Burtica virgula care a socat lumea modei
Raspunsuri - Pagina 6

ilse spune:
Doamne dar are un cap de milioane, e frumoasa ca o bomboana...ok, are burtica, dar va zic eu ca imbracata nici nu bagati de seama restul!
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Melody Mersi miki. Raman la aceeasi parere. Mai bine mai grasuta dar cu carnea mai tare decat sa cada pielea asa dizgratios... si sa mai apari si in revista sa te lauzi ca ce bengoasa esti... si sa mai fii si role model pentru tinerii din ziua de azi...? A, si nu o taie nimeni in bucatele, ca daca statea frumos in casa ei admirandu-si corpul, era altceva...asa s-a expus, si noi avem dreptul sa comentam daca ne place sau nu. Sau care e scopul subiectului deschis? Sa fim toate de acord ca arata bine? Ani ![]() |
Intre a comenta daca "ne place sau nu" si a eticheta aceasta persoana ca "nesimtita", "obeza" (cu tonalitatea de insulta, nu doar ca uun termen medical) si "dizgratioasa" este cale lunga.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."

XIO spune:
citat din mesajul lui Allure nu am criticat-o pentru ca e grasa si atit, ci pentru ca isi expune corpul mai mult decit imperfect ca pe un model. deci obeza a slabit ea 30 kile dupa care s-a gindit sa se faca fotomodel ![]() o apreciez ca a slabit dar de aici pina la poze in reviste... apropo, a doua poza e data cu fotoshopu' la greu...nu i se mai vad vergeturile si pielea are un aspect/ luciu nenatural in definitiv, n-am nici un interes sa promovez aici parerile mele...e bine asa, e sanatos, e frumos...va doresc sa si aratati asa cum va place! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Dance, sing, floss and travel. ![]() |
Believe it or not , dar exista fotomodele si de 100 de kg, conteaza cat de fotogenica esti , alea la care conteaza kg sunt manechine.
Exista defilari de moda pt. pers. de la supraponderale in sus .
De ce s-a expus? Din acelasi motiv din care cei de la Dove au ales sa-si faca recame prin intermediul unor femei care se identiica cu fiecare femeie din lumea asta : slabe , grase , cu conformatii care mai de care .
Bravo ei ca a slabit , de-aia a si aparut in revista ca sa arate ca poti sa slabesti si ca poti sa te simti bine in pielea ta si sa arati bine.
Ca per ansamblu arata bine inand cont de situatia ei .
Parerea mea e ca atunci cand analizezi o pers. o analizezi in functie de mediul in care traieste si situatia ei (socal , sentimental , medical , samd).
Iti arat femei sarace care muncesc de rup si o un corp la care visezi tu , dar nu cred ca ai vrea sa arati ca ele .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/

ionica spune:
Pai mai XIO ,yo propun un nou sport : Mersul pe aratura la sapat pentru insamantarea de primavara si la cules cartofi toamna.
Ce cura de slabire,ce cura cu vitamine, sa vezi ce bine aratam noi dupa(musai sa fie caritativ).
Ce zici te bagi?

Melody spune:
Nu am insultat-o Anamaria. Am spus doar ca e dizgratioasa cu pielea atarnand. Si mie daca mi-ar atarna pielea de pe burta sau de oriunde de pe corp, la fel as spune. Noroc ca nu... si am mult.. mai mult de 20 ani...
Si nu mi-as expune-o, nici daca as fi slabit 10, 20, 30 kg. Arat urat si atat!
Ani

Andrada spune:
citat din mesajul lui Allure in final nu e vorba numi de aspectul fizic ci de sanatate...nu poti fi sanatos cu atita grasime pe tine la 20 ani...ma intreb cum o sa arate la 40??? huh? probabil ca Mobby Dick |
citat din mesajul lui Allure a nu se intelege ca am ceva cu fetele grasute... |
Nu ca am ceva cu fetele grase dar sint dizgratioase, sa nu se creada ca numai cele frumoase trebuie sa iasa pe strada dar sa se duca in pestera toate balenele astea, sa nu zica cineva ca ma dau slaba dar sint fotomodel desi am avut 17 copii si abces la masea ieri, nu ca zic ca nu e frumos sa fii gras dar le-as impusca p-astea grase cu saminta cu tot, ca astea ingrasa copiii.

aschiutza spune:
Acest subiect mi-a lasat in gura un gust foarte amar. Respect pentru unele raspunsuri. Pentru celelalte nu am cuvinte .
Frumusetea nu o poti pune in tipare. Fiecare femeie e frumoasa prin ceva anume. Cit ma bucura ca exista femei care isi arata corpul, chiar daca nu e perfect, ce daca?
O asemenea poza ma face sa ma simt apartinind umanitatii si nu la marginea ei, asa cum zecile de poze "perfecte" incearca sa ne-o bage in cap. Cite fete nu si-au stricat sanatatea, nu au deveneit obsedate si "sclave" ale unui tipar. Consider numai poze cu manechine si fete super dragute ca au un efect negativ mai ales pentru adolescente. O tinara trebuie sa invete ca exista asa ceva ca un corp imperfect dar ca frumusetea este data mai mult de personalitate decit de numere. Trebuie sa invete ca va imbatrini si ca e normal si frumos sa iti accepti virsta cu bucuriile ei. Trebuie sa invete sa isi respecte corpul - nu sa il supuna la operatii pentru a intra intr-o anumita norma.
O admir pe aceasta tinara pentru ca se simte frumoasa si sigura in pielea ei ca sa se lase pozata. E un model mult mai bun pentru tinara generatie decit acele fete care se infometeaza sau ajung sa fie anorexice .
Asta din partea cuiva care a trecut de treizeci de ani, are si un pic de burtica (si nu, inca nici un copil), maninca dulciuri si face sport numai pentru sanatate , nu ca sa arate ca un manechin (ceea ce oricum nu ar putea fi incepind din cauza inaltimii si terminind cu alte defecte din nastere, care egal cu cita simtire nu se vor corecta niciodata). Dar sa stiti, ca asa de imperfecta cum sunt si asa de departe de orice tipare, cind ma uit in ochii sotului meu ma vad reflectata ca o femeie atractiva si frumoasa. Poate pentru un singur om pe pamint, dar aceasta imi este de ajuns .
------------------
Still looking for pieces of heaven...

desprecopii spune:
Andrada foarte frumos ai raspuns. Tocmai de asta am pus poza ei / ca un reminder ca imperfectiunea este un reper subiectiv si NU ar trebui sa conteze. Din pacate insa, lumea judeca absolut totul dupa ambalaj... ignorand continutul.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Deianira spune:
Dupa (cele mai multe din) raspunsurile de aici am concluzionat ca majoritatea celor care scriu fie sunt manechine, fie nu sunt si sufera ingrozitor din cauza asta .
Eu imi iubesc corpul cu vergeturi si cu inceput de celulita cu tot si ma simt bine in pielea mea .
De ce credeti voi ca a avut asa un succes campania Dove? Pentru ca femeile s-au identificat cu tipele din reclama si si-au dat seama ca intre frumusete si conceptul de 90/60/90 nu sta semnul egal . Si ar cam fi cazul sa se traga un semnal de alarma pentru ca ingrozitor de multe adolescente, si nu numai, sufera de tulburari de alimentatia pentru ca le au ca role-model pe fetele perfecte si photoshopuite din reviste.

Deus spune:
cu toate ca modelele din reviste sunt scheletice oamenii sunt tot mai grasuti...din pacate nu modelele fac trend-ul ci marketingul/interesele financiare a diferitelor produse/industrii care pt bani ne vand orice, oricat si ne vor transforma intr-o lume de oameni dependenti de medicamente( pt colesterol, pt diabet, pt slabire, pt tensiune, etc. )
Bravo ei ca a slabit, bravo ei ca este fericita si se simte bine in pielea ei...nu as vrea sa arat ca ea!
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit