Burtica virgula care a socat lumea modei
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Allure , nu e ok sa vorbesti asa despre alte persoane.
Eu fac sport de mica, la 5 ani faceam tractiuni la bara si pt. piept si pt. spate, taica-miu se urca efectiv cu picioarele pe abdomenul meu si eu il sustineam(el avand aproape 1,80 m ), sportul este viata mea nu ca sa slabesc ci pt. ca doar asa ma simt bine.
Acum spre exemplu n-am mai jucat nimic si n-am mai facut sport de prin iunie, ma simt aiurea nu pt. ca ma gandesc ca ma voi ingrasa ci pt. ca simt nevoie sa joc ceva , orice.
Ei , cu toata dragostea asta nu am privit nicioodata cu dispret un om supraponderal/obez , nu mi-am batut joc vreodata, nu mi-a fost scarba si nu am urat persoanele cu aceasta problema.
Ce nu imi place este vulgaritatea si superioritatea pt. ca atunci paleste orice calitate fizica a persoanei , respectiv este amplificat orice defect , cat o fi el de mic .
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
freedelia spune:
La tot ce s-a scris as vrea sa adaug ca nu e treaba nimanui sa judece ce face altul cu corpul si viata lui. Auzi tu -- nesimtite, incompetente, puturoase. Pai sincera sa fiu nu prea inteleg cum de traieste fata asta in Canada, cred ca e regina disimularii, altfel ar fi data in judecata non stop pentru slander. Ce-ar mai lipsi acum sa apucam sa ne scarbim pe strada, de cei care se rad in cap, care au tatuaje, de barbosi, mustaciosi, de cei cu parul lung. Ce aberatie!!! Am vazut o data o fata, rusoaica, de vreo 20 si eva de ani, era atat de slaba, ca efectiv m-am intrebat daca nu o avea cancer, ceva. Am aflat ulterior ca era fotomodel. Pai cum, de una asa, nu te scarbesti, dar de o fata cu cateva kg in plus ti se intoarce stomacul pe dos???
Fetele est europene nu sunt numai admirate pentru frumusetea lor in America (si banuiesc ca la fel si in Canada) ci sunt si puse automat in categoria usuratice, superficiale si curvulitze. Si cu cat sunt mai frumoase, cu atat sunt puse in aceasta categorie mai repede.
Mi-e mila de Allure -- am fost si eu asa candva, obsedata de corpul meu, pentru ca nu aveam nimic altceva important in viata. Poate daca ar avea copii ar intelege ca nu e asa de important sa te obsedeze fiecare punct de celulita de pe coapse. Cum zicea cineva mai sus, nu imi place celulita, nici kg in plus pe care le am acum dupa 2 copii si unul pe drum, dar nici nu ma deranjeaza atat de tare incat sa ma obsedez sa le pierd pana la a-mi neglija familia sau a intra in depresii daca nu reusesc.
Si sincera sa fiu, cand m-am uitat prima data la poza care a starnit aceasta controversa, mi-a luat ceva timp pana am observat burtica. Am observat ca fata din poza radea si era tare draguta si parea fericita. Cred ca asta e mult mai important decat un corp perfect sau obsesia de a-l avea. 14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
blackpanterro spune:
Allure, da, esti frumoasa dar cand te lauzi atat cu frumusetea ta, cu muschii tai si cu tot restul in timp ce calci in picioare alte femei care nu ajung la rangul tau imi pari foarte urata...
Si io sunt o slaba si pot sa mananc cat vreau si ce vreau fara sa ma ingras dar in nici un caz nu imi vine sa le fac in toate felurile pe cele care nu sunt asa.
S-a mai discutat problema obezitatii in State, se stie ca patura saraca e si cea mai obeza pt ca atat isi permit si daca nu sunt nici educati in sensul asta tot degeaba.
Da, recunosc, nici mie nu imi plac oamenii care isi permit sa manance sanatos si nu o fac de lene sau mai nou pt ca este dreptul tau de "American"(asta e deviza Republicana in lupta pt health care, imbecila, de acord) de multe ori ma gandesc ca ii urasc pt ca si datorita lor platim taxe uriase dar asta este, ii urasc in barba mea fara sa ma dau superioara.Problema obezitatii in US e foarte complexa.
Putina umilitate nu strica...
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mianna/mianna.jpg)
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikinga Auzi invidie ![]() ![]() Vikinga ![]() |
vikinga draga, sper ca tu sa nu te dai vreodata pe nimeni la schimb. tu esti o femeie cu adevarat frumoasa, nu doar una lucrata
![](floare.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
conchita spune:
Allure, lasa ca te inveti tu pana la urma cu atacul in grup si cu dublul standard pe dc si o sa iti vina sa ignori in mod natural si sanatos. bineinteles ca esti mai frumoasa ca Lizzie - ea e stearsa si banala, dar hai sa nu mai comentam, cineva trebuie sa menajeze sensibilitatile mediocritatii, ca altfel vezi ce se intampla: esti apelata drept rea, urata, ne-fericita, ne-fe, etc. sub ochii ingaduitori ai nu mai spun cui.
si da, mamele care isi indoapa copiii in nestire cu junkuri sunt iresponsabile si inconstiente si ar merita reeducare cu forta despre nutritia sanatoasa pentru copii. o tanara ca Lizzie, obeza cu peste 30 de kile, sorry, e o poveste super trista. genele sunt scuza lenesilor.
a_alinta spune:
conchita, nu ai inteles absolut nimic!
in schimb sunt de acord cu tine ca nu s-au sezizat ochii ingaduitori ai stii tu cui, la atacul pe care Allure l-a inceput impotriva tuturor celor care ii zgarie retina ei delicata! si la limbajul pe care chiar ca nici nu pot sa il calific!
iar la faza cu " sensibilitatile mediocritatii" , ce vrei sa mentionezi?
sa inteleg ca tu si Allure sunteti elita, nu?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/XIO/XIO.jpg)
XIO spune:
Conchita, daca eu vin aici si mizdui in toate directiile femeile care au cupa D si le fac vaci samd ce crezi , se va gasi cineva sa-mi spuna sa-mi revin?
Nu stiu de ce va deranjeaza burta asteia , dar anorexicele si alea care si-au facut 100 de operatii estetice nu .
Adica in peste 13 pagini se discuta despre impactul pe care-l are burta aia asupra lumii , ca indeamna la abuzuri alimentare si la un organism nesanatos , dar reversul medaliei care este servit cu lingura sau mai bine zis polonicul de catre presa inteleg ca era normal.
Adica cum a avut tupeul "obeza" asta sa calce in lumea guvernata pana acum de modele de 40 de kile?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta conchita, nu ai inteles absolut nimic! sa inteleg ca tu si Allure sunteti elita, nu? alina |
Parca e ceva nou!
![](icon_smile_big.gif)
Egal!
Eu nu cred ca aici e vorba de invidie(si eu am vazut si am admirat-o pe allure,dar interventzia mea nu are nimic de-a face cu invida ci cu atitudinea ei total nepotrivita vis-a vis de persoane ce nu se incadreaza la 60-90-60!
Si eu sunt curioasa cind se sesizeaza moderatorii la unele mesaje de pe acest topic!
Dana
inaioana spune:
Doresc sa aflu unde vedeti toate poze cu Allure, ca vreau si eu sa verific daca e mai frumoasa ca mine, situatie care inteleg ca m-ar descalifica de la a mai scrie la subiect...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Oh Mianna, merci. Eu-s departe de perfectiune, acum intr-o poza ca Lizzei as fi tare haioasa cu burtica in fata
dar provocarea as accepta-o uite asa de-al naibii
. Sunt foarte multe femei frumoase pe DC, inainte se puneau poze cu mai multa lejeritate si uite asa am avut ocazia sa cunosc multe femei cu adevarat atractive si deosebite, da da in ciuda unor mici defecte
dar cu multe alte calitati, hobby-uri, scopuri in viata, cu simtul umorului si cu drag de viata si oameni
. Stiu una deosebit de eleganta si desteapta, chiar aici pe subiect care mi-e draga tare
si traieste de ani buni printre americance si nu am auzit-o vorbind asa. Gusta da mai, zi-i olandezului ca ai voie numai intinsa-languroasa ca altfel ti se recomanda sinuciderea:) Dar ce sa ne mai complicam de azi toate DC-istele tre sa stea languroase intinse in fel si chip, in oglinda dimineata ne uitam numai asa cu boticuri bosumflate ca-n reviste, parul va fi interzis a fi strins in felul ala dezgustator in sus, ca sa nu ne luam riscuri gura neaparat inchisa ca dintii ar putea fi ca de cai ori alte vietati, cele cu celulita, care se stie ca odata instala nu trece pe deplin, trebuie sa stea ascunse pt a inlatura riscul crescut de vome pe strada!Si oricum astea de au nascut si-s peste nush ce virsta fiind privite cu mila aia indulgenta si plina de intelegere de genul "eeei saracele" nici nu mai conteaza de fapt in rindul femelelor de cursa lunga, is asa niste chestii care au voie sa convetuiasca si ele printre zeitatile plictistor de perfecte
.Vikinga
22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo