Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui carina

In paralel cu subiectul asta ff fierbinte, este deschis un subiect care a inceput prin a dezbate daca obezitatea este vina parintilor sau nu. Eu am propus sa incercam sa oferim sfaturi si de ce nu solutii punctuale celor care se confrunta cu problema asta: copii cu o tendinta mai accentuata de ingrasare, pofticiosi, etc. Acolo nu se inghesuie nimeni cu sfaturi, cu toate ca in cazul de fata Lizzie, a ajuns unde a ajuns (ma refer la momentul +30kg) datorita tocmai problemelor desbatute pe celalalt subiect.
De ce preferati sa va contraziceti in gol decat sa oferiti alternative si sfaturi practice care pot ajuta macar macar un copil sa nu treaca prin ce a trecut "Lizzie"?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

carina pai e simplu...unii nu cred ca parintii sunt de vina, deci a priori nu o sa bage in seama asa ceva...doi la mana, unii avem copii mai slabuti, spre normali, nu stim ce sfaturi sa dam, poate cineva care se pricepe mai mult la nutritie sau ceva asemanator.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure
Citat:
citat din mesajul lui vikinga sunt in film femei a caror patratele chiar nu intereseaza de exista ori ba, ele sunt femei frumoase, haioase si cu asa o mare pofta de viata! Ce chestie, in jurul lor roiesc numai barbati indragostiti si voie buna, nu acreala! Nu e vreo remarca proprie malitioasa dar chiar asa e in film, pe bune.
"in film..."asta e realitatea holiudiana...in real life, barbatii isi inseala nevestele la greu sau le parasesc pentru alea mai tinere si good looking din pacate...inca un motiv care sa ne dea de gindit. nu stii niciodata (doamne fereste!)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Dance, sing, floss and travel.
Mai nu stiu, barbatii nu-s atit de superficiali pe cit vrem noi sa credem. Un barbat indragostit vede femeia cu atita frumusete! Atitea poeme inchinitae noua femeilor si atitia ochi si plete cintate de ei da si piele si trup dar si rasuflare si prezenta si zimbet, versurile si dragostea lor nu se impiedica intr-o urma de celulita.De fapt eu chiar cred ca femeile sunt mai frumoase prin ochii barbatilor, asa cum lumea e mai frumoasa prin ochii copiilor. Chiar asa prin ochii femeilor ce se vede mai frumos pe lume? A mamelor, zimbetul propriilor copii. Dar prin ochii nostri doar de femeie?Uite dintotdeauna nu am fost multumita de parul meu, prea in toate directiile, prea mult, prea departe de parul frumos aranjat de ladies:) Ok par rebel o suna bine pt o iesire mai wilde asa dar sa-l ai tot timpul nu mai e funny. Ehei citi bani am dat la coafor pe intins parul pe tunsori la moda, pony care trebuia mereu intins si care au mai fost. Si citesc acum citiva ani De ce iubim femeile a lui Cartarescu, mai si apare acolo o descriere a unei femei la mare cu parul blond inele cu un trup asa mai voluptos, ca fiind intotdeauna cu 3-4 kg mai mult peste cum imi sta mie bine(oricum eu-s mai generoasa la kg, ma plac asa la 66kg la ai mei 174cm, dar asta-i idealul unde am ajuns mai greu in ultimii ani ori pt prea putin timp din cauza unei noi sarcini) cam aveam rotunjimile mele apoi din cauza conformatiei oricit sport as face tot nu am o burta lipta de spate ci asa alungita in forma de glonte cum zice frantuzoaica in Pulp Fiction, cam in genul asta de femeie era cea descrisa de Cartarescu atit de delicios, atit de frumos, atit de dragastos trupul unei necunoscute pe plaja. Si parul oohh parul, incilceala aia de creti arsi de soare unui barbat i se parea superba unei femei, de ex mie, mi se parea o pacoste! Nu ca as suferit greu din cauza asta, doar ca eu nu-l vedeam asa o frumusete, parul meu mi-l percepeam perfect, sublim doar intins si cu stralucirea aia sanatoasa data de periajul perfect si asa ondulat mi se parea banal, atita tot. Uite ca un asa zis pas departe de perfectiune unui barbat i se poate parea sublim!Barbata-miu ma vede mult mai frumoasa cu parul asa natural chit ca e in toate directiile, m-a vazut frumoasa si a avut ochi pt mine ca si femeie si dupa ce a asistat la 2 nasteri normale, aici chiar pe subiect atitea femei departe de perfectiune au spus ca se simt frumoase in ochii barbatilor lor. Barbatii vad femeile altfel decit credem noi. Si nu-i deloc adevarat ca barbatii parasesc pt trupuri perfecte. Acolo-s altele problemele de obicei si-s discutii pt alt topic, eu zic ca e mai complicata treaba amantelor si despartirilor. Pentru ca well da si amantele pot avea celulita! Si alea de au patratele si-s perfecte ar trebui dupa logica asta sa aiba cei mai buni barbati nu sa se multumeasca a fi doar amanate. Adica sa fii si frumusete perfecta si sa si faci atita efort pt asta si sa ajungi doar a doua roata la caruta, pai chiar e trist, zau asa.Vikinga 23+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Xio, imi recitesc "declaratiile" si nu ma dezic de ele ...cam asta e stilul meu, recunosc mai de mahala asa...nu-s vreo aristocrata, nici nu ma dau...am crescut cu o educatie "spartana" gen: mama intii "dadea" si apoi ne explica de ce
ma gindeam ca daca mama ar vedea poza buclucasa reactia ei ar da nastere unei adevarate bombe atomice, eu inca am fost "draguta" pe linga ce ar fi ea.

In fine, multa lume s-a jignit singura prin extrapolarea spuselor mele. Ce apare la revista e public, am dreptul sa critic si sa ma indignez cit poftesc si in termenii in care poftesc. Cind te expui in public iti asumi si responsabilitatea urmarilor. Mai e cineva pe aici care a aparut la revista si nu stiu?

Acuma treaba cu patratelele iar mi se pune in circa inutil...pai eu nu vreau sa am six pack, doamne fereste! Nici nu cred ca as putea. In pozele mele se vedea asa un "two pack" timid si un pic de tonus in rest. Ce-mi doresc eu este sa scap de pufosenie si sa ma subtiez nitel cu tonus frumos, nu cu muschi mari si gretosi.
M-am masurat azi dimineata in talie si aveam 70 ...n-ai zice din cauza ca am forme armonioase cu solduri/ piept mare, respectiv 100
Acum nu-mi tai venele cum s-a speculat pe aici, de ciuda ca nu sint la dimensiuni perfecte, dar depun tot efortul sa ajung mai aproape de dimensiunea care m-ar face sa ma simt bine
Iar ca bonus dupa intarirea muschilor abdominali, mai precis "core muscles", am scapat de o durere mare de mijloc ce ma chinuia de vreo 1 1/2 ani foarte tare si stiu ca daca ma opresc din exersat, o sa revina mai afurisita...deci n-am de ales, patratele-nepatratele trebuie sa am muschi puternici in zona de mijloc...o viata mizerabila cu dureri de spate nu e o alternativa pt mine si meseria mea.

Vad ca ne-am displacut reciproc la topicul asta (si numai la asta) dar mai sint atitea altele...(eu una fac diferenta intre ele)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Allure - ai tot respectul meu pentru stilul tau de viata in primul rand, si chiar si pentru modul in care gandesti, de ce nu?

Ramonika, nu am facut nimic special sa merit respect, ma chinui si eu vai de pacatele mele dar am o gura mare, ca imi place sa ma aud singura si cred ca asta induce in eroare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
poti sa fii tu independenta financiar si doctor docent, daca esti cit casa la 50 ani nu se uita nici Monea la tine, decit poate pentru bani...si crede-ma ca e greu de una singura... la orice virsta vrei sa fii iubita si sa iubesti pe cel de linga tine...si, da, dragostea, sexul, sint strins legate si de aspectul fizic decent , sa fim realisti

Tu crezi cu adevarat asta la cei 36 de ani pe care ii ai?
Iti spun eu sigur ca i se rupe celei de 50 de ani de ce zice Monea(cine-o mai fii si asta?)Stii de ce ii pare cu adevarat rau? De timpul irosit in tinerete comparindu-se cu perfectele,cu idealurile,de nesiguranta,de ocaziile ratate in viata din cauza nesigurantei si ar mai fii multe altele.
Drama nu e la femeia de 40-50 care cum am zis e deja intelepta si stie ce vrea de la viata, e la tinerele astea fara repere autentice.
Extremele pot fii de multe feluri si tot extreme se numesc.Asa cum exista extrema asta a "nesimtirii" la tinerele de care zici tu, exista si extrema obsesiei pentru perfectiune le tinerele pe care le cunosc eu.
Eu ma lupt din greu cu adolescenta mea de 16 ani sa ii explic ca cele citeva vergeturi pe care le are pe coapsa stinga si care sunt mostenite de la mine,eu le-am avut forever, nu sunt motiv de nefericire in viata.Incerc sa ii insuflu ideea ca salata aia sanatoasa numita confidenta, are ca ingrediente principale ceea ce a spus Ruxij si ca felul cum arata e doar dressingul
Sa stii ca sunt si barbati care vor sa manince sanatoa si carora li se apleaca de prea mult dressing

Mergi la inceput

ce mai tura vura ca mi s-a acrit!!!!!!!!!!!!!!!

uite eu vreau sa le am pe toate: fizic armonios, intelect, psihic sanatos, bani, distractie...nu fac rabat de la NIMIC daca pot!
fiecare cu standardele si optica lui, vad ca voua vi se pare imposibil sau nerealist sa le aveti pe toate

eu in loc sa zic: "I can't do this" prefer "I presently struggle with..." (asta e quotation din P90X, btw )

vergeturile nu "se mostenesc", se dezvolta in adolescenta cind oasele cresc brusc si pielea nu tine pasul...am patit-o si eu si nu ma dau cu capul de pereti fiindca toate femeile au; daca ma bronzez si imi pastrez tonusul muscular sanatos nici nu se vad...cind te ingrasi in schimb...aoleu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Allure, banuiesc ca e super ok pentru tine sa stai in Canada, recte tara grasilor, pari supla de tot pe acolo. De fapt, cred ca toata mandria pe care o afisezi (si o afisezi la greu) e legata de aspectul fizic, mai ales prin prisma comparatiei pe care o faci zilnic.
In genere, daca sunt multe persoane diferite de tine, ai doua optiuni: una, sa te ingrasi nepasatoare, ca si asa sunt destule, e un trend; a doua sa slabesti si sa faci efort sustinut zilnic, obsesiv, pentru a arata nu mai bine, ci perfect. Teoretic ar fi necesara o cale de mijloc, dar nu e cazul aici. Adica, sa fi tu frumoasa si eleganta si supla fara sa transpiri cu sange prin toti porii...parca asa te-ai exprimat.
Intretinere nu e sport zilnic, mers la sala si trudit zilnic, aia e obsesie sau sport de performanta..faci cumva asa ceva si nu ne-ai spus? Toti medicii pe care i-am intrebat sustin ca benefic este sport de 2-3 ori pe saptamana. Oasele, muschii, articulatiile solicitate in exces pot duce la probleme mai tarziu.
Ca sa nu mai spun de radicalii liberi. Efort = radicali liberi = imbatranire. Ca sa vezi.
Inca o data, precizez ca tipa de imagine a slabit. Pentru mine e un mesaj clar: nu-i nevoie sa fi model ca sa traiesti multumita cu tine insati. Si mie mi se pare frumoasa. Shame on me!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Fetele est europene nu sunt numai admirate pentru frumusetea lor in America (si banuiesc ca la fel si in Canada) ci sunt si puse automat in categoria usuratice, superficiale si curvulitze. Si cu cat sunt mai frumoase, cu atat sunt puse in aceasta categorie mai repede.

sa-ti fie rusine pentru aceasta insinuare fara pic de suport la adresa mea!
dupa tine ar trebui sa-mi pun un sac in cap ca sa ma ia lumea drept serioasa

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Tocmai am mancat o bomboana de ciocolata in cinstea lui Allure. Cred ca nici nu a mirosit asa ceva de ani de zile de frica sa nu se ingrase de la miros Decat asa o viata... mai bine ca Lizzie

am mincat 3 bomboane cu ciocolata si o felie de tort aniversar saptamina trecuta, calorii pe care le-am ars intr-o ora de sport, nu mi s-au pus pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Inca o data, precizez ca tipa de imagine a slabit. Pentru mine e un mesaj clar: nu-i nevoie sa fi model ca sa traiesti multumita cu tine insati. Si mie mi se pare frumoasa. Shame on me!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

De acord cu tine. Si mie mi se pare frumoasa, e minunat sa slabesti, dar e si mai minunat sa nu te ingrasi sau macar sa incerci. Bineinteles ca nu trebuie sa fim modele ca sa fim fericite si multumite de noi, dar nu fiecare dintre noi aparem pe coperta sau in paginile unei reviste, am dat exemplul cu perioada interbelica, mai sus ca sa se vada ca dintotdeauna femeile "mai frumoase" decat media si suple, nu anorexice sa fim intelesi si cu un corp frumos au fost mediatizate si nu restul.
Nu va amagiti ca e altcumva!

Pe de alta parte e de tot rasul cum s-a ajuns la discutia despre increderea in noi, barbatii care inseala fiindca nu sunt toate modele si mai stiu eu ce.
Pai astea sunt alt topic, nu vad legatura cu tipa care a slabit 30 kg.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
Dc. traim doar cu obsesia perfectiunii fizice, ne setam singure pentru dezamagire. E bine sa traiesti cu ideea unei vieti sanatoase si echilibrate, sa faci eforturi in sensul asta, pt ca asa e sanatos, ai mai multa energie, traiesti mai mult, esti ferit de boli.

tocmai, ca prima propozitie se bate cap in cap cu a doua.
tocmai asta inseamna perfectiune fizica = viata sanatoasa si echilibrata, sa faci eforturi in sensul asta poate insemna sa faci sport.
nu inteleg care e "obsesia". nu e nici o obsesie. e formarea unui stil de viata sanatos.
cand o sa ajungem sa rontzaim un morcov in loc de un pachet de covrigei sau biscuiti, cand o sa ajungem sa renuntam la ora petrecuta in fata TV-ului urmarind filmul preferat si in ora aia sa facem miscare, si toate astea sa le facem cu placere, nu pentru ca asa trebuie si fac un sacrificiu, atunci o sa atingem si perfectiunea fizica. poate va dura 4-5-6 luni, un an, insa SIGUR se ajunge acolo!

Deci nu am inteles de ce tot timpul sunteti off topic si dati zor cu obezitatea. Nu se bat deloc cap in cap cele doua afirmatii. Sanatoasa nu inseamna "abdomen perfect plat".

Mergi la inceput