Maple-syrup babies - mamici de Canada (5)
Raspunsuri - Pagina 6
OlgaTarziu spune:
Ma eu nu-s foarte insetata de vesti. Am eu senzatia- a vrut sa fie o ironie sau altceva?
Oricum felicitari Laura.
A nascut Diana!!!!!!!!!!! E fetita! Sa-ti traiasca micutza Sonia si sa aveti parte de ce-i mai frumos in viatza.
Hai Delia ca totul va fi bine. Tinem pumnii sa ajungi ciu bine la cezariana.
Haide Simona!
Denisa foarte scurta esti. Pai chiar nimic despre copii? Te-ai suparat pe noi?
Pucku spune:
Felicitari mamicilor! sanatate si mult noroc Daniel si Sonia -Teodora! Sa va traiasca!
Sa va refaceti usor si repede si mult laptic!
abia asteptam pozici si povestiile nasterii
mai o vecina care a nascut ieri dimineata o fetita Clara
vai ce de Bb, abea astept Bb-ul sa-l pisicesc si zmotocesc
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Llaura spune:
Dragele mele, nu sunt ironica, sunt incepatoare nu apuc sa stau mai mult de zece minute (orice peste zece minute e somn). Acum juniorul nu vrea mancare, nu vrea somn, e drept nici nu plange, se uita ganditor pe pereti.
Am nascut dupa inducere, pe asta micu nu-l mai incapea placenta deci nu mai crestea si au zis ca e mai bine sa-l scoata. Procedura a fost lunga si groaznica (patru zile), nasterea in sine piece of cake vreo trei ore cu totul, nici de epidurala n-am avut parte, pana s-au cacait ei a venit copilul. Cam asta e pe scurt, totul e bine cand se termina cu bine.
Bun venit Soniei si felicitari parintilor!
OlgaTarziu spune:
vai Laura prin ce ati mai trecut! Bine ca e piticutzul sanatos. Si cum zici tu ca nu doarme, nu mananca. Sunteti acasa? in mod normal ar trebui sa doarma cam 16-18 ore pe zi la varsta asta. A luat in greutate? Ii dai san sau formula. Multe intrebari
Hai la o poveste ca poate te putem ajuta cu o idee ceva.
delia79 spune:
FELICITARI DIANA!!!! Recuperare usoara si sa va aduca printesuca numai bucurii .
BUN VENIT PE LUME SONIA TEODORA !!!! Sa fii iubita si norocoasa!
38+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
delia79 spune:
Simonna, esti cap de afis , sper sa se respecte ordinea . Sa ne spui cum a fost la dr azi
38+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
Denisam spune:
Diana- Felicitari si sa va traiasca printesa, am zis si eu ca e cu funditzi,dar vad ca mai toata lumea credea ca e baby boy..Refacere rapida si mult laptic!!
Bine ai venit pe lume Sonia Theodora, sa fii sanatoasa si mincacioasa!
Delia-mai e putin,fruntea sus!
Simona-scoatem sau nu majoretele alea?
mQQm-nu ne mai pui poze cu pepitzel?
Olga-is varza si acum plec sa il iau pe alex sa il duc la pediatru ca are diaree,m-au sunat de la Montessori,asa ca...
Pupici la toate mamicile si copilasii!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Llaura spune:
Dragutele, eu am scris mesajul ala la 3 dimineata, cand fecioru' meu avea chef de reflectat...in general mananca, iar la ultimele doua mese mi-a refuzat formula deci facem progrese (sper). Il alaptez dar i-am dat si formula pt ca s-a nascut asa de mititel. N-am cantar (n-am gasit) si m-as putea duce cu el la dispensar la cantarit, dar e mic si mi-e frica sa-l pun in scaunul de masina (baza de scaun e la ta-su oricum). Mergem vineri, avem programare. Eu sunt bine, cam varza, dorm dimineata de pe la 7-8 pana la 9-10 si in rest cand prind.
Va pup.
romanitza spune:
N-am apucat decat sa citesc ultimele 2 pagini, asa ca intru sa felicit rapid mamicuta Llaura si sa ii urez bun venit pe lume lui bb Daniel!!!
Olga, raspund si eu prezent la catalog, doar ca sunt cam ocupata cu bb si cu plimbarile cu soacra, care este la mine... Daca nu suntem pe afara cu caruciorul, ori trebuie s-o alaptez, ori s-o leagan(oare cand mai trec colicii astia???)
Deci timpul meu zboara efectiv si realizez ca a mai trecut o saptamana, ca s-a mai marit putin micuta noastra, ca a mai crescut putin, ca ma recunoaste, ca imi zambeste si ma topesc dupa ea
Hai ca va pun poze pe contul comun sa vedeti cat de mare a crescut...Olga, am admirat-o pe printesa ta, a crescut asa de mult si e atat de frumoasa!
Magdone - ce face buburuza voastra? Am mai tot trecut prin parc pe la voi, de fapt zilnic ne plimbam si pe acolo, dar nu v-am mai vazut. Poate ne intalnim intr-o dupa-amiaza.
mQQm ce face Pepitzel?
Scot si eu majoretele pt fetele noastre Delia si Simonna
Donia spune:
Felicitari Llaura si bine ai venit pe lume bebe Daniel!
Speram sa ne dai vesti, ce bine ca nasterea a mers rapid!
Of, dar ce putin somn apuci, nu poti sa dormi mai mult cand e taticul acasa?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.