne vada pe aprope) iar Saya a dat si ea un pic din picioruse. Atat de tare a obosit-o inotul pe Saya ca i-a facut sotul dus si ea dormeeeeea dar cu toate astea tot ma trezeste de 2-3 ori pe noapte.
V-am
, trebuie sa plec ca-mi plange micutzica.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Simo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lachione Am venit de afara din parc, am papat, facem dusul si incercam sa trecem la nani. Sper sa nu se lase cu cafteala, sarituri periculoase, urlete ...chiar sper sa doarma pentru ca mai am putin si trec pe antidepresive. Nu mai suport zilnic acelasi calvar cu dormitul de dupa-amiaza. hai ca bag purcelusele la dus si scriu dupa aceea. pupi! Lachi mamica de Karina si Irishttp://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna |
Uite din acest motiv am inceput eu sa renunt la somnul de pranz...adoarme fffffffffff greu si cu nervi, adoarme tarziu, se trezeste si mai tarziu si apoi il prinde 1 noaptea treaz!
SO...suntem pe cale sa il eliminam...adica sa suport cateva zile de maraieli aiurea, dar e din ce in ce mai bine si macar la 8 e in pat si adoarme urgent.
Nu zic ca e solutia cea mai buna, dar eram innebunita cu adormitul asta tarziu in noapte.
Timi, nu mi-l doresc mai ”infingaret” sa-i spunem bland
Mychy il primeste mama ta si pe matei vreo 2 luni sa-l mi-l dea de 14 kile si 93 cm?..al meu are CRED 12 kile si la cm nush ce sa mai zic, de cand ne-am mutat parca e mai scund
. Dincolo la 2 ani avea zic eu 89 cm iar in casa noua la 2 ani si o luna...86!
Gata ca m-am intins!
mami de Matei
28 iulie 2007
brazuca25 spune:
Hello!
Vad ca nu sunt singura care se confrunta cu problema somnului de dupa-amiaza. De o saptamana a inceput sa dureze cam 2-3 ore numai frecusul dinainte de somn, si apoi inca cel putin 3 ore somnul propriu-zis. Rezultatul e ca se trezeste pe la 18-19.
Si ne apuca 1 noaptea rugandu-ne sa adoarma o data! Nici nu am cum sa renunt la somnul de peste zi, pentru ca nu te intelegi cu ea daca nu doarme. Am incercat si am culcat-o la ora 20...s-a trezit la 22.00!
Si am inceput sa construim castele si sa facem picturi pentru copiii de la gradi. Deci ne-a apucat iar 1 tot fresh.
Eu am inceput serviciul de la 1 septembrie, dar abia azi au venit si copilasii, primele 2 saptamani am fost doar si m-am ocupat de clasa si materiale. Cam greu ca e gradi noua si e goaaaaalaaaaa. Si nici un fel de fonduri nu sunt. Deci am improvizat la greu, am pictat cat nu am pictat in toata viata mea, am bagat ultimii mei bani in materiale si am reusit sa inveselesc putin clasa. Nu am putut face tot ce imi doream...e nevoie de bani si nu am de unde. Azi au venit si copilasii de grupa mica. O sa fie niste saptamani grele pana ne obisnuim unii cu ceilalti. 
Simo, eu ce sa mai zic, ca abia are 11 kg. Oricum slaba nu e si nu arata. De masurat nu o masor cu cm, doar fac semne pe tocul usii si cam atat.
mychy, felicitari pentru vorbaretul de Andrei! Noi cu pampersul inregistram un mare regres. A inceput sa faca pe ea si nu mai spune ca face nici pipi, nici kk, face pe ea asa sa ne faca in ciuda. Nu e vorba ca nu stie ca face, presupun ca e o reactie la schimbarea din viata ei, despartirea asta de mami zilnic.
Momentan Deny nu vine la gradi, si oricum daca va veni nu am voie sa o tin la grupa mea. La celelalte grupe sunt deja multi pusti de 3 ani care plang muuult deci sa o aduc acum mai rau s-ar speria.O sa vedem in 2 saptamani cum va fi. Acum sta dimineata cu tati cat se mai poate, si mai e si tataie prin zona.![]()
Azi au venit sa ma ia de la gradi si m-a luat gargarita mica de gat si mi-a spus "a fost dor mamica mea". Evident ca mi-au dat lacrimile. Si nu era pusa sa zica, a zis ea de capul ei...asta m-a emotionat.![]()
mamik fericita de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra
brazuca25 spune:
Timi, de cate ori citesc despre fetele tale ma faci sa imi doresc inca o surioara pentru Deny. Imi place tare mult cum scrii despre ele. Ca sa nu mai spun ca sunteti o familie superba!
Luna
Adelise pentru vanataie. Singura rana mai grava si-a facut-o Deny fix stand langa mine si incercand sa deschida portiera la masina. Si-a prins degetul in maner, si urla dar arata cealalta mana, iar eu in loc sa ii scot degetelul de acolo ma uitam ca fraiera la mana gresita. Si-a smuls mana singura, si a smuls o bucatica buna de piele, evident sangerand. Am zis ca lesin! Si eram si in mijlocul pustietatii, la bunica mea la tara. Pana la urma nu a fost nimic grav.
Ma duc sa dorm ca maine iar zi de concert de dimineata pana la pranz. 
mamik fericita de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
nunta noastra
mychydutza spune:
neatza.........
simo, cum sa nu! il trimitem la o cura de ingrasat la munte si sa vezi ce somn de pranz dezvolta! andrei dormea cate 3-4 ore, ceea ce vad ca se intampla si dupa ce l-am adus la bucuresti. el la 12 e in pat, asculta povestea si gata! sper sa-l tzina naravu si pe viitor. voi v-ati mutat? sa va fie de bine!!!
brazuka, e gradi particulara sau de stat? servici usor iti doresc si copii cuminti si ascultatori. si sper ca deni sa revina la sentimente mai bune vis a vis de pampers! sa stii ca nici andrei nu pare gras, din contra, dar cred ca are osatura mai dezvoltata si de aici trage greu la cantar. ma rog, nici n-are cu cine semana mai pirpiriu ca tacsu are o suta si ceva de kile si ma'sa 1.80 cm.
ddanagh, voi ce mai ziceti? ati mers la gradi?
cafera, te somez sa apari la apel!![]()
timi, mai alaptezi? de ce atatea mastite? pupici.
musso17 spune:
neatza
am citit tot,na dependenta,dar n-am avut stare sa scriu.
sunt intr-o perioada mai grea,am renuntat la locul de munca si acum caut..desi am un cv interesant,fara modestie,tot nu reusesc mare lucru..in sfarsit,sper ca poate,poate...desi pana atunci cred ca ma imbolnavesc de nervi..nu mai pun ca am bona,venita cu recomandare de la o amica buna,unde a stat 3 ani..dar trebuie sa-i dau raspuns pana la 1 oct,slabe sanse sa gasesc pana atunci ceva...si,iaca un alt motiv de stres si nervi.
fii-miu face bine,o sa pun poze caci am fost la un party duminica,n-am stiut ca am copil,s-a jucat frumos,a mancat singur...sunt mandra de el.
zi buna.
mychydutza spune:
musso, bafta la cautat job. e o perioada cam naspa pt angajari, dar nu dispera! felicitari pt baiatul cuminte!
va supun spre analiza urmatoarea problema
: va dezbracati in fatza copiilor? eu de exemplu n-am de ales, sotzul vine tarziu de la job, asa ca n-are cine avea grija de andrei cat fac dus. deci, am asistenta langa cada ca n-am de ales!