Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

N-am reusit sa citesc decit pina la pagina 4 dar,da,mi se confirma ca am intzeles perfect ceea ce a vrut Allure sa spuna,cit scirba are aea pentru persoanele cu niste kg in plus!

vad insa ca au mai fost persoane care au fost pe aceasi lungime de unda cu mine,si auin privintza lui Allure si in privintza scopului imaginii!

Sunt in mare graba!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat din articolul citat de Iileana:" Tânara povesteste ca a avut probleme cu greutatea în adolescenta, dupa care a reusit sa sabeasca 30 de kilograme.
"Am început sa îmi iubesc corpul când am vazut si celebritati cu forme generoase, precum Beyonce", a ma rturisit Miller. "

Allure, ce zici? Parca nu mai pare chiar asa de nesimtita, nu?

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Inca una si ma duc!

Eram sigura ca burtica aia si vergeturil de pe solduri sunt rezultatul unei slabiri considerabile as spune!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Andrada , ai auzit de sindromul metabolic?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

se consuma miliarde de dolari si euro pt medicamente pt slabit, pt colesterol, pt tensiune, pt diabet, etc...pentru ca lumea nu are masura si se complace de multe ori in acesta situatie. Nu este de glumit, obezitatea este o boala care ar trebui prevenita si oamenii educati nu tratati cu medicamente. Dar nu se doreste asa ceva fiindca ce s-ar face mariile industrii care indoapa po****tia si ce s-ar face industriile farmaceutice fara atatia clienti.

Fata asta din poza are cap frumos, zambeste placut, insa are un corp urat in special pentru varsta ei. Nu as vrea sa creada fetele tinere ca asta este normalitatea. As vrea sa invete de la mamele lor ca normal este sa manance cu masura si sanatos, sa faca sport si sa aiba grija de ele, daca este nevoie o viata intreaga. Sanatatea trebuie intretinuta prin munca.
Si treaba cu metabolismul...ati vazut atatia grasi sau obezi pe vremea lui Ceausescu? Ne-a lovit metabolismul dupa 89?

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Dupa patru pagini de citit de acest subiect, am hotarit sa incetez. Pentyru ca nici eu nu am mai slabit suficient dupa nastere, m am simtit direct facuta nesimtita, scirboasa, lenesa, o sunca ambulanta si aici m as opri din citat.
Si as raspunde cu aceeasi moneda: consider ca toate femeile care m au facut in acest fel sint de o superficialitate infioratoare, dezgustatoare (cel putin la fel de dezgustatoare ca o posibila sunca a mea itita de prin tricou) si nu pot decit sa ma bucur ca poate aparitia mea jenanta le face suficienta scirba ca sa mai sara peste o masa fara prea mult efort.
Jalnica reactie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Allure, da ce inversunata esti mama?!

e adevarat ca in America am vazut cele mai grase persoane, foarte multe chiar, dar e problema lor ce fac cu propria viata. fiecare isi asuma responsabilitatea, chiar inconstient, pentru propriul corp. ca mananca mult/putin, ca face sport sau nu.

semneaza un fotmodel, trecut de 40 de ani cu doi copii, care merge la sala de doua ori pe saptamna, cu ceva vregeturi pe coapse si burta, dar care se simte fericita in propria piele si nu m-as da pe una de 20 de ani.

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Allure, da ce inversunata esti mama?!

recunosc sint mai recalcitranta...spun lucrurilor pe nume chiar daca doare; se cheama exigentza, sinceritate si (recunosc) lipsa de diplomatie

merg pe principiul: "Shoot for the Moon! Even if you fail, you'll still land among the stars..."

am pretentii mari, asta e! pentru mine idealul de frumusete este mult peste poza aici in discutie...deci cum sa vii la mine cu asa ceva si sa spui ca e frumoasa? La fatza, da...restul e jalnic....deformat...
iar femeile de pe forum trecute de 30 si ceva, cu cite 2-3-4 copii s-au simtit ofensate de spusele mele ca si cum ele ar avea ceva in comun (afara de grasime) cu fata asta de 20 ani.
de ce? daca ai nascut, e normal sa ai burtica... daca n-ai nascut si ai burtoaca la 20 ani...alta poveste, n-o reiau.

cel mai tare imi place ca majoritatea celor ce dau cu rosii pe aici, recunosc deschis ca n-au citit nici articolul original, nici cele scrise de mine...decit au prins din zbor cite ceva, ca am zis eu de nesimtire si de grasa lu' peste si gata! au luat foc!

deci dragelor, daca aveti 20 ani si aratati asa, in primul rind va compatimesc, in al doilea rind, faceti ceva cu lipsa aia de tonus si in al treilea rind, nu va pozati dezbracate.

daca nu aveti 20 ani si mai sinteti si mame cu nu stiu cite sarcini la activ, luati o pauza ca nu sinteti voi obiectul discutiei! va treziti cumva fotomodele?

ca recunoastem sau nu, toata lumea stie care este idealul de frumusete, acela al secolului XXI: un corp armonios, puternic si healthy looking, dar pentru ca ne este greu sa ajungem acel ideal din diverse motive, preferam sa ne adormim constiinta cu minciuni gen "e bine si cu celulita, celulita e sanatoasa, ne tine de cald"

In your dreams!!! Keep dreaming...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Allure - da pune draga o poza cu tine sa vedem cat de perfecta esti. Daca tot esti asa de inversunata si te dai mama fotomodelelor. Daca nu pui - inseamna ca nu esti decat o grasa invidioasa care isi joaca aici viata dubla cu nume de parfum de Channel. De astea ca tine, false sunt gramada ... numai vorba e de capul tau.

(mama mia ce soacra oribila ai sa fii!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Allure - da pune draga o poza cu tine sa vedem cat de perfecta esti. Daca tot esti asa de inversunata si te dai mama fotomodelelor. Daca nu pui - inseamna ca nu esti decat o grasa invidioasa care isi joaca aici viata dubla cu nume de parfum de Channel. De astea ca tine, false sunt gramada ... numai vorba e de capul tau.

(mama mia ce soacra oribila ai sa fii!)

am pus poze pe aici si o sa mai pun. au fost primite bine :)
sint reala, stai linistita...am o alura la care cele cu "muffin top" viseaza cu ochii deschisi

o sa vina si pozele alea, planuiesc sa-mi fac un album profesional, nefotoshopuit, asa de pamplezir, ca sa-mi aduc aminte la 80 ani ce mindra eram
o sa am deosebita placere sa vi-l prezint.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput