Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)
Raspunsuri - Pagina 14
T_Ioana spune:
Maraki, chiar ma intrebam cand o sa apari pe calul alb (nu au astia pe DC un emoticon cu pupatul in fund.....ca tare s-ar mai potrivi). Si ce sa-ti spun n-are voie fata sa rada, si pe mine ma distrat faza pentru comicul de situatie, ce sa ne facem!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
bumbita spune:
HELLO
!
intru repede...ca iar sunt prinsa...insa va citesc.....irina, bianca, stati pototlite!!! 

brandusha intru sa-ti zic ce facui azi dimineata...fusei la paltul copiilor, pe la 8 30..usa inchisa...insa am intrat pe site si am gasit toate infos!!!! intra vezi ce activitati te incanta....si apoi poti suna si intreba la ce ora ii gasesti acolo si apoi mergi si fa si inscrierea. eu asa o sa fac...
uite :
http://www.paco.ro/
am de ales intre urmatoarele activitati:
- tenis de camp;
- dans sportiv;
- dans modern DINAMIC;
- muzica - formatia MELORITM;
- JUDO;
- KARATE.
in rest, suntem f bine
....si , da , ioana, astept cu nerabdare sa mi-l iau pe edi!!!!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
tuturor celor care poarta numele Maria/Marian si derivate din ele!
Ana_M, Mario si Marian- baieti de Irina, Mariuca noastra scumpa! Multa sanatate si fericire!
salutari si de la noi!
In sf. am terminat cu hainele pt. botez pt. finut. daca tot se incalzeste de joi, ii ajunge body si camasa cu maneca lunga pe deasupra. Pacat ca nu mai este Z la noi...acolo gaseam ceva sacouas misto, dar asa......
Ma pun sa c9tesc si revin...daca ma lasa bebu, caci are chef de conversatie
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Irina, nu ca nu iti place portbebeu a deranjat-o pe Bianca, faza e ca Dani a fost imbracat asa si ai spus ca doar la tigani ai vazut
Acum gata, parerile s-au spus, nu are rost sa se certe nimeni dar nici sa apara ironii
si bataie de joc.
p.s. eu am avut pt Robert un port bebeu de care eram tare mandra, nu prea vedeai asa ceva pe atunci...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui T_Ioana Maraki, chiar ma intrebam cand o sa apari pe calul alb (nu au astia pe DC un emoticon cu pupatul in fund.....ca tare s-ar mai potrivi). Si ce sa-ti spun n-are voie fata sa rada, si pe mine ma distrat faza pentru comicul de situatie, ce sa ne facem! Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank"> 1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank"> 2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 NOUTATI "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia" |
Don`shoara nu pup pe nimeni in fund! Nici la propriu, nici la figurat! Ai grija cum mi te adresezi ca esti cu mult mai mica si muuult mai nestiutoare intr-ale vietii!
Ce am de spus,spun fara ezitare, nu este nevoie sa tin cu cineva!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andiaroro spune:
iaca ce e la francezi porte-bébé http://www.tigex.fr/produit-tigex-porte-bebe-toi-et-moi-easy-clic-160.html . lasand gluma la o parte, IUliana, se purta si la bucuresti minunea asta acu vreo 30 de ani (atunci parca a fost maica-mea nasa ultima data
).
Irina-si io zic la fel ca Ioana - esti e verva, inseamna ca bebita e bine.
Bianca -pai ti-am zis ca eu nu am tinut cura ci un regim care nu avea ca scop slabitul. Gandeste-te ca de maine nu mai mananci lactate(nu branza, nu smantanici, nu iaurt, etc) si nu fainoase( nu paine, nu prajiturici, nu paste in ciorba, nu cereale,etc), in rest te alimentezi normal ca restul fam. ex: diminetile manac omleta sau fructe cu migdale, nuci, alune si lapte de soia, dar un bol din ala mare ca nu mai imi e foame pana la pranz...la pranz mancam normal. ori supa+ felul 2 ori o salat& mare. din felul 2 sau salata nu-mi lipseau feculentele(cartofi, orez , qinoa) si proteinele(carne, peste sau ou). in rest ma jucam cu legumele cat incapea, ulei de masline pun cu sticla , nu cu pipeta si iarasi manac pana ma satur bine si cam la fel si seara , depinde ce gatesc pt restul poporului. nun am mancat diferit decat cand au vruut pizza sau paste. nimic extraordinar, doar ca nu am mai mancat intre mese decat, eventual rontatit vreo aluna, migdala, ceva si gandeste-te cate prostii nu mai sunt in viata mea gen patiserii, praji cu div creme, etc...am bagat de vreo 3 ori cate o jum de ciocolata neagra(fara lapte), eu care nu ma omoram cu asa ceva, dar pofta de dulce....si nu cred ca alaptatul are vreo influenta ca doar alaptandu-l pe alex am pus la loc toate kg ce le dadusem jos imediat dupa ce am nascut, cred ca de asta avea nevoie organismul meu...
Silvia-daca alain e asa obosit, nu-l trimiti maine la centru si gata ca doar acolo se duc ca vrem noi, nu e obligatoriu si are tot timpul sa se joace si acolo...E sol gasita pentru organizarea lor tampita ca nu e scoala miercurea si, cum ti-am mai zis, sa dam un pomelnic pt ala care a scos orele de sambata anul trecut
. Alex cred ca mananca ceva(sau se joaca) dupa "probele "gasite pe camasa, dar nu imi bat capul prea tare ca se antreneaza el in timp si recupereaza la gustare si seara...
Irina- nu iti fa atatea griji ca va fi bine. totul e sa il pregatesti de pe aculm cu ideea. la alex nu au fost prea mult plangaciosi; dar aia 4_5 de la inceput vad ca maraie nitel si acum dim si sunt in special chinezuti. o sa se obisnuiasca si ei in timp...
urla...mai apar...sta doar jum de zi la cresa si e obosita
T_Ioana spune:
Don`shoara nu pup pe nimeni in fund! Nici la propriu, nici la figurat! Ai grija cum mi te adresezi ca esti cu mult mai mica si muuult mai nestiutoare intr-ale vietii! Ce am de spus,spun fara ezitare, nu este nevoie sa tin cu cineva! Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Don'shoara.....clar NU
mai mica...hm, poate mai tanara(la varsta asta cam asa e exprimarea....mai mica ziceam eventual in clasa aIV-a
)nestiutoare....DAAAA, cu siguranta....cel putin comparativ
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Giova spune:
aoleu...mai bine nu citeam, iar vad ca se lasa cu
pe aici.
Gusturile nu se discuta, asa ca ar fi mai bine sa ne limitam la a zice daca ne place sau nu. sau mai bine sa tacem, daca nu ni s-a cerut parerea despre ceva anume. aici intru si eu ca am zis ca nu l-as imbraca cu asa ceva pe niciunul.
Port-bebele ala e pt. nou nascuti, a aparut cu multa vreme in urma....am vazut copii scosi din maternitate cu el, la botez cu el, si eu am fost botezata in asa ceva...inca am trusoul la mama.
Acum au aparut ceva costumase pt. baietei...gen saten, stofita sau plusate: albe, crem...cu auriu sau argintiu, pline de dantela si alte chestii pe ele.
Eu am intrebat fina ce prefera, ea mi-a zis ca vrea haine care sa le mai poarte, asa ca m-am conformat. daca prefera chestiile alea impopotonate, ii luam lui Eric.
Ii cumparam si eu ceva costumas crem, care sa mai poata fi purtat si alte dati...doar ca nu am gasit mai nimic...trebuia sa merg la reducerile din vara...era ceva misto la Miniblu, dar cand am ajuns eu, nu era marimea care mi-o trebuia.
Si eu le-am zis ambelor nase ca nu vreau nimic de genul asta pt. copiii mei si s-au conformat. Marco avea ceva super sportiv la botez. nasa lui Edi a gasit ceva mai clasic gen pantaloni, camasa, sacou, dar care sa mai poata fi purtate(daca ne permite vremea).
Imi pare tare rau ca am deschis discutia asta aici, caci uite ce s-a iscat.
Silvia Next-ul nu mai trimit la noi in tara. tot primesc mail-uri de la ei, dar nici nu lke deschid. sunt happy ca s-a deschis kiabi si in It, asa ca voi comanda cu cardul meu pe adresa sora-mii si-mi trimite ea pachetele. ca sa nu ma mai rog de nimeni din Franta. astea sunt cele mai calitative dintre laredoute, 3 suisses si kiabi, numai hainute de la cele 3 am comandat.
Toanca scump rev., dar e misto pensiunea.
Ioana imi amintesc tinuta lui razvan la botez, a fost misto. Ciorapeii aia cu piele pe talpa tare buni au fost, mai avea si cu cauciuc de la Miniblu luati, sunt super buni si aia, dar merita luati la reduceri, ca au niste preturi
.
ce noroc am cu hainele de la Marco...bebe umbla cu hainute de 3-6 luni, numai bune de toamna, macar nu mai dau banii pe ele...am ochit eu o groaza la Zara...dar ma ling pe bot...mai bine ii cumpar o geaca de acolo la Marco, caci Edi mai are de la frate-su'.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui T_Ioana
Don'shoara.....clar NU mai mica...hm, poate mai tanara(la varsta asta cam asa e exprimarea....mai mica ziceam eventual in clasa aIV-a )nestiutoare....DAAAA, cu siguranta....cel putin comparativ Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank"> 1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank"> 2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 NOUTATI "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia" |
In 2 ani de cand nu scrii, vad ca tot obsedata sa corectezi ai ramas
Din clipa asta fa abstractie de mesajele mele, nu am nici o placere sa mi te adresezi! Nici nu m.am obosit sa iti citesc mesajeleMonica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
T_Ioana spune:
In 2 ani de cand nu scrii, vad ca tot obsedata sa corectezi ai ramas Din clipa asta fa abstractie de mesajele mele, nu am nici o placere sa mi te adresezi! Nici nu m.am obosit sa iti citesc mesajeleMonica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Unde dai si unde crapa

dar de tura asta m-am lamurit....definitiv zic eu
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI "Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"