Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (329)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Bine ai sosit Doris Maria de mami Alinush!!! Sa fii norocoasa si fericita si sa ai o viata de vis!!!

Felicitari Alinush,tati si Teo!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
10+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Maria, sper ca Teodora sa se adapteze perfect. Eu am emotii in fiecare zi...simt ca oricum ar fi nu pot fi sigura de cum se simte si cum petrece cele 5 ore la gradinita.

In dimineata aceasta dus-o tati,la prinz o va lua tot el. Oricum a plecat vesela, imi dadea bezele la plecare...

Cecilia la multi ani pentru sarbatoritul familiei!!!

Cristina,bine ai revenit cu vesti! Spor la lucrusoarele pentru bebelina roz!!!

Andries, ma bucur sa te citesc. Am mai vazut uneori posturile tale la ceva subiecte grele...Sanatate tuturor si numai bine!!!

Andreea11,aseara discutam cu o prietena care cita din experienta unei mame de trei fetite duse la cresa in jurul virstei de 1 an. Abia dupa vreo 3 luni copii incep sa accepte rutina gradinitei si a programului, faptul ca dimineata merg undeva cu alti copii ca la prinz/dupa-amiaza vin parintii dupa ei...
pupici finutului. Imi pare rau ca nu a fost timp sa socializeze copii la mare.

10+

Mergi la inceput

Melania,multumesc pentru mesaj!!! Imi pare bine ca "sun" fericita pe toate planurile dar cred ca eram exuberanta doar in legatura cu rezultaltele bune de la ecografie. Si la noi probleme cird...

Btw mamici am ales sa nu fac DT. Am incredere ca totul va fi bine.

Si ca veni vorba de btw, Carpatina parul Dariei s-a intarit-cum se spune, adica din matasos a devenit mai tepos. De indesit nu cred ca s-a indesit.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Andreea Cristina de mami georgi_ana25
Stefania Daria de mami florentinalo
Matei de mami Aminoreanu
Alexia Rhiana de mami aurelia27!

Sa va fie vietile minunate!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melaniatud
Yaia, Nana- Ma intreb oare parintii copiilor care ii tin in frig pt a-I cali asa au patit si ei cand erau mici? PT ca voi spuneati ca mamele sunt imbracate si piticii in capul gol….chiar mi se pare inconstienta. Eu pe Tudor am incercat sa il calesc in limite normale ca sa nu fie friguros ca mine…am reusit ce-I drept…nu a racit copilul decat o singura data, doarme doar cu maneca scurta si fara ciorapi ni niciodata invelit….dar caldura verii o suporta cu greu….Revin insaq…sunt nesanatosi…sa stea si ei cu capul si gatul gol in ger cum e copilul sa vada daca e confortabil

Ca sa intelegeti pe deplin cum sunt 'localnicii' mei, trebuie sa va mai dau cateva informatii: ei sunt de parere ca copii ar trebui sa se descurce singuri si sa aiba grija de ei inca de mici. Daca se imbraca sumar, inseamna ca le e bine. Daca le-ar fi frig, s-ar imbraca. Nu sariti ca sunt unii prea mici, aici deja mi s-a sugerat sa-l las pe Tudor sa se imbrace singur, chiar sa-l incurajez. Ok, bun, dar parca nu-mi vine sa-l vad imbracat de parca l-a adus apa (cum zicea mama mea, Dumnezeu s-o ierte!) In plus, nu uitati ca ei iarna fac sauna si ies apoi sa faca baie in copca, deci apa e putin mai calda decat gheata, ca ti se lipes talpile de gheata de pe lac pana ajungi sa intri in copca. Ei sunt de parere ca asta le intareste organismul si ii face mai sanatosi, dar uita ca la batranete mai toti au reumatism si sufera de diferite boli de locomotie.
Si legat de relatie parinte-copil, mai trebuie sa va spun ca 'predarea' independentei are un scop precis: copii trebuie sa se descurce singuri pentru ca majoritatea se muta singuri pe la 16, maxim 18 ani. Aici relatii de familie sunt putin diferite, in sensul ca in unele familii mama trebuie sa-si sune odrasla aflata la casa ei sa-si anunte vizita cu zile bune inainte. De exemplu, rareori bunicii sunt implicati in cresterea nepotilor mai mult de cateva vizite scurte pe an, cadouri la ocaziile evidente si ceva excursii scurte cu nepotii. In rest, bunica e mai mult un personaj de poveste.
E o viziune asupra educatiei diferita de cea 'latina' sau 'balcanica', unde nu mai poti scapa de rude si familie. Sa nu credeti ca aici nu se ajuta intre ei membrii familiei, dar de multe ori familia e formata din parinti/parinte si copii. Restul isi vad de treaba lor si ajuta doar daca sunt rugati sa o faca. Cine stie, poate ca e mai bine asa, uneori. E oricum, diferit!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun venit pe lume Doris Maria!

Sa ai parte de tot ce-i bun!

Felicitari Alinusho, refacere usoara!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

La multi ani Andreea Cristina de mami georgi_ana25!
La multi ani Stefania Daria de mami florentinalo!
la multi ani Matei de mami Aminoreanu!
La multi ani Alexia Rhiana de mami aurelia27!

Drum bun in viata!

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Andries, ma bucur sa te citesc. Am mai vazut uneori posturile tale la ceva subiecte grele...

Adica ce soro, noi scriem siroape?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui singura75

Citat:
Da, ai ghicit! Dai click pe icoana de reply with quote si apoi editezi de acolo mesajul. Trebuie sa te asiguri ca ceea ce vrei sa citezi se afla intre [ quote ]citat din mesajul lui X ...mesaj citat... si [ /quote ]
(fara spatii inainte/dupa parantezele patrate).
Si dupa [ /quote ] fara spatii, scrii raspunsul tau la citat.
Cred ca am inteles, sa vedem ce-o sa iasa.

A iesit! Bravo!

Poze

Mergi la inceput

Andries, bine ai revenit, sper(am) sa apari mai des!

Sanatate multa, succese in gasirea ajutorului la menaj.. si bafta la examenul de centura! Ce culoare?

=====================

Mergi la inceput