Burtica virgula care a socat lumea modei
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Deus spune:
s-a transformat topicul in ceva de genul " contra Allure "...
A fost sincera si a spus ce si cum gandeste! si fata din poza a fost sincera si si-a etalat suncile in reviste pe care le vad milioane de oameni!
Mai doamne dragi, mama la 59 de ani si dupa 3 sarcini arata mai bine!
Daca va place foarte bine, aveti dreptul sa spuneti ca va place si de ce va place...la fel si Allure are dreptul sa spuna ca nu-i place si de ce nu o place.
Acceptati ca nu toata lumea o gaseste miramboleasca pe fata din poza!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inaioana spune:
Mi-a placut la nebunie mesajul Laurei25!
Si cred ca o femeie poate exprima frumusete fara a fi fixata in niste standarde artificiale.
Cat despre femeile care au nascut, chiar exista un site care se numeste The shape of a mother a carui idee mi-a placut foarte mult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violeta69![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio ![]() ![]() Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv! |
tu esti invidioasa?
lasa-ti capsorul ala frumos!
![](pupic.gif)
![](batetoba.gif)
![](batetoba.gif)
![](comoara.gif)
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
![](bonjovi.gif)
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
citat din mesajul lui Deus s-a transformat topicul in ceva de genul " contra Allure "... A fost sincera si a spus ce si cum gandeste! si fata din poza a fost sincera si si-a etalat suncile in reviste pe care le vad milioane de oameni! Mai doamne dragi, mama la 59 de ani si dupa 3 sarcini arata mai bine! Daca va place foarte bine, aveti dreptul sa spuneti ca va place si de ce va place...la fel si Allure are dreptul sa spuna ca nu-i place si de ce nu o place. Acceptati ca nu toata lumea o gaseste miramboleasca pe fata din poza! „Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi www.de-azi.ro inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate. http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI quod me nutrit me destruit |
Deus , nu s-a indignat nimeni ca nu este placuta de toti fata , si eu am pus ca nu as vrea sa arat ca ea si ca nu-mi place , indignarea este din scarba cu care vorbeste Allure despre femeile supraponderale si obeze.
Asta imi aminteste de o nutritionista la care afost mama-mea (mama-mea are obezitate grad 2 din cauza ca mananca compulsiv , nu ca e nesimtita) si care vorbea cu aceeasi scarba despre oamenii grasi.
E vorba de toleranta.
Asa cum anorexicele se expun peste tot desi e nesanatos , asa cum femeile tunate se expun peste tot desi e neanatos, tot asa a indraznit sa se expuna si fata asta care daca are 50 de kg (nu prea cred) are un IMC de 20 , iar daca are cat a spus cineva pe aici are un IMC de 33.
Dar asta dovedeste inca o data ca anorexia nu este vazuta ca pe o problema , doar grasimea in plus ceea ce e intradevar trist de tot.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
blackpanterro spune:
Foarte interesant situl ala despre corpurile mamicilor. E o tipa acolo de 22 de ani ce a nascut acum 4 ani si care are si ea vergeturi destul de serioase pe burta si sani lasati...ea in ce categorie intra? La nesimtite sigur nu intra...sau?
http://theshapeofamother.com/blog/breasts-acceptance-autumn/
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
blackpanterro spune:
PS. In loc sa o badjocuriti pe tipa din articol mai bine i-ati scrie sa o intrebati cu a reusit sa slabeasca 30 kg in timp scurt ca pe aici vad o gramada de femei care se dau cu fundul de pamant sa slabeasca jumate de kil si nu reusesc.Macar aici recunoasteti meritul unei femei care si-a schimbat viata slabind pt sanatate si poate cu banii de pe poze o sa isi faca tummy tuck si gata!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
A aparut tipa si prin ziarele de pe aici, cica ar avea 1.80 si 79kg asa ca s-ar incadra in limita greutatii normale chiar daca e la limita. Nu trebuie sa i se bata ei obrazul pentru obezitatea in lume si nici pentru bolile de inima ale alora cu adevarat cu probleme. Mai ales ca a slabit 30kg! Tocmai e un exemplu bun, clar. Si in rest fiecare ce intelege dintr-o poza. Eu vad doar o femeie care se simte frumoasa si sigura pe feminitatea ei. Cum a slabit 30kg va putea sa mai slabeasca lejer inca 5-10kg daca va dori dar chiar si cu mama sportului nu o sa atinga nush ce perfectiuni impuse, pentru ca are forma corpului in forma de para cum se zice, umerii ingusti si fund, coapse si picioare implinite. Pozitia corpului ii accentueaza imperfectiunea, ca daca ar sta languroasa intinsa in fel si chip nu s-ar mai vedea pielea de la burta asa. Si tocmai asta este ea, o imagine a femeii normale care in ciuda unor imperfectiuni are dreptul sa se simta frumoasa si atragatoare.Nu poate fi judecata ea singura, ca nu de capul ei a ajuns pe coperta revistei, nu putem sa-i reprosam ca-si exhibitioneaza defectele in mod nesimtit, ea Lizzie, taman pentru a orpila femeile cu alte idealuri de frumusete. A fost aleasa ca un simbol, o imagine reala a femeilor si de asta si reactia pe masura. A femeilor din lumea intreaga care au aplaudat gestul si a femeilor de pe forumul asta care s-au simtit atinse de comentarii.Cumva revistele care impun imaginile femeilor ireal de perfecte sunt adresate doar femeilor pina in 25 de ani ori femeilor care nu au nascut, nu au avut oscilatii de greutate, femeilor dotate cu un corp perfect, nu prea scunde, nu prea inalte, nu cu diferite conformatii si inteleg de aici nu prea batrine?Femeile care sar un pic perfectiunea sa nu mai aiba dreptul sa se simta frumoase, atragatoare, feminine in public? Doar ascunse de ochiul lumii? Sa nu mai aiba dreptul de a-si gasi corespondentul intr-o revista, asa purtat cu relaxare si cu zimbetul pe buze?Ea nu face deloc dar deloc reclama femeilor grase, uitati-va la parul aranjat in fuga, machiajul natural nu pretios, parul nu e blond perfect sclipitor, stind aplecata ii iese nefericit burta in evidenta, dupa ce ca are picioarele grosute mai sunt si incrucisate si astfel imaginea lor e si mai latita. Daca o doreau sa fie amagitoare, pai numai citeva trucuri si retusuri si chiar si la kg astea scoteau alta imagine din ea. Garantat! Ea nu este o femeie urita ori dizgratioasa ci ii sunt doar accentuate imperfectiunile intr-un mod lejer asa, de genul nu-mi pasa, asta sunt eu.In poza asta ea e imgaginea naturaletei, a femeii venita de cine stie unde si abia iesita din dus, o femeie avind altele pe cap de cit scopul suprem de a fi perfecta. Si ca si femei, slabe, dolofane, inalte, scunde, perfecte ori cu defecte ar trebui sa aparam dreptul la imaginea asta.Si mie imi place sa am un corp armonios cu un aer sportiv dar perfecta nu sunt. Ori chiar de as fi aranjata, machiata, profesional pozata din pozitii avantajoase chiar de trucurile m-ar avantaja pret de o poza totusi cu parul strins in graba in sus, nedormita, nemachiata cine stie ce si intr-o pozitie normala, in intimitatea mea imperfectiunile ies la iveala. Si de fapt asta e si ea in poza asta in contrast enorm cu fotografiile ultra retusate a ultra-aranjatelor manechine ori VIP-uri , care nici ele la rindul lor nu-s atit de perfecte in intimitatea lor. A fost un exercitiu extraordinar ca dupa nasteri in procesul de slabire sa-mi descopar frumusetea in diferitele etape ce au venit, ba am fost mindra de mine de felul cum aratam la fiecare kg slabit chiar daca eram departe de idealul meu. Nu mi-a fost deloc rusine cu mine nici cind la 1.74 aveam 80kg, am pus si pe forumul asta poze chiar. Care au fost la fel de bine primite! Nu numai alea inainte de nasteri, cind deh toate-s la locul lor.Frumusetea si feminitatea unei femei nu stau deloc in asta! Si nici in trucuri si machiajuri si alte tehnici. Alea-s amagiri de o clipa asa ca sexul de o noapte pe linga dragostea adevarata.Vikinga
22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
grati.ela spune:
mie imi place femeia din poza...are acel vino'ncoa. Sunt destui barbati care tanjesc dupa "celulita" aia...
vikinga spune:
citat din mesajul lui blackpanterro PS. In loc sa o badjocuriti pe tipa din articol mai bine i-ati scrie sa o intrebati cu a reusit sa slabeasca 30 kg in timp scurt ca pe aici vad o gramada de femei care se dau cu fundul de pamant sa slabeasca jumate de kil si nu reusesc.Macar aici recunoasteti meritul unei femei care si-a schimbat viata slabind pt sanatate si poate cu banii de pe poze o sa isi faca tummy tuck si gata!Adriana si Aidan - 4 aniA ticket to hell has never been funnier"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN" |
![](gravida.gif)
vikinga spune:
citat din mesajul lui Deus s-a transformat topicul in ceva de genul " contra Allure "...A fost sincera si a spus ce si cum gandeste! si fata din poza a fost sincera si si-a etalat suncile in reviste pe care le vad milioane de oameni!Mai doamne dragi, mama la 59 de ani si dupa 3 sarcini arata mai bine!Daca va place foarte bine, aveti dreptul sa spuneti ca va place si de ce va place...la fel si Allure are dreptul sa spuna ca nu-i place si de ce nu o place. Acceptati ca nu toata lumea o gaseste miramboleasca pe fata din poza!„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhiwww.de-azi.roinspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KIquod me nutrit me destruit |
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](gravida.gif)