Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)
Raspunsuri - Pagina 3
mimika spune:
Moamaaaa, ce de puiuti dovlecosi Felicitari din suflet mamicilor, Pup dovleceii
Noi am fost azi sa facem vaccinul BCG, ca eram prea mici cand am plecat din maternitate si nu l-am facut acolo, cum se face in mod normal. Mimikosii au fost cumintei, au plans foarte putin. Toata lumea ne-a felicitat, ca am luat bine in greutate si papam numai de la san.Apoi am trecut si pe la mine la institut sa las concediul si au navalit vreo 30 de oameni pe masina noastra, sa vada puiutii Alte noutati nu avem.
De citit am citit iar printre randuri, dar am inteles ca a venit Monica acasa. Moni, te astept la o plimbare Danutza, am citit ca ai avea probleme, ma rog sa fie bine.
NelaM si eu sunt tot dintr-un oras de ka malul Dunarii in Oltenia, Corabia. Suntem concetatene, cumva?
Va pupa Mimikosii si Mama Evanghelistilor
hi5
poze
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj "Avem unguroaica dragalasa, 3000 gr si 49 cm. Eu sunt bine, nca plutesc". Mesaj de la Ralucapaun |
iooooooi , am pierdut
felicitari , multa sanatate si fericire alaturi de noua membra a familiei
Aida ... 37+ AMR max 12 zile
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
luhtien spune:
Natalia - ralucapaun
Elisa Ioana - claucia
sa fie sanatoaseeeee si mancacioaseeee si sa fiti adevarate pentru mami si tati vostru!
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+36/37 cu
Ellenuta spune:
BINE AI VENIT PE LUME NATALIA!
Felicitari, Raluca! Refacere rapida si mult laptic pentru pitica!
BINE AI VENIT PE LUME ELISA!
Felicitari, Clau! Refacere rapida si mult laptic pentru printesa!
SA FITI SANATOASE SI NOROCOASE SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 35+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
MangaGirl spune:
bine ai venit acasa, Monica. Sper ca esti mai linistita.
O intrebare pentru fetele cu puiuti. Vreau sa-mi cumpar sutiene de alaptat. Cu cat vi s-au mai marit sanii dupa ce a venit laptele? purtati aceleasi numere ca in timpul sarcinii sau trebuie mai mari?
MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 4 SAPTAMANI
AMR 1 Zi JUMATATE DE MUNCA!!!
mimika spune:
citat din mesajul lui MangaGirl bine ai venit acasa, Monica. Sper ca esti mai linistita. O intrebare pentru fetele cu puiuti. Vreau sa-mi cumpar sutiene de alaptat. Cu cat vi s-au mai marit sanii dupa ce a venit laptele? purtati aceleasi numere ca in timpul sarcinii sau trebuie mai mari? MangaGirl :-) 36+ cu Sasha Laurian varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com AMR 4 SAPTAMANI AMR 1 Zi JUMATATE DE MUNCA!!! |
Eu port mai mare ca in timpul sarcinii. Dar mai bine astepti pana dupa nastere.
hi5
poze
luhtien spune:
Sa va mai tin si io la curent cu noutatile
Maine ne ducem sa il vedem pe BB la echo, sa vedem cat e de mare si daca a binevoit sa se intoarca.
Momentan eu il simt cu picioarele inspre ficatul meu...ca deh! e moale pe acolo si e bine de impins
Dupa ce aflam cat e de mare, pot si eu in sfarsit sa ma duc sa cumpar hainutze...ca pana acum nu am cumparat nimik, de frica sa nu le iau prea mici pitici de gravida
Tot maine sa sun sa vad daca mi-au iesit analizele una dintre ele era pentru cezariana....ca mi-a spus asistenta ...dar sper ca doctorul doar se pregateste "in caz de" ca io vreau "naturala"
Acum pana la urma depinde de BB
Azi am fost o harnicutza...am pus elastic la cearfasurile de la lenjeria de pat...ca sa nu imi scape de sub saltelutza.
Ma apucase pe mine si o idee sa brodez ceva......dar a trecut repede
Am de facut si doua vizite maine, la doua amice care au nascut, una cu cezariana, una normal (si era de-o varsta cu mine sarcina....vorba cuiva de pe forum...."imi cam tremura gladiolele").
Primul bebe a capatat o infectie urinara din spital, ca au mai facut si alti bebei din salon, si acuma stau pe antibiotice pana le trece OFffff! De'abia astept maine sa ii vad
Va pup si pe voi!
====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+36/37 cu
hatsumomo spune:
Mangutza ultima zi de munca congrats si sa ai spor sper sa fie cea mai usoara zi de munca pe care ai avut-o pana acum
38 +
AMR 2 SAPTAMANI :x:x
alex25 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac mai fetelor mi-e rau nu's ce draq am Aida ... 37+ AMR max 12 zile Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Rau, rau, dar ce fel de rau?
----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt
anamaria1979 spune:
Danutza imi pare rau sa aud ca ai probleme.
Poate la Elias gasesti pe cineva mai competent. O colega de liceu a nascut acolo parca cu Adina Parvu si a fost foarte multumita de ea (nastere normala cu epidurala).
Cristian Alexandru, + 39