Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19190072
http://www.azcentral.com/health/diet/articles/0719wsj-belly-fat19-ON.html

In fapt persoanele cu burta nu sint supuse unui risk mai mare de boli cardiovasculare. Din contra, se pare ca dieta ptr prevenirea burtii impiedica un mecanism normal de protectie: corpul formeaza burta tocmai pentru a putea "cope" cu stresul.
De asemenea grasutii (overweight) n-au un risc mai mare de nici una dintre bolile asociate cu greutatea marita. Numai cei slabi si obezii au probleme metabolice care pot duce la colesterol, trigliceride etc marite si de aici restul.
In fapt pentru cei grasuti se pare ca numai virsta e un factor de risc ca si la restul po****tiei.
In schimb cei slabuti dar stresati (de ex de faptul ca n-au burta) sint la risc de moarte prematura, boli cardiovasculare etc.
Studiul pe care il citeam sugereaza ca muschii ar avea vreo legatura cu protectia, dar rezultatele testului sint neconcludente. Practic cercetatorii nu stiu de ce fetita din poza cu pulpite traieste mai mult ca noi, dar se pare ca asa e.

habar n-am de unde le scoti...am citit articolele si nu pomeneste nicaieri ce spui tu...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

pentru ca eu stiu sa-mi ascund/ tratez imperfectiunile...pe cind

Apropo de ascuns imperfectiunile. Se pare ca cel mai mare deterent ptr barbati e tocmai frica de imperfectiune a femeilor. Li se pare obositor toata alergatura asta dupa stins lumina in dormitor, dupa momentele si pozitiile cele mai propice, iar lipsa de confidenta a femeilor in felul in care arata grase, slabe e cel mai mare turn off.
Si probabil ca au dreptate, o femeie prea preocupata dupa aspectul fizic va avea mai putin timp,disponibilitate sufleteasca si fizica ptr format o familie, distractii, etc lucruri cu adevarat importante.

Mergi la inceput

Citat:

habar n-am de unde le scoti...am citit articolele si nu pomeneste nicaieri ce spui tu...

Creierul nu functioneaza normal la nivel scazut de colesterolul iar alimentul de baza al creierului e glucoza.
Fara zahar si grasime creierul nu se dezvolta si nu functioneaza.
De aceea o explicatien ptr obezitatea de astazi e taman nevoia de informatie si procesare crescuta.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/science/article5721131.ece

(a se citi la un croissant cu unt si ciocolata, cica ajuta)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

[quote]

nu le injur, ma amuz...ele se uita cu invidie dupa mine, nu invers, pentru ca eu stiu sa-mi ascund/ tratez imperfectiunile...pe cind ele PUN ACCENTUL pe defecte
cita minte sa ai sa faci asa ceva?

La alt subiect voiai sa le impusti, daca te mai amuza mult faci genocid?

Excuse me??? Ce legatura are...?
Aia in primul rind a fost o exprimare de stil la un topic diferit...nu detin arme si nici nu le-as folosi vreodata...era indignarea mea catre mamele care isi hranesc micutii de la virste fragede cu mizerii si ii aduc in stare de obezitate si "cerc vicios" cum spunea cineva bine intentionat pe aici...da! acestor parinti le-as rupe capul cu dintii daca as putea...dar nu pot.
de ce te simti lezata de afirmatia asta?

Mergi la inceput

Citat:

acestor parinti le-as rupe capul cu dintii daca as putea...dar nu pot.
de ce te simti lezata de afirmatia asta?

loooooooooooooool
Daca poti sa elaborezi pe scurt pasajul ca esti violenta, cum ai putea face asta, parca erai la dieta. Capul de om are colesterol si zahar de abia iti spusei.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

pentru ca eu stiu sa-mi ascund/ tratez imperfectiunile...pe cind

Apropo de ascuns imperfectiunile. Se pare ca cel mai mare deterent ptr barbati e tocmai frica de imperfectiune a femeilor. Li se pare obositor toata alergatura asta dupa stins lumina in dormitor, dupa momentele si pozitiile cele mai propice, iar lipsa de confidenta a femeilor in felul in care arata grase, slabe e cel mai mare turn off.
Si probabil ca au dreptate, o femeie prea preocupata dupa aspectul fizic va avea mai putin timp,disponibilitate sufleteasca si fizica ptr format o familie, distractii, etc lucruri cu adevarat importante.

multumesc pentru insight
n-am avut reclamatii niciodata...
cit despre confidentza...am cu carul! pot sa mai si dau...

Mergi la inceput

Citat:

cit despre confidentza...am cu carul! pot sa mai si dau...

La Reuters acu ceva ani un proaspat editor a fost dat afara ca intr-un articol a recomandat "un celebru autor".
Explicatia era ca daca e celebru nu mai e nevoie sa adaugi cuvintul inaintea numelui.
Cam asa e si cu confidenta.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Creierul nu functioneaza normal la nivel scazut de colesterolul iar alimentul de baza al creierului e glucoza.
Fara zahar si grasime creierul nu se dezvolta si nu functioneaza.
De aceea o explicatien ptr obezitatea de astazi e taman nevoia de informatie si procesare crescuta.

http://www.timesonline.co.uk/tol/news/science/article5721131.ece

(a se citi la un croissant cu unt si ciocolata, cica ajuta)

m-ai dat pe spate...gata, m-am lamurit: una scrie la site si alta iti inchipui tu ca e

probabil in capul tau grasimea si zaharul provin din croissante si osinza de porc...lol...iti recomand fructele pt zaharuri si nuci, avocado ulei de masline pentru grasimi sanatoase

minte sanatoasa intr-un corp sanatos, nu supraponderal!

hai pa pa pa pa pa pa ! asta-i o mare pierdere de vreme pt mine in seara asta...

Mergi la inceput

Stii din cind in cind merge si un croissant, calmeaza nervii.
(ps nucile n-au asa carbohidrati sa dai in po****tie, dar au fibra care e insolubila deci nu se transforma in glucoza pentru creier(dar proteinele din nuci se pot virtual transforma) dar ca si legumele au proprietatea de a micsora indicele glicemic al mesei complete. Asta asigura de fapt ptr creier o cantitate constata de glucoza in timpul noptii, cind corpul produce glucoza numai in ficat ca sa impiedice formarea cetonelor in creier-cetone care apar ca by-product la arderea proteinelor si transformarea lor in glucoza-fuel ptr creier).

Mergi la inceput

uite aici o grasuta care imi place...mi se pare chiar sexy - apare la min 0.55
http://www.youtube.com/watch?v=goH5OeSXOeg&feature=related

are o carne tare pe ea ca parca-mi vine s-o musc cel putin atit cit se vede, imi place...si pe covorul rosu arata intotdeauna superb

ca model insa, imi place Eva Mendes...mi se pare un corp armonios, sanatos, lucrat cu succes:
http://www.youtube.com/watch?v=BLOAMONFTjw&feature=related

Mergi la inceput