Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)
Raspunsuri - Pagina 7
papanash spune:
hello !
Felicitari Alinush, sa fiti sanatoase si devreme acasa, adaptare si recuperare rapida !
Devylla, m-au topit mogalnetele broscute
!
Yaia, m-a distrat mult chestia cu betivii, parca vedeam si eu ca intr-un film
. apropo de alcool, eu nu-l mai suport deloc, nu mai sunt in stare sa beau o bere, cand mergem la o terasa iau 2-3 guri de la tati . Si mie imi placea mult berea, vara. De altfel de alcool nici nu mai zic, am acasa sticle de tot felul neincepute, cu vechime !
Rox, cum au iesit analizele lui Alex ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
eu am o problema, serioasa. Azi dimi mi-a zis al meu sot ca sa ma gandesc bine ce facem cu Adi, ca el nu se obisnuieste cu ideea ca sa mearga la aceeasi gradi, nu concepe ca si-a rupt mana cand trebuia sa fie bine supravegheat, basca nici nu ne-a anuntat. Cica cine stie de cate ori o fi cazut copilul si noi nu stim ...Nu stiu ce sa fac, in zona nu mai este niciuna care sa ma incante, daca schimb zona e mai greu cu transportul, plus ca asta mic tot zice ca vrea la gradi....teoretic marti scapa de bandaj, deci va deveni apt de gradi si pana atunci tre sa decid...
( 02.10.2007 )
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Azi dimi mi-a zis al meu sot ca sa ma gandesc bine ce facem cu Adi, |
Are si vreo propunere?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Gagici,m-am chinuit o gramada aseara sa incarc pozele,dar n-am reusit decat la costumele de baie !
Si aici aveti completarea!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Are si vreo propunere? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
sa schimbam gradinita, credeam ca s-a inteles. propunere n-are cum sa faca, tinand cont in primul rand de programul lui infernal de munca, cica io tre;sa ma documentez bine, de la 'fetele de pe forum' .
( 02.10.2007 )
papanash spune:
despre ce test e vb ? mie mi-a scapat.
de aseara ii dau vitamine, le ia cu placere fiindca au gust de portocala .
ne imbracam sa mergem afara, azi il plimb cu tramvaiul , in sfarsit.
( 02.10.2007 )
Erina spune:
Teodora, ce a mai ramas din fashionista din mine zice WOW!!! Culorile si printurile mele preferate!!!Sa le porti sanatoasa si in locatii cit mai exotice!
Eu cred ca tu ai ochi pentru asa ceva. Eu am fost o singura data la Mini Prix, nu am cumparat nimic. E obositor sa cauti...darvad ca merita. ce zici sa facem un session impreuna???
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
11+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Erina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui papanash
sa schimbam gradinita, credeam ca s-a inteles. propunere n-are cum sa faca, tinand cont in primul rand de programul lui infernal de munca, cica io tre;sa ma documentez bine, de la 'fetele de pe forum' . ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Papanash, eu zic ca sotul are si el dreptate... pe de alta parte nicaieri nu poti fi siguraca va fi perfect...(eu vad numai minusuri pentru ca sunt invatat cu sistemul scolilor internationale din Japonia).
Despre recomandare e un subiect tare sensibil...poate fetele bucurestence te pot ajuta...
Despre Conil ce zici?
Plimbare frumoasa!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
11+Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
Acum ca mi-am onorat partial restanta cu pozele
,sa fac felicitarile de rigoare Alinushei:iubita,sa-ti traiasca sanatoasa si norocoasa micuta Doris Maria,iar Teo sa se dovedeasca a fi un fratior pe cinste:atent si protector!!!!!
!!!!!!
Devylla

I'm in loveeeeee......ce ma fac?????M-am inamorat rau de japonicile tale!!!!!Sunt minunate!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Erina
,ma bag,ma bag!!!
Papanash
,zau ca nu stiu ce sa-ti sugerez vis-a-vis de gradinita lu' Adi!e tare frustrant ce vi s-a intamplat voua,in conditiile in care e in sistem privat si ai putea sa emiti niste pretentii!
Tati cam are dreptate!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii