Maple-syrup babies - mamici de Canada (5)
Raspunsuri - Pagina 4
CriPOD spune:
Diana eu am facut de-aia cat pumnul, vai de inima mea ca n-am stiut ce-s aia pana atunci... Mi-au trecut la fel de subit cum au aparut dupa o saptamana, doar de la sitz bath. Cu inconitentele inca ma lupt eroic. Cre'ca Oliver reuseste inaintea mea sa se controleze.
Hai ca scriu mic, mic sa nu vada toata lumea.
Edit: Olga ai un email, please...
Simonna spune:
Seara buna si de-aia, am niste des'te atit de umflate ca clicai pe cite 2 taste de-odata! Pe bune. Mi se pare ca mi s-au umflat articulatiile si ma dor de-mi crapa capul miinile cind ma trezesc. Nu-s de ce, dar nu-mi mai incap bratarile pe mina, pur si simplu nu mai trec...
Acu' ca m-am plins, vestile sint ca n-am nascut - super evident, na, dar eu am pre-birth lobotomy :)) - apoi ca ieri aveam colul sters 75 la suta si dilatatie spre trei. Daca nu nasc pina miercuri, la appointment o sa-mi faca stripping sau asa ceva, ma rog, habar n-am cum ii zice, ceva cu dezlipire de membrane ca sa provocam unpicut nasterea. Internare de-aia de provocat oficial cu oxitocina si rupt membrane bla-bla-bla imi face la o saptamina dupa due-date, nu mai devreme.
Diana, yap, se poate hemoroizi de la impins. Not fun!
Olga, draga de tine, cu prima zi de scoala.... Ce amintiri! Vestea proasta e ca asa e in fiecare an! Al meu de doi ani e mai inalt decit invatatoarea si eu tot sint impresionata pina la lacrimi!
Donia, ai dreptate cu dracia de bagaj, in fine m-am milostivit de Tata lu' Miss Z. si am ingramadit alea intr-o geanta, ultima idee e ca imi iau la mine dvd playerul portabil, ca daca fac epidurala si se lungeste la nesfirsit macar sa am ce face.... :)) Amu', eu si cind l-am facut pe R. m-am dus la Maternitate ca la discoteca, mi-am luat-o eu pe urma, da' e bine ca nu ma tracasez, imi foloseste sa-mi bat capul cu mindrete de chestii precum dvd player il iau sau nu-l iau...
Delia, iti tin pumnii cu cezariana, mai ai nr. meu de tel?
No, cica mincam. Tata a facut snitele si Colegu' a deschis 2 conserve de mazare, in timp ce copilul a venit de m-a invitat la masa :)) Trai pe vatrai, dom'le!
Pupici (si bine ca ati inceput sa scrieti, ca era ingrijorator de plicticos pe-aia)
Simonna
OlgaTarziu spune:
mQQm nu am primit nimic....
Da mai se pot face hemoroizi de la impins. Cu Tony era tot o masa umflata, nu mai stiam unde e si unde e. Acum cu boieroaica a fost un pic mai bine, dar tot nu am scapat ca am impins n"namiloaca" de 4,250 in 20 minute. Bag sama ca nici sa impingi prea tare nu-i bine.
Diana2007 spune:
M-ati lamurit si cu hemoroizii ... Eu credeam ca daca nu faci pe timpul sarcinii, gata ai scapat, si ma stresam doar ca o sa ma rup "in fata".
Delia, stand by cu ligheanul, s-ar putea sa am nevoie, poti sa-mi trimiti si un nr de telefon pe pm, just in case ? Multumesc
Simonna, pai eu nu inteleg, daca iti face stripppingul ala nu nasti ? Mai exista si varianta sa iti faca stripping si apoi sa mai stai o saptamana sa te induca ?
Mie doctorita nu mi-a dat pana acum nici un scenariu, si nici eu n-am intrebat ca eu am tot zis ca nu mai apuc sa o vad saptamana urmatoare. Si uite-ma tot 2 in 1.
Urmatorul appointment, marti, 15 septembrie. Si Victor s-a nascut tot marti, tot dupa un appointment, atunci o fi momentul !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +39s cu
"Life's a journey, not a destination"
Simonna spune:
Diana, nu cred ca nasti instantaneu. Ca mie, joia trecuta, cind dr. mi-a propus strippingul, mi-a zis ceva de genul: eu plec miine la prinz la chalet si daca iti fac strippingul acum nu cred ca nasti cu mine. Da` ti-l fac sapt. viitoare (miercuri, respectiv) si sint de garda tot weekendul si sapt. urmatoare.
De unde deduc eu ca strippingul induce nasterea, dar nu on the spot.
Oricum, mie imi cam ajunge, Miss Z. si-a schimbat pozitia, e fix perpendiculara, si cred ca si-a imprastiat miinile si picioarele peste tot, ca imi face valuri burta cind se misca :)
Oricum, profit de weekendul asta minunat, ieri am fost in parc, azi vreau sa ma plimb un pic (plimb vorba vine, ca parcam si pe urma ne plimbam intr-un cerc cu raza de 100 de metri in jurul ei :))
Duminica faina, doamnelor!
(Olga, mi-am notat numele medicamenului de hemoroizi, ca nu cred ca scap. Multumesc!)
Simonna
OlgaTarziu spune:
Strippingul- mie mi-a facut joi dimineata si vineri la amiazi nasteam. Doctorita mea zice ca daca nu ai nici o contractie nimic in 24 ore inseamna ca nu a functionat.Bine ca eu am sangerat joia dimineata, deci si organismul meu incepea...
Alta faza, am oroare de treaba mare pe masa cand imping. Si la Tony si acum eu am luat o linguritza de ulei de ricin pe stomacul gol cand am inceput sa am sangerari, am fost de vreo 4 ori la toalketa, curatzica luna. Nici un accident pe masa. Uleiul de ricin se numeste aici castor oil.
Am fost la cules de mere,va las ca suntem obo.
Magdone spune:
Hello,
pe mine sa ma scuzati ca eu tot in fuga sunt, vaD ca nu ati nascut inca, oricum va tin pumnii Simona si Diana
vroiam sa-ti spun mQQqm, ca tocmai am dat peste el, langa hartia aia mare pe care scrie statement of live birth, am gasit si o foita mica asa ca un cec verde pe care scrie Certificate of birth, deci ala e certificatul de nastere cred, dar nu ma intreba cand si cum l-am primit ca nu mai stiu.
in rest nu mai intrebati cum sunt ca nici eu nu stiu pe ce lume sunt:(, acum ca a inceput Razvan scoala sper sa fie mai Ok, sa ne mai facem si noi un program ca tare haos mai e...
hai v-am pupat si nasteri usoare!
Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Simonna spune:
Magdone, sarmina de urari...
Olga, sa-ti dea Dumnezeu sanatate cu uleiul de ricin, ca eu mari probleme am avut la nasterea lui Radu, mi s-a blocat creierul cind am inteles ce sort de "accident" mi se intimpla, noroc ca nevoia de a impinge a fost mai tare decit blocajul, ca alea ziceau sa imping si eu nu si nu, ca tre sa ma duc la baie si imping eu dupa aia Asa ca mi-am notat castoru' si miine's la marmacie...
Intre timp m-am hotarit (adica in capul meu cred) ca nu mai nasc asa curind, ba inca mi-am fixat 1 octombrie ca obiectiv. :)) Cred ca incepe sa ma afecteze plictiseala la cap, nu cred, e sigur.
Ma duc sa caut tocanita de vinete, in subiecte, ca mi s-a pus pata!
Diana Madame-de-Due-Date-Today, comment ca va?
Pupici,
S.
Pupici,
Simonna
delia79 spune:
Diana si Simonna,deci n-ati nascut fetelor . In fiecare zi verific cu emotie subiectul de aici.
Diana, ai pm.
Simonna, da am nr tau si am incercat sa te sun sambata inainte de pranz si n-a raspuns nimeni. E nr de fix? Si ce zici tu acolo de 1 oct ?
Fetele, eu ma simt bine, azi nu am avut nimik umflat , am si gatit un pic, ma strofoc sa citesc si sa retin chestii despre bbei, cu alte cuvinte sunt ocupata tare .
Va pup si las 2 agitate la incalzire, ca cine stie cand e nevoie de ele :
37+
in curand mamy de Sofia scumpa
CEZARIANA 21 SEPT !
photos
OlgaTarziu spune:
Vai Delia dar si tu esti aproape!!!!!!!!!!
Lasa cititul ca numai te stresezi. Sa vezi ce fain te descurci cu instinctul de mama. Si relaxeaza-te ca totul va fi ok. Oricum nu reusim sa fim perfecti doar suntem cei mai buni pt copiii nostri.
Mult noroc si tie ca crezi sau nu si tu poti naste oricand.