Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui conchita

revistele de moda sunt pur divertisment, ar fi ultimul loc unde m-as uita dupa formatori de opinie

Ar fi si caraghios. Insa adolesecentele chiar acolo se uita iar ele sunt cele mai usor influentabile si sensibile. Sunt atat de multe cazuri de suicid din cauze prostesti precum asta...

Citat:
citat din mesajul lui conchita

burta lu Lizzie nu e de la sarcina, ci de la indopat in adolescenta

O Doamne...

de ce o Doamne? asta e adevarul, spus cu gurita ei.

daca adolescentele isi trag seva educatiei din revistele de doi bani, da-mi voie sa ma cu gandul la parintii care nush ce pazesc. voi aveti o scuza pentru fiecare meteahna umana, vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta
Vik bine zis daca ar sta intinsa nu s-ar vedea asa tare burta dar pozitia ei ii accentueaza burta.Vio imi dai mie ciocanul ca eu arat un pic ca domnisoara din poza si vreau sa ma rezolv.Marilena si Mara Augusta
Nu arati ca ea mai, tu ai cel mai frumos decolteau de pe forumul asta de ai baga in depresie juma de forum. Mai hai fa si tu misto de astea de nu-s dotate. Hai mai zi si tu cum ar trebui sa se impuste toate ce poarta A sau B si ce orpilare iti stirneste un sutien saracacios, ohhh vaaai! Lasa ca stiu eu ca de aia te-ai mutat tu in Olanda, am vazut eu olandezele alea prin Spania cind faceau topless ca se imbraca juma de plaja si pleca bosumflata acasa.Sigur mai ca sta in cea mai nefericita pozitie si i-au mai pus aia si bikinii aia roz deschis tip ata care-i taie pielea, plus ca stind cu picioarele incrucisate strinse normal ca-i iese in evidenta celulita ca atunci cind o iei intre degete. Pt o femeie care a slabit atita inca arata bine eu chiar inclin sa cred ca e adevart ca face si sport, bratele nu-i atirna, bine nici f modelate nu-s dar e f ok si asa. Pai in picioare, un pic bronzata, cocotata pe tocuri si cu un corsaj negru exact cit sa-i ascunda pielea si sa-i dea o forma atragatoare fundului, plus o pozitie ca divele latino dotate si ele cu un posterior voluptos si vedeti ce iese! Asta asa in fuga, daramite sa fie o provocare pt niste profesionisti! Aici se critica naturaletea pina la urma.Eu-s curioasa sa o vad in alte poze, ca e clar intentia astora de la revista a fost sa socheze prin contrastul fata de pozele si pozitiile super calculate si super aranjate cu care invadeaza toate publicatiile pentru femei de seamana toate revistele izbitor intre ele. Cind arunci un ochi pe raft nu-ti ramine in cap nimic.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

conchita, eu iti dau voie sa!
lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Draga vikinga, comentariul meu a fost o gluma (vezi emoticonul de rigoare)...doar nu crezi c-am plins cu fatza in perna pentru ca niste straini nu ma considera mai frumoasa decit o fatuca dubla ca marime si nici pe sfert ca tonus.

Daca vreau cariera in modelling, nu ma opreste nimic sa incerc...am interactionat cu persoane sus puse in domeniu care s-au aratat incintate sa ma promoveze...din pacate mi se pare o meserie dubioasa, una la mina, doi la mina, am deja o cariera pt care m-am scolit si fac bani frumosi.
Femeile est europene sint foarte bine vazute aici, mai ales cele inalte, zvelte cu forme apetisante, calitati ce americancelor le lipsesc cu desavirsire. Orgoliul meu a fost satisfacut suficient numai la ideea ofertei unui astfel de gig.

Deci acuzatia cu ego-ul de pe aici nu tine... Eu macar recunosc deschis ca sint interesata de frumusete si sanatate si ma zbat sa le obtin atit cit pot.
Alte persoane de pe aici care clar sint interesate de frumusete (care femeie nu e?) foarte active la topicurile de diete, smacuri, produse/metode de infrumusetare, in loc sa-si recunoasca problemele si sa incerce sa le depaseasca, arunca cu rosii in cele care pot si lupta pentru mai bine.

N-o sa ma convingeti niciodata ca va place cu celulita! Ne place stilul de viata care conduce la celulita Aia da...

Ma acuzati pe mine de rautate dar invidia voastra e cu mult mai mare si mai urita decit franchetzea mea. Eterna poveste cu strugurii...

M-am plictisit de discutia asta, pentru mine s-a incheiat. Va las in continuare sa contemplati poza care a adus alinare constiintelor voastre adormite de prea multe croissante si prea putin fitness.

Va doresc sa aratati in concordanta cu gusturile voastre!

p.s. - vikinga, pentru tine ma repet: nu mi-e sila de corpul uman imperfect ci de indolenta multora care in loc sa dea din gura ar putea sa iasa in parc la jogging, sa faca ceva pentru aspectul lor.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

"Ma acuzati pe mine de rautate dar invidia voastra e cu mult mai mare si mai urita decit franchetzea mea. Eterna poveste cu strugurii"..

Allure nici o fata nu e invidioasa pe tine, nu stiu de unde ai scos-o si pe asta?
Franchetze???? eu stiam ca are alt inteles cuvantul, dar aici e posibil sa ma insel eu!

Chiar zilele astea am fost martora la o discutie si uite asa am aflat ca la unii barbati conteaza mai mult frumusetea interioara a unei femei decat corpul ei perfect!
Eu una iti jur ca n-as vrea sa fiu in locul tau, pentru ca te simt tare nefericita si mie , in lenea si prostia mea ( unde pui ca mai fac parte si din poporul american) imi place sa fiu fericita nu perfecta, caci stiu ca nu pot si nu as face decat sa ma enervez si sa enervez si pe cei din jurul meu!

p.s. nici mie nu-mi place celulita dar sincer nici nu ma enerveaza asa tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Vik te rog nu ma fa sa rosesc.Asa compliment nu am mai primit de mult deja imi iau lumea in cap,dar ce fac cu burta .Nu fac poze in sezut ci numai intinsa.

Violeta maine vin sa iau ciocanul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

"machiaj la muc si sfirc ", adica????
sa nu ziceti ca fac misto , ca pe bune nu am auzit de machiajul asta!

Mergi la inceput

"puturoase incompetente"
si cu asta recunosc ca am oarece probleme de interpretare, ca nu stiu unde sa ma incadrez, la putoroase incompetente sau competente, ca nu stiu care e diferenta dintre ele!

pacat ca am ajuns la 40 de ani si nu stiu atatea lucruri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

Allure nici o fata nu e invidioasa pe tine, nu stiu de unde ai scos-o si pe asta?

e leit-motivu' forumului, cel putin zilele astea cum ai o alta parere, cum e clar ca esti invidioasa - nu conteaza ca e vorba de ceva ce nici nu cunosti, ori daca ti-a fost descris deja, e cel mai mare cosmar al oricarie femei evident, urla invidia din tine (un "tine" impersonal, a nu se interpreta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Allure ce invidie mai, tu poate iti imaginezi ca pe forumul asta sunt numai uritenii ori femei care deh trecute de nush ce virsta si cu nasteri la activ de fapt nici nu mai conteaza la numaratoare. Te inseli amarnic.Lasa ca foste modele sunt mai multe pe aici nu-i nici asta vreo surpriza. Bey io acum inteleg ca de fapt tu iti zici ca esti asa aparitia DC-ului, zina printre muritoare. Lol:).Esti o tipa atractiva cu un corp armonios si la nush ce subiect ti-am admirat dorinta de sport si miscare. Am zis asa da, chiar am vrut sa scriu si eu la sub ala dar nu am avut timp. Dar la subiectul asta imi repugna atitudinea asta superioara si jignirile aduse altor femei. Frumoase sunt destule pe DC, femei care fac sport constant sunt iar destule nu a venit Allure sa ne lumineze acu', mame superbe iar am vazut. Eu nu inteleg de unde nevoia de prelegeri si de batut obrazul. Poate ne diferentiaza de la cer la pamint atitudinea fata de corpul nostru, multe fac sport pt ca se simt bine asa, pt ca vad schimbarile in bine, pt ca vor sa slabeasca uniform dar nu pt a fi perfecte! E f ok sa-ti doresti un corp frumos dar sa-ti faci din asta telul nr 1 in viata, dupa care sa judeci si jignesti oamenii in jur e deplasat rau de tot.Cred ca datoria unui om fata de corpul lui e sa-si pastreze o greutate in limite normale ori sa revina la ea daca a depasit-o. Nu sa-si numere patratelele ci sa faca un sport pt buna dispozite, sanatate si tonus. Nu sa se isterizeze sa ajunga la depresii si taiat venele de apar semnele maturitatii corpului ori de pastreaza urmele sarcinii ci sa accepte schimbarile cu fruntea sus, sa incerce o incetinere dar sa se simta bine in pielea lor chiar daca nu e ca alora de prin reviste. Si nu prea e treaba nimanui sa critice, sa se ingretoseze, sa trimita la sinucideri. E chiar f jignitor! Auzi invidie eu-s a doua pe lista care nu ma dau deloc dar deloc pe tine la schimb! Si am defecte dar per total imaginea e buna, is multumita de mine ca si femeie la 31 de ani, 2 nasteri si iar gravida. Nu m-as impusca de mi-ar face careva oferta sa pozez in 6 luni pt o revista ci as accepta-o mindra chiar.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput