Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

si eu de multe ori scap cate o vorba mai dura:) asta nu insemna ca intr-adevar sunt o acritura(sau cine stie?)... si Allure doar s-a exprimat mai plastic!
Hai sa facem pace intre toate taberele si sa avem o duminica frumoasa si fericita

"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea!" Hipocrate

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi

www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

eu tot n-am inteles dupa 13 pagini de ce trebuie sa publicam burti inestetice in reviste? care e victoria despre care se vorbeste si de ce? maine-poimaine o sa arate si nuduri de 400 de kile ca sa se simta reprezentati in media si cei de 400 de kile?

in ce sens a socat burta aia pe ametitii din lumea modei care isi imagineaza ca ei creaza o arta mai presus de corpul uman? ca i-a readus la realitate? ca le-a mai taiat nasul de atotputernici inchipuiti?

revistele de moda sunt pur divertisment, ar fi ultimul loc unde m-as uita dupa formatori de opinie. si, sa fim seriosi, nu-si spala ei pacatele, designerii astia, pentru toate anorexicele suicidale de pe podium doar cu burtica unei top modelite care A SLABIT 30 DE KILE - ca partea asta esentiala nu o baga nimeni de seama. deci ea acum nu e idealul nici macar al ei insesi. deci de ce ar deveni peste noapte idealul femeilor cu burta?

personal, nu ma incalzeste cu nika poza respectiva. vad o tanara frumoasa cu un defect fizic pe care ar fi putut sa NU-l aiba (mamicile nu va ofuscati, ca burta lu Lizzie nu e de la sarcina, ci de la indopat in adolescenta), daca parintii si anturajul si ea insasi...puncte puncte, sa nu lezez sensibilitati pe-aici.

mdeh, ce sa mai zic, io tocmai mi-am comandat P90X pe net (Allure, entuziasmul tau e molipsitor), sunt o mamica superficiala care tine la aspectul fizic, in virtutea dictonului ca o minte sanatoasa alearga plina de amor doar inspre un corp sanatos. si io tin la neuronii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia06 spune:

Parerea mea:

E putin cam exagerat. Asa cum mai spuneau si unele fete, fata asta la 20 de ani are corpul unei femei de 30 de ani care a nascut. "Burtica" aia e chiar prea lasata si ZERO muschi la abdoben, dupa cum se vede.

Eu am 26 de ani, m-am ingrasat vreo 5 kile in ultimul an (nu mai am 58, am 62 de kile acum, la 1.72 ). Da, am si eu un pic de burtica...da nu e lasata in halul ala, chiar daca nu fac prea mult sport.

Anyway, votez si eu cu scoaterea Photoshopului si cu mediatizarea greutatii normale. Dar si cu incurajarea unei vieti sanatoase si a corpului sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

...arata banala rau si cu dintii cam mari

just curious - recomanzi si implanturi? ca de aerobic pentru dinti inca n-am auzit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

revistele de moda sunt pur divertisment, ar fi ultimul loc unde m-as uita dupa formatori de opinie

Ar fi si caraghios. Insa adolesecentele chiar acolo se uita iar ele sunt cele mai usor influentabile si sensibile. Sunt atat de multe cazuri de suicid din cauze prostesti precum asta...

Citat:

burta lu Lizzie nu e de la sarcina, ci de la indopat in adolescenta

O Doamne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui Allure

...arata banala rau si cu dintii cam mari

just curious - recomanzi si implanturi? ca de aerobic pentru dinti inca n-am auzit

dentistii fac minuni cu orice.

eu doar constatam imperfectiunie lu' modela...asta pentru ca vikinga a spus ca ii place fatza si zimbetul lui Lizzie mai mult
(n-am si eu voie sa ma simt ofensata? ce, numa' voi? )

in final m-am convins ca totul tine de lumini/umbre, unghiuri si machiaj...deci chestia cu naturaletea e praf in ochii maselor nestiutoare

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:

personal, nu ma incalzeste cu nika poza respectiva. vad o tanara frumoasa cu un defect fizic pe care ar fi putut sa NU-l aiba (mamicile nu va ofuscati, ca burta lu Lizzie nu e de la sarcina, ci de la indopat in adolescenta), daca parintii si anturajul si ea insasi...puncte puncte, sa nu lezez sensibilitati pe-aici.

degeaba explici ca lumea tot se ofenseaza...am citit un interviu unde ea cu gurita ei spunea ca in copilarie/ adolescenta pina la virsta de 16 ani s-a indopat cu McD, chipsuri si alte chestii nesanatoase pina a ajuns ...unde a ajuns (sa nu mai pomenim cuvintul cu "o")

Citat:
mdeh, ce sa mai zic, io tocmai mi-am comandat P90X pe net (Allure, entuziasmul tau e molipsitor), sunt o mamica superficiala care tine la aspectul fizic, in virtutea dictonului ca o minte sanatoasa alearga plina de amor doar inspre un corp sanatos. si io tin la neuronii mei.

O sa te cucereasca si pe tine! E greu dar rezultatele sint pe masura daca urmaresti intocmai...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Conchita, p90X este super! Noi suntem la phase 2 si deja se vad rezultatele, dar e greu! Comparativ cu alte programe de fitness, acesta mi se pare cel mai greu, dar cu rezultate evidente dupa numai o luna.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

violeta, si eu stau la rand pentru ciocan
ma uimeste perfectiunea , inteligenta, bunul gust , frumusetea, perseverenta unora si mor de ciuda ca nu sunt si eu ca ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ei lasati lasati ca se poate sa fiti in forma si cu mare grija fata de propriul corp fara dat ochii peste cap la defectele altor femei.La fel cum si toate femeile din lume, care cu toate ca se afla in limitele greutatii normale cum e si Lizzie la urma urmei, au voie sa stea mindre si sa se simta frumoase indiferent de imperfectiunile lor! 99,99% din ce apar in revistele astea sunt numai femei perfecte de la natura ori de la retusuri pe la dr, make-up, montaj etc. Pt o poza a unei dive exista o echipa intreaga in spate de la coafeza, la maseoza, la make-up, stilisti, echipe intregi de fotografi de la ala de tine aparatul pina la tras liniile in studio si tot asa.Apare si mindra in discutie in al 0,1% din situatii si mai mult ca sigur nu o schimba lumea, revista s-a vindut mai bine in nr respectiv ca asa e in afaceri si atita tot nu o sa se dea totul peste cap acum, nu aveti grija ca nu mor de foame manechinele perfecte si nu o sa va invadeze paginile preferate imperfectele. E doar un nr dintr-o revista, ce e mare lucru la urma urmei. Oricit de perfecte si frumoase in toate cele ati fi, cu toate ca eu ma indoiesc sincer, o femeie ca Lizzie putea fi intimpinata cu mai multa simpatie ori indiferenta sa zicem. Dar critici de genul "m-as impusca de as arata asa""obeze ca ea au nesimtirea sa iasa pe plaja ori sa se imbrace nu stiu cum""vai nu vreau sa-mi stric privirea cu ele in revistele mele sfinte" etc etc nu dau bine deloc deloc.Dar uitati ce soc si dezgust stirneste in rindul altor femei, la urma urmei cu imprefectiunile lor ca frumusetea nu se opreste in patratelele de pe abdomen, pentru ca-si permite sa se simta frumoasa si feminina in corpul ei. O zecime din corpul ei si anume pielea lasata in dreptul abdomenului si aia atirnind nefericit mare parte din cauza pozitiei neavantajoase in care e fotografiata si gata e anulata ca femeie...Haideti sa mai intrebam barbatii din jur, pina acum a raspuns doar Marius. Sotul zice ca are un fund cam mare si picioare plinute dar ca e draguta. De burta a trebuit sa-l intreb eu. L-am intrebat daca ar trebui sa se impuste respectiva ori ar trebui macar sa stea ascunsa si zicea ca multi barbati ar putea fi nefericiti dupa care a ris facindu-ne nebune si rele pe toate.Allure chiar nu conteaza in discutie care e cea mai frumoasa din tara, oglinda oglinjoara.. ca esti tu ori Lizzie. Ma refeream la expresivitatea fetei, ca ea ar putea fi de ex preferata de un fotograf, ar putea fi mai fotogenica. Dintii ei mie mi se par frumosi, albi si sanatosi, pt o femeie de 1.80m proportia capului si dintilor cred ca e chiar f in ordine. Oricum pt o persoana care munceste din cite inteleg cu oamenii, chiar direct cu corpurile lor, nu am inteles faci masaj/ gimnastica de recuperare ori nu stiu, esti mult prea scirbita de corpul omenesc. Inca tipa are o mica imperfectiune fata de alte femei. Nici nu imi doresc sa comenetez mai mult.Vikinga 22+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput