Burtica virgula care a socat lumea modei
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Eu m-am uitat de mai multe ori la poza. Oridecate ori m-am uitat am remarcat in primul rand chipul ei frumos, rasul, naturaletea, linia spatelui foarte frumoasa si apoi partea de jos acel fald. Ceea ce as putea sa spun este ca daca as fi in locul ei as incerca sa perfectez acest neajuns insa eu dinafara consider ca este o persoana frumoasa. Aceasta este opinia mea. Recunosc faptul ca eu cel putin ma uit prima data la chip, la ochi si mai apoi mai jos de aceea probabil sunt subiectiv dar oricum o sucesc si o invartesc are chip frumos, zambet cuceritor.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Deianira spune:
Mai am de adaugat... fac si eu sport si beau multe lichide si celulita mea tot acolo e .
Pe mine m-a intristat rau o fosta colega de promotii care imi povestea ca se abtine de la mancare ca sa arate bine, sa isi gaseasca prieten si sa isi cumpere Nike-uri decat sa arunce bani pe mancare .
Nu zic ca trebuie sa fim "nesimtite", sunt pro mancare sanatoasa si sport, dar asta nu garanteaza un corp perfect (nici ca aspect, nici din privinta sanatatii). Si anyway... cate persoane ne vad complet goale? Ca eu nu imi fac griji ca inceputul de celulita nu se vede nici la fuste scurte, vergeturile la fel is bine ascunse... asa ca... de ce sa ma consider o nesimtita cand pot foarte bine sa ma iubesc si sa ma ingrijesc? Si prietenul meu ma iubeste asa cum sunt, nu ridica pretentii sa scap in 2 zile de celulita si sa am sanii cu doua masuri mai mari (ar fi si culmea!).
Daca m-as lua dupa reclame si dupa ce vad prin revistele glossy nu m-as simti bine nici cand as face dush , ce sa mai zic de intimitate...
trischa spune:
Eu ma declar nesimtita..am 36 de ani,un copil,celulita si ceva kg in plus..deci nesimtitaaaaaaaaaaa.
Alerg 5 zile pe saptamana cate o ora,nu mananc carne de vreo 10 ani,masura la picior n-o mai stiu dar chiar acum am mancat 4 felii de paine cu vinete,maioneza si ceapa si am baut un pahar de vin rosu..deci...nesimtitaaaaaa
Dar stiti ceva????..io-s fericita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Cred ca cel mai mult a indignat aici dispretul cu care se vorbeste despre pers. care nu intra in tipare si au "tupeul" sa se afiseze.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Allure/Allure.jpg)
Allure spune:
mai fetelor, nu mai dati ochii peste cap si n-o mai luati personal ca va agitati de pomana...
dezgustul meu e indreptat in principiu asupra societatii americane si indobitocirii la care e supusa po****tia, cum spunea si Deus, in spiritul inavutirii unor societati, departamente, pe spinarea oamenilor nevinovati
eu traiesc de multi ani in Canada si am vazut/ trait multe...am avut si am zi de zi experiente neplacute cu astfel de oameni
lucrez in healthcare si ma confrunt zilnic cu pacienti obezi care vin cu dureri acute lombare, cu fasciita plantara, cu genunchi facuti varza, cu grad ridicat de imobilitate la virsta frageda si se intreaba naiv "de ce?" si " ce pot sa fac?"...
cind le spun ca trebuie sa slabeasca fiindca problema principala este supragreutatea si efortul la care e supus corpul se uita la mine ca la un dusman si imi declara cu mindrie pioniereasca: "but I walk every day" ..ca si cum mersul pe jos de aici pina la colt si inapoi ar constitui workout
as avea multe de povestit care v-ar lasa cu gura cascata, dar nu pot s-o fac...nu e profesional.
cind am venit cu avionul din Anglia asta vara, stewardesele m-au mutat pe mine de pe scaunul ales de mine la cumparaea biletului (pe margine, ca sa ies repede la pipi) pe un loc aiurea linga Wc unde putzea ca naiba, tocmai ca sa acomodeze doi Obezi (cu O mare!) care nu aveau loc pe scaunele din mijloc...o buca le era in aer, cealalta pe holul avionului, ca scaunul era prea mic;
cind s-a servit masa, m-am uitat la ei - au infulecat tot din 2 inghitituri...mie mi se facuse rau numai de la miros (urasc mincarea de avion!) iar cind a venit desertul, baton de inghetata cu ciocolata, l-au dat gata cu viteza luminii.
oameni ca astia stau acasa pe ajutor social, in fata televizorului toata ziua mincind mizerii nonstop...copiii lor cresc la fel, ca ce sa invete de la ei...si uite asa se perpetueaza hidosenia umana, asa se inmultesc speciile degenerate si deformate.
astia ma arata pe mine cu degetul si imi spun ca sint "too skinny" ... a ajuns lumea cu curu in sus!
deci nu vreau sa vad celulita in reviste, sint satula de aia personala! nu vreau sa se coboare standardele de frumusete si sanatate doar pt a se simti grasele bine in pielea lor.
daca s-ar simti toate plinutele frumoase, n-ar mai fi saitul asta plin de topicuri de diete si diferite exercitii...dar vad ca lumea de aici se zbate, cauta, se sacrifica, se intreaba ce sa mai faca sa dea jos un kil doua. Asa mi se pare normal sa fie!!! Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
Andrada spune:
Se pare ca cele care au nitica burtica si pulpe grase (vezi chiar foto in discutie) sint mai putin supuse la atacuri de inima
http://www.sciencedaily.com/releases/2009/09/090904071657.htm
fac fata mai usor la stress (nivelul de cortizol regulat)
iar nitica celulita protejeaza impotriva racelilor.
DPDV al studiilor medicale gagica pare sa le ingroape pe toate flat-belly obsessed twiggies.
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure deci nu vreau sa vad celulita in reviste, sint satula de aia personala! nu vreau sa se coboare standardele de frumusete si sanatate doar pt a se simti grasele bine in pielea lor. daca s-ar simti toate plinutele frumoase, n-ar mai fi saitul asta plin de topicuri de diete si diferite exercitii...dar vad ca lumea de aici se zbate, cauta, se sacrifica, se intreaba ce sa mai faca sa dea jos un kil doua. Asa mi se pare normal sa fie!!! Hai sa nu ne mai ascundem dupa deget... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. ![]() |
Standarde? Da cine le-a facut? Un om deosebit? Cineva nemaipomenit de trebuie sa il urmam ca in biblie ca aia e frumusete? Standardul de frumusete s-a scimbat de la secol la secol si se va schimba din nou. Sunt absolut socata de aceasta propozitie: " nu vreau sa se coboare standardele de frumusete si sanatate doar pt a se simti grasele bine in pielea lor."
Cred ca plinutzele s-ar simti mai bine in pielea lor daca oamenii din jurul lor le-ar acorda respect si nu le-ar dispretui numai pentru cum arata, nu le-ar judeca si nu le-ar arata cu degetul. Multi oameni , dintre cei obezi, sunt asa pentru ca mai intii sunt nefericiti, apoi devin tinta rautatilor si nu mai reusesc sa iasa din acest cerc vicios.
Gradul de intoleranta al oamenilor e ingrozitor. Degeaba ne declaram noi civilizati, ne dam cu pumnii in piept de ce inteligenti suntem si cit de mult am vazut lumea....
Pentru mine e mai important ce suflet are un om decit cite kilograme are. Eu prefer o grasuta cu suflet frumos decit o persona slaba plina de sine , aroganta si egoista.
------------------
Still looking for pieces of heaven...
blackpanterro spune:
Allure, eu cred ca tu nu vezi bine femeia prezentata in articolul din primul post, nu este o obeza, nu e nici macar grasa, are o greutate ok pt inaltimea ei.
Daca ar fi postat cineva asa ceva http://www.vat19.com/blog/fat-women-bbw-singles.jpg sub deviza "asa da" as mai fi zis sa sara lumea in sus dar chiar nu e cazul, chiar nu inteleg inversunarea...
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rall/rall.jpg)
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure sint satula de grasele nesimtite din jurul meu care au pretentia ca sint frumoase si isi etaleaza suncile fara nici o jena cu orice ocazie... Mie mi-e rusine sa umblu in pantaloni scurti pentru ca am un inceput timid de celulita (deh, 36 ani!) desi sint slaba, iar ele poarta fuste pina la chilot de li se balangane slanina cind merg ![]() |
Dar probabil ele sunt fericite in fustitele lor scurte, pe cand tu esti
![](icon_smile_dead.gif)
![](icon_smile.gif)
Liliana82 spune:
Aia e burtica mea . Acuma sunt si mamica model si recunosc parca ma simt ceva mai confortabil cu burtica mea stiind ca tipa respectiva are 20 de ani si nici o nastere... Dar parca totusi nu m-as aventua in ami da jos body ul de dantela in 2 sau ami pune costum de baie in 2 piese la plaja/....
Dar mai astept putin sa nu ma mai doara operatia si o execut cu abdomene.. ca tare mie dor de talia mea de viespie de anul trecut....