Burtici fericite de septembrie-octombrie (188)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Primul lucru pe ordinea de zi:

Miha74

Ralu80

diana_n

danadam

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...si sa nu uitam de galerie

Ralu
Diana
Miha
Dana

Nasteri usoare fetelor si bebelusi sanatosi!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Bine ai venit pe lume Doris Maria!!!
Sa fii sanatoasa si papacioasa!
Felicitari mami Alina!

Lilac, sa ai o vizita la dintzolog
linistita si nedureroasa

NelaM, sper sa stea in burtica pana pe 18 Septembrie, tasu si-l dorea sa fie "Leutz", dar daca s-a trezit mai tarziu

Daca era dupa mine, ne vedeam mai devreme (pe 10 sau pe 12, 13, 14, 15 septe) dar doctora mea e in CO pana pe 16 inclusiv, so ..
.. I have to wait and behave .

si ma repet, dar pe masura ce trece timpul 18 imi pare din ce in ce mai......

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hai Diana!!!

Hai Ralu!!!

Hai Miha!!!

Hai Dana!!!

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Ce multi si verzi sunt aia micii, tobosarii... si cum stau ei aliniati, ptiu ptiu! Nice.

Asaaaaa, bun. Acuma: Monicai si fiului cel drag Dragos, bun venit acasa! Monica, sa aveti parte numai de clipe frumoase de-acuma, cu asa minune langa voi nu va fi greu. Poze si povestea nasterii pe cand?

Kemsy si Aida parca merg azi la control! Bafta multa, sa va intoarceti cu vesti bune.
La fel si pentru Miha74, care nu stia daca se duce la control sau sa nasca (eu am scos tobele, just in case).
Draga de ea parca am vazut ca le-a urat sarcina usoara fetelor ce urmeaza sa nasca azi, era tare emotionata de dimineata. Si eu as fi fost la fel. Tinem pumnii azi.

Mimika, felicitari pentru vaccinul BCG la puiuti si ca mimikosii au fost cumintei; e bine ca papa numai de la san si au luat in greutate, bravo! M-am distrat cu aia 30 de oameni pe masina, buluc, sa vada care mai de care minunile tale, mi i-am si imaginat. Noi suntem dun Severin, mi-ar fi placut si sa fim insa din acelasi oras.

Si cam atat, sper sa nu fi uitat ceva eveniment major.

Eu si struta suntem bine, vesti bune pe toate fronturile: ne-am inteles la pretul la apartament, luni merem sa semnam, de vinerea ailalta sper sa ne mutam (e problema cu internetul, dureaza pana ni-l pun si eu tin la asta si la un pic de final touch pe la apt in sine).
Am sunat la micut la cabinet pentru rezultate analizelor secretiilor, au iesit bune, totul este normal, cum s-a exprimat duduia asistenta. Am ajuns la concluzia, fericita de altfel, ca sunt boring de normal in toate! Doamne ajuta!

Ah, si sa ma laud, ca nu se intampla prea des: am facut (a se citi A facut) bagajele de urgenta, cam vreo 3 geamantane cu strictul necesar pentru toti 3, just in case struta se hotaraste sa apara mai devreme si ne precipitam cu plecatul. Si sa ne ajunga pana ne vin restul hainelor.

Si ma joc la zuma, jocul acela care iti dezvolta inteligenta ceva teribil ; sotul este ingrijorat de-a dreptul ca Ana are numai poc poc poc in cap, ca imi place sa ma joc si cu sonor.

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

tasu si-l dorea sa fie "Leutz", dar daca s-a trezit mai tarziu

Da da, bun "Leutz", personalitati puternice!
Se cam calca un pic cu "Ficioarili" pe coada, dar nu major!
De fapt generalizez aiurea acuma, ca eu vorbesc din experienta cu sora-mea, de fapt. Poate ca nu e scris asa in stele.

Acu' s-a gasit si a ta sa plece in concediu?!
Lasa ca sta Dinu la caldurica, stiu eu. Mi-a zis mie ca ii place 18.

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata!!! dau o fetelor, iar in plus pentru cele care m-au ajutat aseara cu stefan am si cate o . pana la urma mititelul s-a calmat singur, si a dormit bine toata noaptea, a si mancat bine, decalat de andrei, spre disperarea mea, dar bine ca nu a mai plans. sper sa nu il mai apuce pana luni, ca luni imi vine infacolul.
acum ii alaptez, deci pot sta un pic cu voi.

danangie, eu sper sa nu refuze sanul, ei din prima i au mancat san plus supliment si vad ca s-au obisnuit, papa bine san, mai ales stefan, dupa aia cate 60 ml (sau 90) de supliment... sanii mei sunt goi dupa ce termina, la muls nu mai iese nici o picatura.

revin...

miha
ralu
diana
dana

Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

NelaM, felicitari pentru noul palat
stii ca vrem poze, right?

Cat despre zodii, al meu e leu, tata e leu iar
soacra si cu mine suntem fecioare....

mai ies si scantei .... el vrea sa straluceasca,
eu vreau sa cizelez
fiecare cu stolul lui..... io ma bucur ca mai vine si asta micu
sa ma ajute

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Haide RALUCA, DIANA, MIHA si DANA! Nastere usoara si bebelusi sanatosi!
Mimika felicitari pentru cei 3 anisori! Sa fiti fericiti si sanatosi sa va bucurati de copilasi! Felicitari pentru luatul in greutate al baietilor si alaptatul exclusiv la san!
Monica bine ai venit acasa! Dragoselul mancacios sa fie sanatos chiar daca o pisuleste pe mamica! Hmm, oare asa o sa patesc si eu cu Alexandru..
NelaM felicitari pentru casuta si analizele foarte bune.
Techila cred ca are colici bebelusul. Ca si produse medicamentoase gasesti in farmacii Debridat, Sab Simplex, bebe pus pe burtica ta direct pe piele, ragaiala dupa alaptat tinut usor pe partea dreapta in brate (nu stiu de ce pe dreapta asa zice nenea Capraru). Si butonata burtica lui in sensul acelor de ceasornic. Sper ca am fost si eu de ajutor.
Angela bine ai revenit acasa.
+ 39, Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEci...

DAnutza, ce ai patit? SPune-mi cu ce pot sa te ajut?? Sper ca esti bine.

techila, sa sti ca si bebe face moale si mult si des si se chirceste tot si scoate partzuri, e asa haios, e si marait dar inca nu am inceput sa-i dau de colici. Vad ca azi-noapte mi-a dormit bine, fara formule sau alte treburi ci doar cu tzitzi. DAca chiar are colici atunci imi zicea cumnata mea de "Colic Baby" de la farmacie, e vreo 37 de ron. Ea la fetitza s-a chinuit si le-a incercat pe toate si tot nu a reusit nimic, acum la baiat cu asta nu are nicio treaba. Ii pune 5 ml in laptic si trage partzuri la greu si ramane cu burtica linistita. IN rest, treaba cu foenul o stiu si eu de la odiseea trecuta sau in general ceva caldutz pe burtica.

Madalina, ba o sa am timp si as fi onorata sa anunt venirea pe lume a puiului tau . Imi esti tare tare draga.

camisor, eu am scapat si se poate, in curand va veni si la tine minunea si vei rasufla si tu usurata. Am plans ieri cand am ajuns acasa. NU imi vine sa cred, este mult prea frumos si nu-mi vine sa cred ca este adevarat. Dar bebe este in patutul lui si este sanatos. Asa va fi si la tine

Si vreau sa va mai cer scuze celor carora nu v-am raspuns la telefon sau mesaje dar am facut o depresie cumplita pe 27 cand am aflat ca puiul e la terapie, apoi cu diverse metode si tipete ale personalului spitalicesc, a fost cumplit, am plans de mi-au iesit ochii din cap, ne-am certat cu doctori, asistente tot ce-am nimerit pe acolo, in fine, a fost urat. POate o sa povestesc intr-o zi desi as vrea sa uit pentru ca de ieri am inceput o noua viata, una frumoasa.

In rest, va multumesc pentru primirea calduroasa sunteti niste dragutze.
Si sa scot si eu niste agitate pentru fetele care nasc azi, nu mai nominalizez ca...

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput