Burtica virgula care a socat lumea modei
Raspunsuri - Pagina 24
Allure spune:
Ingrid draga multumesc pt concern...momentan sint intr-un program mai dur de training pentru 3 luni intensiv ca sa ajung la forma dorita, dupa care o iau usurel, cu mentinere, ca nu-mi face o deosebita placere sa ma strofoc asa in fiecare zi.
Cunosc regulile, stai linistita, stiu si de radicalii liberi..sportul facut cu cap nu imbatrineste pe nimeni. Arat mai tinara cu mult, nu ma ingrijoreaza aspectul.
Cred ca voi ma vedeti ca pe obsedatele alea cu muschi gigantici din revistele de fitness pt barbati
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure sa ma subtiez nitel cu tonus frumos, nu cu muschi mari si gretosi. |
Realizezi cat de ingusta e imaginea ta pentru ceva negretos? Desi sunt femeie si clar nu sunt lesbiana, iubesc corpul feminin in diversitatea lui. Solduri ample ori sani mici, picioare groase precum niste columne,
umeri rotunzi sau sani in forma de para cu sfarcuri mari, plini si pufosi... Serios ca as putea gasi o femeie frumoasa si la 50 de kg si la 150. E adevarat ca am o preferinta pt plinute, dar recunosc si stiu ca toate sunt frumoase.
Serios, nu patesti nimic daca esti mai relaxata. Imi pare rau pentru educatia si strictetea primite de la mama ta, insa... nu e prea tarziu
Ingrid S spune:
Nu Allure, eu te vad ca pe o femeie dependenta de sport. Sunt destule, dependenta nu e neaparat: tigari, alcool, cocaina, cartofi prajiti. Si dependenta de imagine. Foarte importanta e imaginea, dar nu sa devina narcisism. Intelegi tu.
Ilse, parca mai erau si cadanele pentru harem, se vindeau la kg. Alea ti-au scapat. Grasimea a fost necesara mai demult, era nu doar un semn de sanatate (paradoxal) ci si o garantie ca poate trece mai usor peste greutati: boli, foamete. De aceea erau preferate femeile cu forme. Plus ca, odata cu aruncatul crinolinelor si corsetelor, a aparut dorinta de a arata mai bine..epilat, muschi, eliminarea celulitei (naiba stie, eu la 20 de ani am aflat de celulita, bleaga am fost).
In fine, nu ma mai intind, ideea e ca perfectiunea fizica nu e decat un ideal, multe dintre noi nu putem ajunge acolo decat cu ajutorul chirurgiei, daca esti cat de cat in standarde, eu zic ca e bine. Sunt destule lucruri de facut in viata, ca sa ma complic cu super-mega-extra exercitii si sa mi-o petrec vanand ultimele programe de fitness. Zau asa!
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
ilse spune:
Ingrid S ti-a scapat tie la greu, am zis ca de pe timpurile Greciei antice erau preferate ca model, la vremea respectiva pentru statui si nu reviste femeile ca si barbatii de altfel cu un corp sanatos lucrat prin sport, sau acuma si sportul a devenit ceva naspa, poate pentru tine, ca vad ca treci in extrema cealalta.
Daca tu vrei sa te imbeti singura cu apa cu exemplul: cadanele, ca sa-ti creasca increderea in tine, nu ai decat.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
Allure spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Realizezi cat de ingusta e imaginea ta pentru ceva negretos? Desi sunt femeie si clar nu sunt lesbiana, iubesc corpul feminin in diversitatea lui. Solduri ample ori sani mici, picioare groase precum niste columne, umeri rotunzi sau sani in forma de para cu sfarcuri mari, plini si pufosi... Serios ca as putea gasi o femeie frumoasa si la 50 de kg si la 150. E adevarat ca am o preferinta pt plinute, dar recunosc si stiu ca toate sunt frumoase. Serios, nu patesti nimic daca esti mai relaxata. Imi pare rau pentru educatia si strictetea primite de la mama ta, insa... nu e prea tarziu |
nu stiu care e problema ta, da e clar ca ai una
nici nu stiu ce vrei sa zici in mesajul asta
eu m-am referit la femeile care nu mai arata a femei...alea culturiste care au pierdut orice urma de feminitate si arata exact a barbati pt ca mai iau si hormoni pe deasupra ca sa poata lucra si face masa musculara pina le iese mustata ca la barbati.
n-a zis nimeni ca femeile plinute nu sint frumoase (unele)
am dat si exemple daca citeai cu atentie pe aici
Allure spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Nu Allure, eu te vad ca pe o femeie dependenta de sport. Sunt destule, dependenta nu e neaparat: tigari, alcool, cocaina, cartofi prajiti. Si dependenta de imagine. Foarte importanta e imaginea, dar nu sa devina narcisism. Intelegi tu. |
mai, dependenta de o chestie oricare ar fi ea, inclusiv alea rele de le-ai mentionat tu cu substrat, se dezvolta in timp...practicind cu regularitate acel ceva si manifestind crize in lipsa lui
eu m-am apuct de sport la modul serios acum o luna si un pic, am avut si zile in care n-am facut pt ca n-am avut timp dar nu m-am suit pe pereti, nu m-am crizat deloc...
fac pt ca asa imi dicteaza mie constiinta si placerea
speculatii, speculatii
rall spune:
citat din mesajul lui Allure nu stiu care e problema ta, da e clar ca ai una |
citat din mesajul lui Allure am dat si exemple daca citeai cu atentie pe aici |
Nu e cazul sa treci acum la a ma judeca pe mine.
Am citit tot, am vazut cele doua mentiuni facut de tine. Dar nu vorbeam despre asta
Allure spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui rall
Nu e cazul sa treci acum la a ma judeca pe mine. |
Dar ca sa ma judeci tu pe mine, de ce-ar fi cazu'?
ocebine spune:
Intr-adevar s-a deviat enorm de la ideea articolului. In primul rind uitam ca senzatia globala s-a lansat de la o poza pe un sfert de pagina al unei reviste care este arhiplina de imagini perfecte, ultra-retusate. Nu a fost CATAPULTATA pe coperta si nici nu a fost un articol de 10 pagini care sa o incoroneze drept ideal de frumusete. Se vede clar ca poza este neretusata si ca nu este intr-o pozitie extrem de fotogenica. Pur si simplu o fata NORMALA cu un zimbet superb si deschis.
Virulenta cu care a fost etichetata drept DIZGRATIOASA si NESIMTITA a atras atentia in mod nefavorabil la acest subiect.
Obezitatea este un cu totul alt subiect si asocierea ideeii de obezitate cu aceaasta fata este mai mult decit rautacioasa.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."