Burtica virgula care a socat lumea modei

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

eu am impresia ca unora le-au murit laudatorii si trebuie musai sa arunce cu nuci in alea mai plinute ca sa-si restabileasca egoul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu ma bucur ca nu locuiesc in canada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

violeta, cand termini, te rog da.mi si mie ciocanul ala de dat in cap

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Deus , nu s-a indignat nimeni ca nu este placuta de toti fata , si eu am pus ca nu as vrea sa arat ca ea si ca nu-mi place , indignarea este din scarba cu care vorbeste Allure despre femeile supraponderale si obeze.

Xio, imi pare rau daca asta s-a inteles din mesajele mele, poate m-am otzarit prea tare, poate am ales cuvinte nepotrivite sa exprim ce gindeam. Asa-s eu mai razboinica, de fel...ma aprind repede.

Nu mi-e scirba de femeile care lupta cu kilogramele dupa nastere ci le admir, nu mi-e scirba de cei cu probleme psihice/ depresii (imi pare rau de mama ta) dar hai sa recunoastem deschis ca majoritatea zdrobitoare a femeilor cu greutate peste limita normala se datoreaza sfintei lene/ ignorantze...nu-mi plac cele care stau in virful patului cu cutia de ciocolata in nas zilnic si le e sila sa-si miste fundul la un jogging...care se complac in situatie dar incearca sa ne convinga pe noi ca e frumos cu celulita. O fi pentru ele...Pentru mine nu e!
Si da, e treaba lor ce fac cu corpul personal, dar in aceeasi nota, am si eu dreptul la opinie publica in termenii mei.

Asta nu e primul meu razboi cu "rotundele"...cind eram studenta, 90% din colege erau...canadience, adica overweight (cred ca e sinonim), unele chiar obeze si tot timpul aveam show-ri cu ele...mi-aduc aminte cind am studiat despre Bulimie la cursul de Pato, au sarit toate in capul meu cind am afirmat ca poti sa treci cu vointa peste aceasta dereglare daca rezolvi cauza, de cele mai multe ori psihologica...
Vai de mine!!!Cum sa le spui lor ca n-au vointa sa-si invinga nimicnicia? Dar noi vrem sa slabim! Insa nu ne putem opri din mincat...

Iar in sala de mese la prinz era intotdeauna spectacol cind eu aduceam salata si supa gatite de mina mea, iar ele mincau McD, chipsuri si alte jeguri dar salivau la mirosul mincarurilor mele. Ele nu gateau pentru ca erau niste puturoase incompetente si zgircite ca naiba...prinzul lor costa poate $3 iar al meu $12. Citeam invidia in ochii lor si pentru mincare (ajunsesem sa ma simt vinovata ca eu imi permit sa maninc sanatos si ele nu ) si pentru hainele elegante si cu gust care stateau frumos pe mine...ele permanent in haine ponosite si urite, necalcate...parul meu vesnic coafat si machiaj la muc si sfirc creea intrebari nesfarsite...de ce vreau eu sa arat ca scoasa din cutie zilnic?

Cum sa le explic lor ca in Europa femeia vrea sa fie frumoasa si cind iese cu gunoiul in strada?
Deci am avut meciuri nesfirsite cu rubicondele nedumerite (ca sa nu mai zic "grase nesimtite" )...am sechele posttraumatice de la astfel de experiente si cred ca in subconstient, la ele ma refeream cind suduiam pe aici.

Vikinga, multumesc pt compliment...corpul meu e departe de a fi bine lucrat...abia am inceput sa-l lucrez cum se cuvine, pina acum doar m-am jucat de-a sportul...nu sint perfecta, doamne fereste, nu cere nimeni perfectiunea aici...eu doar militez pentru "awareness" in spiritul sanatatii si sa "make the best out of what you have".

Am gasit pe net o poza frontala cu d-soara Lizzie nemachiata si acu, nu ca strugurii sint acri, dar nu-mi place...arata banala rau si cu dintii cam mari Unghiul ala de 45 de gr o avantajeaza, asta frontal, nu prea. Parerea mea. Subliniez.

http://abcnews.go.com/Entertainment/BeautySecrets/Story?id=8463526&page=3

La pagina 1 a aceluiasi reportaj e o poza cu ea, head frontal unde arata frumos dar e data cu fotoshopu la greu...asa ceva pot si eu sa scot.

Acum propun sa ma ardeti pe rug pentru ca am spus ca nu-mi mai place nici fata ei.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Allure, te-ai gandit ca ai putea fi diplomata si renunta la cuvinte gen "jeguri, incompetente, puturoase, zgarcite, urate" (astea doar din ultimul post) pentru a avea un dialog mai civilizat cu restul userilor care scriu la topic? Eu cred ca daca ti-ai stapani un pic limbajul, altfel ar decurge subiectul. Ce spui?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Allure, te-ai gandit ca ai putea fi diplomata si renunta la cuvinte gen "jeguri, incompetente, puturoase, zgarcite, urate" (astea doar din ultimul post) pentru a avea un dialog mai civilizat cu restul userilor care scriu la topic? Eu cred ca daca ti-ai stapani un pic limbajul, altfel ar decurge subiectul. Ce spui?

pai:
-hainele ponosite si murdare nu pot fi decit urite
-mincarea la McD cum s-o numesc sa-ti convina tie? Junk? ca tot cu J incepe...fie...
-nu cunosc nici un cuvint diplomat pt" zgircit" (strins la punga?...nah! nu reflecta nici pe jumate ideea mea)
-puturoase recunosc ele cu gura lor ca sint...chiar se lauda cu orice ocazie "I don't cook...I am too lazy!"
-incompetente = incapabile?

poftim! cu ce schimba ecuatia noua terminologie? dupa mine diplomatia e o forma de minciuna menita sa pacaleasca pe cel caruia ii este adresata, sa-i vinda un concept, un produs, etc. ce altminteri nu ar avea succes

nu sint adepta cocolosirii sub nici o forma. la mine alb e alb si negru e negru. culoarea gri pt mine exprima incertitudinea

Mergi la inceput

mi-am adus aminte de alta actrita care-mi place cu forme: Queen Latifah.
nu cred c-ar mai fi asa frumoasa daca ar slabi...
insa preferata mea ramine Sara Ramirez

amindoua au o constitutie solida dar cred ca fac sport sa se mentina asa "pietroase", ceea ce este de apreciat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

violeta, cand termini, te rog da.mi si mie ciocanul ala de dat in cap

roxana 9+ si ivan (2.12.2006)

tie nu-ti dau ciocanu' ca ai BB in burtica

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Vik bine zis daca ar sta intinsa nu s-ar vedea asa tare burta dar pozitia ei ii accentueaza burta.

Vio imi dai mie ciocanul ca eu arat un pic ca domnisoara din poza si vreau sa ma rezolv.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Vik bine zis daca ar sta intinsa nu s-ar vedea asa tare burta dar pozitia ei ii accentueaza burta.

Vio imi dai mie ciocanul ca eu arat un pic ca domnisoara din poza si vreau sa ma rezolv.

Marilena si Mara Augusta

sigur...il imprumut cu drag
cine mai vrea?

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput