Locul fetelor Nou-Venite (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

va rog, ca despre sot.... ma giuguleste si imi spune doar "cum crezi tu mai bine " si "suna dr vezi ce zice, daca este cazul mergem iarasi"..... da usor de zis, ca se craceste el pe masa. Scuze sunt disperata, nu mai vreau pastile, vreauuuuuu sa vina uaratii fara nici un fel de tratament. Cer prea mult?

Mergi la inceput

Ca si atunci cand am crezut ca este bb, si acum am simptome, doar a de urati de data asta....sau doar imi inchipui eu?

Mergi la inceput

Alesicoooo, uite aici exemplu - am tot amanat momentul, daca nu descopeream problema cu tiroida si cu PCOS, poate ca si acum amanam.... si acum na probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Polo, draga mea, te inteleg atat de bine si tare as vrea sa te ajut.......dar cum?.....poate ar trebui sa vezi si parea unui alt doctor.....ai sa vezi ca totul o sa fie bine si pana la urma ai sa te bucuri de zambetul copilasului vostru.
Doamne, daca as avea putere v-as ajuta pe toate....sa nu mai aud ca sunteti necajite si ca faceti atatea eforturi pentru a deveni mamici........sincer va spun ca pana anul trecut cand am devenit mamica de ingeras si cand am descoperit si , nu am crezut ca unele femei pot lupta atat de mult pentru un copilas

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor.......e WEEKEND!............pentru zona noastra prognoza meteo arata cod galben de ploi si vijelii.....nu aveam de gand sa fac deplasari, dar parca nici sa stau numai in casa.....macar o sa pe saturate

va doresc la toate sa aveti un weekend cu spor la tot ceea ce v-ati propus!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor , ce vorbarete ati mai fost ieri si astazi
Pupicei pentru toate fetele dragi,imi pare rau ca nu am mai intrat sa vbim,dar nu am toti boii acasa,mi-a fost cam rau , mi-a crescut tensiunea la 14 cu 9, cred ca de la tratamentul pentru FIV amestecat cu emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele a nascut o tipa de la odiseea d unde am fost eu cand l-am pierdut pe bb , un baietel de 4,490 kg
sa ii dea DD numai bucurii si toata sanatatea din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka

Dragaica, Vrancea zici?? Hm, m-am uitat la pozele tale sa vad daca am facut scoala impreuna , dar se pare ca nu. Oricum, racitura aia, pfoooi, e o minune care nu ingrasa. PS: am facut de destule ori, asa ca, daca esti cuminte, o sa-i dai ceva bunutz lui bb de Craciun

Mikka

Asa deci.....imi esti vranceanca si nu zici nimic.....te-am prins, eu sunt din Focsani, am terminat liceul Gheorhe Tattarescu sectia pictura.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Buna fetelor , ce vorbarete ati mai fost ieri si astazi
Pupicei pentru toate fetele dragi,imi pare rau ca nu am mai intrat sa vbim,dar nu am toti boii acasa,mi-a fost cam rau , mi-a crescut tensiunea la 14 cu 9, cred ca de la tratamentul pentru FIV amestecat cu emotii

Vai de mine......de ce nu incerci sa mergi la cateva sedinte de masaj, la un refloterapeut sa stii ca ajuta mult, garantat.....
Aici se recomanda acupunctura pe perioada Fiv-ului atat pentru femeie cat si pentru barbat.
Stiu ca e mai usor de zis decat de facut....dar....trebie tu singura sa gasesti o modalitate de a-ti controla stresul si emotiile.
Eu cel mai bine ma simt cand merg la prietena si ma zapacesc cu copii prin gradina, alergam, ne dam in leagan, pe topogan, pentru 1 ora 2 uit de toate si de tot, rasul lor e molipsitor, privirea lor plina de veselie, fara stres si griji.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

MVB, pentru inceput Buna dimineata si week end placut.
MVB pentru incurajari. La faza cu doctorul m-am gandit si eu, dar problema este ca am foarte mare incredere in el. Mi-a placut modul in care s-a comportat, felul profesinist in care mi-a raspuns la intrebari si mi-a explicat tot ce ma nedumerea. Plus de asta, intotdeauna tratamentul prescris de el batea cu cel recomandat de endocrinolog, desi nu exista nici o relatie intre ei.
Mai astept ateva zile, se zice ca menstruatia apare si ca urmare a privatiei de progesteron de dupa tratament. Vorbeam aseara c sotul si mi-am revazut notitele: am luat 1 luna 2duph\zi si o luna doza mare de 5\zi. Cred ca estecam mult.
Va multumesc tuturor ca imi suportati toanele, toate trec mult mai usor alaturi de voi. pe toate.

Mergi la inceput