Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Frustrant nene,frustrant argument
Celulita protejeaza impotriva racelilor?Moamaa,sunt asigurata!Gata cu echinaceea si alte prostii pentru imunitate,ma abonez la McD de maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

Aia e burtica mea . Acuma sunt si mamica model si recunosc parca ma simt ceva mai confortabil cu burtica mea stiind ca tipa respectiva are 20 de ani si nici o nastere... Dar parca totusi nu m-as aventua in ami da jos body ul de dantela in 2 sau ami pune costum de baie in 2 piese la plaja/....
Dar mai astept putin sa nu ma mai doara operatia si o execut cu abdomene.. ca tare mie dor de talia mea de viespie de anul trecut....

felicitari! ai o atitudine/viziune corecta...
spor la exercitii si sa-ti revii repede

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Se pare ca cele care au nitica burtica si pulpe grase (vezi chiar foto in discutie) sint mai putin supuse la atacuri de inima
http://www.sciencedaily.com/releases/2009/09/090904071657.htm
fac fata mai usor la stress (nivelul de cortizol regulat)
iar nitica celulita protejeaza impotriva racelilor.
DPDV al studiilor medicale gagica pare sa le ingroape pe toate flat-belly obsessed twiggies.

Daca nu stii sa traduci/ interpretezi un text in engleza, te rog eu frumos, nu o mai face pe viitor.

Experimentul nu a gasit ca femeile cu sunci mai mari pe picioare sint mai sanatoase ci cele cu coapse ale caror muschi erau mai dezvoltati si aveau mai putina grasime .

Citez: "...the authors found that the survivors had higher fat-free thigh circumference levels.

The relationship between thigh size and early death and disease was found after taking body fat and other high risk factors (such as smoking and high cholesterol) into account. The authors therefore suggest that the risk from narrow thighs could be associated with too little muscle mass in the region. This is problematic because it may lead to low insulin sensitivity and type 2 diabetes and, in the long run, heart disease..."

Adica exact pe dos fata de "modelul" in discutie...multumesc pentru argumentul adus in favoarea mea.
Nicaieri nu se pomeneste de grasimea pe burta...si nici nu vad unde scrie ca celulita previne raceala

Asta e pe sistemul: sa ma mint singura, sa ma simt si eu bine.

Mergi la inceput

daca vrei sa stii cum stau lucrurile in realitate cu grasimea de pe burta, iti sugerez sa citesti aici: http://www.nih.gov/news/health/apr2008/niddk-07.htm

Pe scurt:

"Women who carry excess fat around their waists were at greater risk of dying early from cancer or heart disease than were women with smaller waistlines, even if they were of normal weight, reported researchers from Harvard and the National Institutes of Health.

interesant mi se pare ca si persoanele cu greutate aparent normala dar cu burta sint predispuse acestor pericole de sanatate

parerea mea, ca de la femeie la femeie, daca vreti sa traiti mai mult pentru copii vostri, bagati abdominale la greu, nu va mai culcati pe urechea de "plus size model"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui Allure

sint satula de grasele nesimtite din jurul meu care au pretentia ca sint frumoase si isi etaleaza suncile fara nici o jena cu orice ocazie...
Mie mi-e rusine sa umblu in pantaloni scurti pentru ca am un inceput timid de celulita (deh, 36 ani!) desi sint slaba, iar ele poarta fuste pina la chilot de li se balangane slanina cind merg

Dar probabil ele sunt fericite in fustitele lor scurte, pe cand tu esti purtand pantaloni lungi si injurandu-le in gand...

in inconstientza lor, probabil ca sint fericite :)
nu le injur, ma amuz...ele se uita cu invidie dupa mine, nu invers, pentru ca eu stiu sa-mi ascund/ tratez imperfectiunile...pe cind ele PUN ACCENTUL pe defecte
cita minte sa ai sa faci asa ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Allure, eu cred ca tu nu vezi bine femeia prezentata in articolul din primul post, nu este o obeza, nu e nici macar grasa, are o greutate ok pt inaltimea ei.

va rog cititi cu atentie mesajele mele...cind am pronuntat cuvintul "obeza" m-am referit strict la cea care era inainte de a slabi 30 kg...ca in poza de acum e la limita, deci daca adaugam inca 30 kile...

greutatea nu este ok pt inaltimea ei fiindca e minciuna sfruntata...eu sint un pic mai scunda ca ea si, zic eu, mult mai slaba si am 140 lb...cum sa aiba ea 120 lb? come on! un picior de al ei face cit 2 ale mele...sa nu mai vorbesc de fund...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19190072
http://www.azcentral.com/health/diet/articles/0719wsj-belly-fat19-ON.html

In fapt persoanele cu burta nu sint supuse unui risk mai mare de boli cardiovasculare. Din contra, se pare ca dieta ptr prevenirea burtii impiedica un mecanism normal de protectie: corpul formeaza burta tocmai pentru a putea "cope" cu stresul.
De asemenea grasutii (overweight) n-au un risc mai mare de nici una dintre bolile asociate cu greutatea marita. Numai cei slabi si obezii au probleme metabolice care pot duce la colesterol, trigliceride etc marite si de aici restul.
In fapt pentru cei grasuti se pare ca numai virsta e un factor de risc ca si la restul po****tiei.
In schimb cei slabuti dar stresati (de ex de faptul ca n-au burta) sint la risc de moarte prematura, boli cardiovasculare etc.
Studiul pe care il citeam sugereaza ca muschii ar avea vreo legatura cu protectia, dar rezultatele testului sint neconcludente. Practic cercetatorii nu stiu de ce fetita din poza cu pulpite traieste mai mult ca noi, dar se pare ca asa e.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Intre a comenta daca "ne place sau nu" si a eticheta aceasta persoana ca "nesimtita", "obeza" (cu tonalitatea de insulta, nu doar ca uun termen medical) si "dizgratioasa" este cale lunga.

am explicat treaba cu "obeza" deja...
consider in continuare ca e nesimtire sa-ti etalezi pieile coflecite cu pretentie de "model"...model pentru cine?!?
as vrea sa stiu cite din fetele de pe aici au 20 ani si vor sa arate ca ea??? minutza sus!

si, da, dezbracata e dizgratioasa...imbracata probabil nu se observa (asa rau), mai ales ca are o fatza frumoasa (nu neg) care atrage atentia.

p.s.- imi cer scuze pt avalansa de mesaje, dar m-am simtit vizata

Mergi la inceput

Citat:

...cind am pronuntat cuvintul "obeza" m-am referit strict la cea care era inainte de a slabi 30 kg...ca in poza de acum e la limita, deci daca adaugam inca 30 kile...

Si cind ai spus ca sint moby-dick, ca sint degenerati si ca strica planeta erai environmental, right?

Mergi la inceput

Citat:

[quote]

nu le injur, ma amuz...ele se uita cu invidie dupa mine, nu invers, pentru ca eu stiu sa-mi ascund/ tratez imperfectiunile...pe cind ele PUN ACCENTUL pe defecte
cita minte sa ai sa faci asa ceva?

La alt subiect voiai sa le impusti, daca te mai amuza mult faci genocid?

Mergi la inceput