Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Maria o imbraca pe nepoata-mea cu dres sub fusta cand o trimitea la scoala.Invatatoarea ia atras atentia ca nu este permis!Motivand ca daca in partea de sus sunt bine imbracati,daca pieptul este acoperit nu racesc.

Io n-am inteles.. de ce nu-i permis dres sub fusta?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Pur si simplu.E o regula!Si nimeni nu o incalca!

ps:Acuma vad,am scris cu picioarele mesajul lung.Scuzati,am nopti nedormite la activ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna dimineata si dela noi!
Felicitari ALinush,refacere rapida si usoara! Bine ai venit pe lume Doris MAria!
Noi raportam a 4 zi de gradi, e bine pana acum, doar ca sunt putin necajita ca deja are mucisori, azi noapte s-a cam chinuit sa respire. In rest e vioaie , n-are febra , sper sa fie doar ata mucisori. In rest toate bune si frumoase.
Fug la treaba ca a venit sefu'. Intru mai tarziu.
O zi buna!
MAmi de printesa Bianca Elena

Mergi la inceput

Marturisesc,sauna iarna mi-as dori si eu!
Trebuie sa ma multumesc cu onsen-ul de aici.
Fete care "sufera la frumusete" sunt si pe-aici.Dar cred ca le intrec pe cele de acolo.Ele poarta iarna fuste mini,pana sub fund...fara dres,bineinteles.

Am copil colicios...nu plange exagerat dar se screme aproape tot timpul.Si daca as sti de la ce...insa mananc destul de echilibrat.
Vad ca nici ceaiul nu o ajuta.

edit:nu-mi vine sa cred...fac greseli la fiecare mesaj

Mergi la inceput

Ultimul mesaj si fac o pauza pana pe seara de forum.

Sa impart cu voi bucuria: gaza dolofana si broscute

Le las public pana diseara...ca iar am pitici pe creier cu poze publice pe net si la ce pericol te expui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Ultimul mesaj si fac o pauza pana pe seara de forum.

Sa impart cu voi bucuria: gaza dolofana si broscute

Le las public pana diseara...ca iar am pitici pe creier cu poze publice pe net si la ce pericol te expui!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

Ce frumoase sunt!!! Si ce mare pare Erika fata de Lisa! Super!

Crishtina & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou!!!

SabinaY. Ce frumoasa e Lisa!!! Ii sta minunat in rosu!!! Cit despre poza cu gizutele adormite e absolut delicioasa, amindoua in aceeasi pozitie, te topesti nu alta'!

Sper sa treaca repede colicii Lisei. Sunt sigura ca Erika se va adapta foarte usor la gradinita. Acusi e aprilie...

Confirm cum sa nu confirm tot ce ai spus, chiar ma gindeam cind a scris Yaia ca asa sunt si japonezii...noi balcanicii suntem atit de legati prin traditie dar mai ales prin nevoi. eu credca echilibrul e undeva la ...mijloc...

Multumesc pentru gindurile bune, eu sunt o pesimista si sensibila prin excelenta asa ca ma bucur ca transmit un vibe optimist...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
11+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Greyerash, ce multe lucruri stie Adelina!!! E o dulceata de fetita isteata si frumoasa!!!

Eu o sa incep sa pun biletele prin casa pentru a-mi aminti de fier si vigantol (aseara am rugat o prietena sa imi procure D3 injectabil). Ce bine ar fi sa aiba si la Daria acelasi efect fierul!!!

11+

Mergi la inceput

Ca sa va faceti o imagine despre fustele scolaritelor japoneze:

http://www.dannychoo.com/post/en/1366/Japanese+School+Girls/

http://www.letsjapan.markmode.com/index.php/2009/03/23/teachers-promote-proper-schoolgirl-skirt-length-poster/

11+

Mergi la inceput

Veroboroda sper sa nu raceasca cu adevarat frumoasa!!!

Noi facem o saptamina pauza de gradinita dar cind ma intorc am o listaaaaa lunga cu intrebari-legitime zic eu dewspre cum functioneaza clasa dariei (cine sta, cum sunt insotiti copii pe parcursul tranzitiilor, cum sunt stimulati...). De la 15 cer sa vad curicullum pentru grupa ei...

Ce ziceti sunt a real pain in the ass???

Ieri am intrebat ce consistenta a fost kaka Dariei iar despre papa am cerut sa mi se spuna in procente cit a mincatnu: un picut...

11+

Mergi la inceput

Carpatina la noi sunt mai usurele discutiile desi despre "subiecte" foarte importante pentru noi...

Ai facut testul? M-a amuzat raspunsul tau de ieri...

Sabina Y am incercat sa iasa semnatura cu emoticonul zina...de acum mai astept sa acumulez vreo 800 de puncte pina scot parantezele...

11+

Mergi la inceput