Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 1 *

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

un picusor... vaz ca, "amenintarea" cu strigarea catalogului de catre Nicoll, nu prea avu succes ... eh, poate apareti totusi ...
Nicoll, bravo ca ai reusit sa ajungi cu rechizitele la gradi si multa bafta la inmultirea activitatilor lui Codri ! Asteptam pozicile ...

Io, n-am nik nou de zis ... momentan ...
O zi buna in continuare la toate!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata buna fetele!Va ademenesc cu o cafeluta ,asa pentru inceput.
Cryna aseara nu am mai apucat sa pun pozele,am schimbat tabloul electri si era destul de tarziu cand am terminat cu pregatirea fetelor de nani.Codruta aproape dormea pe ea,Stefi...mai zurbagioaica putin.A asteptat sa adoarma sora-sa si sa o pun in patut(lucru ce se intampla de cateva seri) si apoi a venit sa-si ia porti ade masaj,"ubit si 'asfatit",dupa care a catadicsit si ea sa inchida ochii.
Mey...pe unde umblati mamici de cavaleri si zane?Va fac un apel in grup ,dupa care fac prezenta nominal.
Pe mai tarizu,

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

'NEATA!

la cafeluta ... multam Nicoll . Inteles "faza" cu pozele si -am dulce mandrele tale iubarete .

Io, abia astept sa-mi iau poznasul de la gradi, ca sa-mi povesteasca ce vazu el, astazi, la teatrul de papusi si... sa vaz daca o fost cuminte ... ca, ieri l-am luat de pe scaunelul de pedeapsa ... i-o venit Marco, celalalt partener de lupte si s-au dat in stamba ieri ... ntzzz, ntzzz... cocoseii ...

V-am -at si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Cryna sa treaca supararea ca l-ai gasit pe scaunul de pedeapsa.Si si pe Robert sa nu se mai dueleze.Dar...sunt baieti mai mami.Imi zicea Codri intr-o zi ca si ele,fetele se mai imping...cica se joaca...
Ia sa vezi ca azi poate vine cu o bulinutza pt o realizare.

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Multumim pt aprecieri la adresa pozelor si a copiilor!

Azi ma ocup eu cu tratatia, astept sa termine cei de la cofetarie si intre timp va servesc cu .

O zi frumoasa va doresc si voua!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura multumim de tratatie,e bine venita.Dar indraznesc sa intreb,e vreun motiv special?

MMN

Mergi la inceput

Ihi, asta vroiam si io sa intreb ... ce sarbatoriti azi? Oricum, multumim fain de tratatie Laura . Yami-yam!

Eh, Nicoll ... sa speram ca-mi aduce bulinuta si pt. cumintenie ... 'om vedea noi... anul trecut o adusese ... he, he, he...

si o zi buna in continuare la toate mamicile de -i si -e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eh ... mai contorizez un an la varsta. Sunt jumate fericita, jumate depresiva. Parca prea repede trece timpul, imbatranesc si nu vreau .
Dar cum Rares a zis ca trebuie sa facem o petrecere mare, incerc sa vad doar partea buna, sa ma bucur de tot ce am si sa nu bag in seama inceputurile de riduri, kg care nu prea mai vor sa se dea jos ....

Deci, party!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

"La multi ani!" Laura!!!!!

Sa ai parte azi de o zi super fericita alaturi de sthrumphii tai, de sot si toti ai casei! Si, nu te mai gandi ca imbatranesti ! Bucura-te de party ... si de viata, cu tot cu riduri, kg in plus si alte alea ! Numai bine, bucurii si impliniri sa ai! dulce.

Mergi la inceput

Multi Ani Traiasca,Multi Ani Traiasca,Laaa Muuulti Aaani!!!Laura sa Traiasca,copii si sotul s-o iubeasca,ea sa infloreasca si sa nu ne paraseasca,Laaa Muuulti Aaaniii!!!
Pertecere frumoasa,sa fi fericita si toate cele bune!!!Lasa ridurile si toate cele,sunt semne ca viata a fost cu reusite!

MMN

Mergi la inceput