Strumfi de iul-aug 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Simo nu ma mut la Moldova! tare mi-ar mai place, dar nu e posibil... m-as muta de exemplu in Irlanda, Olanda, alta-landa! ca aici stii si tu care sunt nemultumirile... intrebarea cu jobul era pentru o mai veche prietena din facultate care are mici probleme cu jobul, cu familia, cu sanatatea restului familiei.. deci pe ea as fi vrut sa o ajut daca se putea...

Luna, Timi grea problema cu cetateniile astea... VA TIN PUMNII la amandoua! iar tie Luna in special pentru rezolvarea problemei cu Cosmin! Sper sa se incheie odata ca sa stai mai linistita! SUCCES!

ardei umpluti... mmmmm... oaana merci! mi-ai facut o pofta ca acusica ma infiintez la tine sa ma rezolvi ... o sa fac si eu cat de curand, mai ales ca de o saptamana ma gandeam si eu la niste ardei umpluti (facuti cu carnita din piept de pui)...

am intrat acum brusc........ la provocarea Simonei, careia ii trimit niste pupici pentru Matei de la Adeluta si de care ne e dor la amandoua! ... of, ochii lui albastri ... si apropo de MATEI care se fereste de ambuscade si de copiii "violenti" chiar azi ma "critica" oarecum cumnatul ca Adeluta ar trebui sa mearga la gradinita ca sa invete sa fie mai curajoasa, ca prea se fereste de copii cand dau sa se urce pe treptele toboganului, sau cand se inghesuie toti pe sus pe la jocurile acelea din parcuri... insa eu nu sunt de acord cu parerea lui; mie si sotului ne convine ca Adeluta e asa; e precauta, mereu i-am spus sa se poarte finut, cu blandete cu un alt copil cu care se intampla sa se joace; sa mearga, sa alerge usurel fara ca ceva rau sa i se intample... pregatita de fapt sa vada un hop, o groapa, un gard, un pom, etc....

........ dar o sa mai revin ca mai sunt idei din urma pe care n-am apucat sa le abordez ca n-am avut nici timp la momentul respectiv....

aaa... Timi n-am apucat sa iti zic ca v-am vazut pozele recente... sunteti toti frumosi! mai veniti in Romania in toamna asta? eu parca asa retinusem... ca experienta calatoriei cu Saya va fi cand va mai creste ea un pic, in sensul ca nu se putea cand era chiar nou-nascuta.

ah, te-am adaugat eu oanamada in lista cu sarbatoriti, ba chiar am bagat si pe unii tatici despre care stiu date... cine mai vrea, cine mai doreste poate sa spuna si actualizez eu sau cine se nimereste ca doar id-ul si parola sunt aceleasi...

cam atat mi-a venit in minte acum, trebuie sa ma retrag aici pentru ca sunt la sora-mea si ma duc acasa ca sa faca si Adeluta nani.... va pup!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Salut fetelor! Doamneee ce bine e sa ai calculator acasa!
Noi azi am misunat sa le cumparam fetelor haine de toamna, ca plecam saptamana viitoare la Paris si am vazut ca joi si vineri va ploua acolo si va fi destul de frig. Cam nasol.... ca ii vor vedea pe Mikey si trupa, pe vreme urata.

Da Oana, o sa pun si eu poze mai noi ca nu am mai pus de un an.
Avem poze frumoase din concediile de anul acesta: la mare in Croatia, in parcul national in Croatia, la mare in Bulgaria, la Bran, urmeaza Parisul cu disneyland si ..... om mai vedea.

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

lachione sa va fie de bine vacantele! imi place cum ai incheiat.. croatia, bulgaria, paris si 'om mai vedea! .... deci s-ar putea sa mai urmeze... super!

uite daca mergeti la Paris pe vreme ploioasa va recomand pe langa hainele de toamna si pelerine de ploaie pentru copilasi in loc de umbrela daca intentia e clar de multa joaca si plimbare prin Disneyland; ti-am zis de pelerina ca tocmai am vazut in Cora pelerina tip poncho cu tot cu gluga pentru 3 anisori, nu stiu daca erau si mai mici, cu aproape 40 ron! eu nu i-am luat Adelutei pelerina pentru ca m-am gandit eu asa ca nu are rost acum, aici, supize-supize! ... o sa vad mai incolo; mai studiez piata!

si daca ai zis de poze m-am uitat la pozele voastre, sunt foarte frumusele fetitele voastre dar n-am vazut decat maxim pana la un an... si sunt curioasa care dintre ele e Iris, care e Karina? cum le deosebesti? dupa voce? sau si dupa motz ca sa zic asa?

va pup, mai intru eu.... supize-supize!

babai!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumesc, fetelor.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

buna dimineata! ??????

xerxe, am citit si eu ce iti zicea seful tau vis-a-vis de copiii geniali din familia lui si apoi aprecierile lui "valoroase" la cat de bine te ocupi de copil; eu i-as zice sa ii fie RUSINE! cum poate sa i se adreseze asa unei mame? mai ales in conditiile in care el iti este doar sef, habar n-are cum te-ai ocupat tu de copil pana acum? sau o fi vreun clarvazator si doar din ce i-ai spus tu si-a facut el propria imagine... si cred si eu ca celelalte fete ca desteptaciunea pe care o detin copiii nostri si-o pot arata mai devreme sau mai tarziu.... nu e relevant ca la 2 ani sa tragem linie, sa zicem gata, o sa fie destept sau nu! Dar eu cred ca tu nu esti dezamagita de acest lucru, ci mai degraba de felul cum s-a purtat seful tau cu tine! Ia fa bine si nu-i mai povesti nimic din casa! sau daca ii zici, zi-i ceva asa in doi peri ca fiul tau face ceva mai destept si mai devreme decat odraslele lui la varsta asta... doar asa cat sa-i vezi fatza! spune-i ca brusc de ieri a inceput sa iti recite cuvant cu cuvant "Luceafarul" lui Eminescu! pe care i l-ai spus seara de seara

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna fetele!
Am ajuns...dar nu mai fac fata cu desfacutul bagajelor +cumparaturi+ mancare+amenajat camere etc, etc....
Mai multe despre zborul cu avionul si prima noapte si zi la Bru...gasiti pe blog...

Catinca doarme...as putea spune ca doarme excelent de cand am ajuns aici, dar ne da trezirea la 8 dimineata (adica 9 ora Romaniei). Ieri i-a auzit pe unii vorbind flamanda si pe urma in masina incerca sa imite...radeam cu taica-su ca o sa ajungem sa nu intelegem noi ce zice ea..ca flamanda chiar nu stim niciunul! Dupa ce se trezeste vreau sa-i dau sa pape si sa o ducem si pe ea la un parc de distractii ca de cand am venit saraca nu face altceva decat sa se plimbe prin magazine si sa baleteze printre bagaje intinse pe jos. Cum pun casa putin pe picioare va trimit poze...acum nu ca este haos!

In rest toate bune, doar ca acum am impresia ca nu mai termin cu depachetatul si aranjatul ...

Karlimultumesc frumos ca m-ai adaugat! Ahhh, chiar eu nu am stiut niciodata parola de la adresa comuna!

Va pup si o sa revin...acum imi aranjez bucataria...adica incerc sa var in sertare ce am cumparat azi si sa folosesc aparatura electrocasnica, mult diferita de cea de acasa, dar si mult mai smechera decat cea de acasa! Frateeee...au astia niste preturi la mancare de te iei cu mainile de cap!

Oana siCati mica (2 ani)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

karliguta merci de pont, cu pelerinele de ploaie vom merge. sper sa prindem si vreme frumoasak ca si asa va fi destul de greu. Acum am mari probleme cu ele cu somnul, trebuie sa le schimb paturile si e dezastru pentru ca se bat foarte tare. Trebuie izolate si dorm in camere separate iar apoi cu mari emotii mutate in camera lor unde cand se trezesc se iau la bataie. Referitor la concedii, mda... vor mai urma, sotul meu face exces de zel anul acesta pentru ca am suferit eu o mare pierdere si incearca sa ma faca sa depasesc momentul, insa nu prea reuseste nici macar sa ma faca sa ma simt in concediu nefiind de acord sa imi ia un ajutor cu noi pe unde mergem. Iti imaginezi ce minunat este cu 2 copii de 2 ani dupa tine prin locuri straine.
o sa pun si poze noi cand oi putea, ca acum sunt varza de obosita si nu am nici un chef.

va pup pe toate si pe pitici!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

oanamada spor al despachetat si distractie faina la parcul de joaca! imi inchipui ce fericita va fi Catinca intr-un loc de joaca atat de curat precum cele din strainatate! ...... iti trimit eu pm cu parola de la userul comun...

lachione imi pare rau ca poate ti-am rascolit si eu amintiri neplacute; sper ca te simti bine fizic macar! caci daca sanatate nu e atunci e mai grav... oricum din poze mi se pare ca tu ai slabit foarte mult din sarcina si pana la petrecerea de motz a fetelor... nu stiu cum arati acum la 2 ani si.. de la nastere dar oricum important e sa fii sanatoasa; eu inca ma stresez de kilogramele in plus; dar usor usor le tot scad... mi-e ciuda pe mine ca nu-s consecventa! ca as fi reusit mai de devreme si mai repede... asta e, mergem inainte!

ma bucur ca ideea cu pelerinele ti-a prins bine; ma gandeam eu ca e mai greu sa tii si umbrela in mana si copii sau copiii sa se tina fiecare de umbreluta ei sau amandoua de gatul tau sub o umbrela mare etc.... zic si eu ca si tine: mai bine de n-ar ploua! ....

fetelor marturisesc sincer ca mi-am gasit vocatia! ma fac hair-stilista! tund pe oricine oricum! daca primul client a fost Adeluta al doilea am fost chiar eu! si zau daca a iesit ceva rau.... nu ma mai rabda foarfeca aia si ma mancau degetele azi dimineata asa ca am pus mana pe ea si am taiat! sa vedeti ce bella si rapitoare sunt acum, ptiu! ptiu! mi-am propus de la inceputul verii sa ajung la nea'stilistu' meu de incredere dar n-am mai apucat; si-am zis de ce sa bat benzina din Militari pana-n Vitan si sa mai dau si juma' de bulion? lasa ca ma tund eu asa un pic pe unde ma duce inspiratia si a iesit ok! maine poimaine va invit la salon!

va pup... sa auzim numai de bine!
sa incepeti o saptamana frumoasa si fructuoasa!

P.S. MYCHY lasa baiatu' in pace ca l-ai albit de atata pupat!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Valen a iesit buna tarta? apropo de lamai, ca a fost (zic "a fost" observi? deci a fost comestibila tarta ) cu lamai... cat e kilogramul de lamai la voi acolo in zilele astea? ca la noi s-a ajuns nene la 7-8 lei pe kilogram adica aproape 2 euro! nu inteleg deloc de ce uneori lamaile costa 2 lei kilogramul iar alteori 8 lei!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Salutam fete frumoase!

Ne-am intors, ne pregatim de scoala, citesc din urma si povestesc cat de curand. Pupici!

Mergi la inceput