Spiridusi de Ianuarie- Februarie 2006 (333)
Raspunsuri - Pagina 13
d_melli spune:
Bianca super tare cu poaie,nici dictionarul nu gaseste.Eu am mai vazut insa sincer nici mie nu imi place.Si chiar nu iti imagina ca duce lumea copilul in patura. Sau asa ai vazut la voi in biserica?
Eu zic ca fiecare zona e cu obiceiurile ei la care renunta sau nu mai usor.Mie nu imi place cum arata port bebeul ala pentru ca mi se pare exagerat de dantelat si de mare prost gust, plus de asta am vazut numai la tigani.Aici.Deci vorbesc doar de aici.Dar ca mie nu imi place asta nu inseamna ca mama sau mamaia nu sunt innebunite dupa el.Fiecare cum ii place. Eu la finamea in decembrie am avut salopeta rosie de catifea super frumoasa.Si da, dupa mine, arata de o mie de ori mai frumos decat in dantela aia.Ca sa numai zic ca un baiat in dantela chiar ca mi se pare aiurea.
Acum nu sari pana in tavan.Asa cum am spus e parerea mea si dc observi am spus de fiecare data ca dupa mine sau parerea mea nu am trantit cu litera de lege.
Giova da sunt scumpe la chicco insa sunt frumoase,dar eu mereu am zis ca pt nou nascuti nu se merita sa dai 100 de euro pe 2 bodyuri pe care le poarta o luna.In cazul vostru cum grasanul creste ca fat frumos 2 saptamani.
Silvie ce bine de tine ca s-a acomodat asa de usor.Mie imi e o groaza de nu ma vad.
Toanca si voi cum stati cu gradinita?
Maraki deci cand ai sa afli de gradinita?
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine
Ne-am trezit si noi si imediat plecam pana la spital sa ii fac o radiografie Sandrei. Medicul a spus ieri ca nu crede ca e vorba de cifoza dar nu se pronunta pana la radiografie azi. O idee e deviata coloana spre stanga dar cum e in crestere, cum a crescut brusc in ultimul timp muschii de la coloana nu s-au dezvoltat atat de repede si.... Sa vedem.
I-am spus sa ma consulte si pe mine,i-am spus ca ma dor genunchii si ueori soldurile si mi-a dat 10 zile fizioterapie. Asa ca de azi probabil incep...a spus ca dupa masa nu e atata lume.
Azi de la ora 18 am si cursul de resurse umane.
I-a venit deja motocileta lui Dani
..chiar cand nu e Nelu acasa sa o monteze 
Doamne Irina in viata mea nu mi-am permis sa ii spun cuiva ca nu are gusturi sau sa scriu asa un mesaj pe forum. Pentru ca jignesc in primul rand!!! Atat de categoric, atat de urat scris!!!. Dar esti tu!!! Mie imi place acea poie, mi se pare eleganta pt un botez, mi se pare ceva mai deosebit . Nu stiu cum se numeste in alte parti (ati spus ca e portbebe) , nu asa i-am spus pe aici.
Toanca, am spus poie nu poaie
.
Merg la spital.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
silvi_2005 spune:
Am intrat sa dau eu cafea azi
ca apoi ma apuc de treaba si fug in oras.
Bianca eu stiu de ce zici tu, am vazut si pozele, de multa vreme in zona noastra era paturica aceea din dantela , se folosea si la scos copii din maternitate
chiar nici nu mai stiam ca exista. Cred ca si pe mine m-au dus la botez cu asa ceva
. Berea nu face nimic la fripturi si nici vinul ca prin fierbere se elibereaza alcoolul si raman restul ingredientelor.
Maraki , Alain sta de la 8,20 pana la 16,30. Nu pot zice ca sta nemancat complet ca diminetat bea un bibe cu lapte cu cacao de 150-200 ml , la ora 10 au ceva gustare pt care am dat bani si le da fructe cu ceva biscuiti la care mananca f bine daca ii place ce aleg aia
si la cantina mai umfla el o bucata de paine,un rest de iaurt, ceva orez gaseste el ceva
iar acasa baloteaza cat poate ieri a umflat o farfurie imensa de paste cu sos de rosii si sunca de l-a durut burta apoi . O sa se acomodeze si cu mancarea lor in timp si nu sta cu stomacul gol, e mortal cum zice la tot ce nu-i place ce " nu-i foarte bun "
asta e replica lui. De slabit nu a slabit deloc e la 17,6 kg acum dupa ce din vacanta am venit cu 16,9
. Eu am ceva emotii maine ca il trimit la centru ala de activitati din afara orasului, cu bus-ul scolii
si o vad asa ca o excursie neinsotit, trebuie sa ajung azi sa vad cum e centru ala cu ochii mei desi toata lumea zice ca e cel mai bun din oras.
Irina stai linistita ca daca ii plac copiii se acomodeaza din prima zi. Daca va dormi acolo sa ii duci doudou lui sua cu ce doarme le sa se simta in siguranta . Sa vezi ce o a ii placa ca abia asteapta sa mearga a doua zi. Pe Alain asa il oboseste gradi a lui
ca nu mai vrea in parc i-am propus sa mergem si a zis "lasa-ma maman ca sunt asa de obosit ....
" desi doarme de la 1,30 pana pe la 3 si cand il iau la 4,30 e carpa abia ajungem acasa
si mai sta o ora la desene in pat apoi vine la joaca. E buna pt copiii energici
.
Giova scuza-ma ca si eu vedem in Ro preturi fanteziste la hainute
milioane pe bluze si blugi
. Eu lui Alain i-am cumparat eu hainute ca nu m-am lasat pe alegerea nailor si bine am facut
i-am luat un costumas alb complet din ceva satin moale. Am vrut eu sa fie in alb
si i-a stat f bine. Dupa biserica i-am dat blugi si un puloveras cu nasturei albastru era asa de mic
nici nu l-a mai imbracat vreodata.
Merg si eu la treaba ca am si de calcat si de facut supa la baieti , si in oras trebuir. Eu sunt in adou zi de dieta si sunt ca un leu in cusca
pana ma obisnuiesc un pic...
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
toanca spune:
Silvi, ce dieta tii?
Cea cu o zi fructe, o zi legume, etc?
Am incercat-o si eu si, vorba ta, eram ca un leu in cusa....

Mi-era foame non-stop...imi venea sa urlu....
Si, din pacate, nici nu am slabit...
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
T_Ioana spune:
Buna dimineata la o cafea virtuala
, ca reala mi-e lene sa fac!
A venit si la noi toamna si frigul plus ca ploua mocaneste asa ca Razvan s-a trezit la 10.45. Acum mananca paine cu unt si salam, preferata lui
.
La multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume, sa fie sanatosi si fericiti
!
Silvia draga imi pare rau dar eu nu ma "bag" la cura lui Anasol
. Mi se pare cam restrictiva si eu sunt cam pofticioasa asa ca nu cred ca as reusi sa o tin. In schimb ii suntem fideli lui nenea Monti desi nu am inceput cu faza I ci noi am sarit direct la faza II. Eu am ajuns iar la 62 kg(cu aproximatie) iar Cristi a slabit 4 kg de cand am venit de la mare (are in jur de 90 kg la 1,87 m). Mie mi se pare cea mai fericita alegere pentru stilul nostru alimentar. Singura problema ca aici nu prea gasesc alimente conforme iar ce gasesc sunt la Plafar la preturi maricele bine (de ex. pe 400 gr fructoza am dat 18 lei, sau 1 kg faina de secara 6.5 lei) dar asta e, noi sa fim sanatosi si ambitiosi sa ajungem la greutatea scontata si sa ne mentinem
. Iti urez mult noroc si iti tin pumnii la dieta
.
Irina, sa-ti fie sanatosi si fericiti baietii! La multi ani din partea noastra si pupici multi
! Ce face fititza? Sunteti bine?
Bee, o sa vezi ce rapid va creste micutul Tavi daca e asa papacios si ce barbatel va fi cat de curand. Recuperare cat mai rapida iti doresc
Bumita esti in febra asteptarii mezinului, nu-i asa? Deci Edi va ramane de acum cu bona, oare o sa o accepte usor?
Giova, chiar ma gandeam ieri la tine. In Winmarkt la noi(un fel de mini mall) este un magazin Kidorable unde au hainute mititele tare. Sunt superbe, foarte bune calitativ (nemtesti). preturi cam piperate dar eu mereu sunt uimita ca parca sunt pentru papusi
si chiar sunt pulovere cu anchior/fermoar si pantalonasi de doc pentru nou-nascuti. Ma uitam ieri si ca am vazut papuci de casa cum tin minte ca avea Marco acum vreo 2 ani (tip ciorapel cu talpa din piele)si cred ca oi sa-i iau lui Razvan ca mereu isi arunca papucii/slapii din picioare (cred ca-l incomodeaza cand plimba, in genunchi, masinile pe covor si ii "agata" varfurile in covor). Sper sa aveti vreme frumoasa la botez
...la ambele.
Apropo de hainute de botez, eu am fost tare incantata ca hainutele le-a adus nasha de la Bucuresti (cea de la Bistrita stiu ca are stilul dantelelor, funditelor, matasurilor) si au fost superbe. Toata lumea era topita cand au vazut miniaturile alea. A avut o bluzita tip tricou cu maneca lunga crem cu rosu, salpeta de doc crem, fes crem si pantofiori tip adidas din imitatie de piele intoarsa crem cu rosu. A fost minunat piciul.
Iuliana, cum mai sunteti
? Ce mai face Mateiut?
Miha, eu cred ca e cea mai buna decizie cu gradi in Apahida. Gandeste-te ca majoritatea educatoarelor merg anual prin repartitie si din pacate se cam merge pe pile si relatii deci nu-ti garanteaza nimeni ca educatoarea de la super gradi din Cluj e intradevar pregatita si a ajuns acolo pe propriile merite sau ca cea din Apahida nu este o persoana dedicata, care iubeste copiii si isi face meseria cu pasiune!
Ca ma intrebai de Poiana Zanelor: in WE vrem sa mergem pana acolo sa vedem si noi cam ce conditii sunt pt ca de Rev ne-ar fi tentat dar oferta de Revlion mi s-a parut exorbitanta. Cred ca nu sunt eu realista dar astea sunt tarifele:
Sejur de 3 zile 1000 lei/ pers
Sejur de 4 zile 1100 lei/ pers
Sejur de 5 zile 1200 lei/pers
In pensiunile cu baie comuna :
Sejurul de 3 zile 850 lei/pers
Sejurul de 4 zile 950 lei/pers
Sejurul de 5 zile 1050 lei/pers
Cu 3 mese incluse plus cina festiva de Revelion......dar oricum mi se pare scump....
Merg la pici ca nu stiu ce a patit Roary
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
d_melli spune:
Bianca nu mai face pe mare jignita ca nu te prinde.Nu inteleg ce faci atata caz.Doar am si specificat ca e strict pararea mea.Nu vad unde e marea jignire.Ce vroiai sa spun, ca e super frumoasa chiar dc de abia isi aduce aminte bunica de ea? Am spus ce cred si ca sa nu te ofuschezi am si subliniat ca asa cred.Nicidecum nu am spus ca nu ai gusturi.Iar cu chestia ca in viata ta nu ti-ai permis sa spui ca cineva nu are gusturi m-ai dat pe spate.Chiar tu.Sincer nu ma asteptam sa sari insa ma gandeam ca dc cineva nu spune ca tine e jale.Lasa ca iti trece pana la urmatorul botez sau sigur ai sa te uiti mai atenta si ai sa vezi ca nu multi mai au asa ceva
.Si pana la urma urmei care e problema dc tie iti place? Foarte bine.E parerea ta.Dc mie nu imi place care e problema? Asta insemana dupa tine ca te-am jignit si ca reiese ca nu ai gusturi? Dar dupa tine cum reiese cand spui ca aia e frumoasa , ca eu nu am gusturi.Ete, de aia nu mai pot eu . Asa ca lasa...A si ce ma rog era atat de urat scris? Caligrafia?![]()
Silvie revin cu niste intrebari insa acum am treba , dar tb sa ii raspund Biancai ca a fost tare.Ca de obiecei de altfel.Sa vedeti acum taifun.
Bianca da scroll ca e lung mesajul
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
toanca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui d_melli Bianca nu mai face pe mare jignita ca nu te prinde.Nu inteleg ce faci atata caz.Doar am si specificat ca e strict pararea mea.Nu vad unde e mare jignire.Ce vroiai sa spun , ca e super frumoasa chiar dc de abia isi aduce aminte bunica de ea? Cel mai destept intotdeauna cedeaza! |

Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006poze
toanca spune:
Ioana
suntem bine.
Multumim.
Unde e Poiana Zanelor?
SI pe noi de Revelion ne costa 2100 roni/5 zile (4 nopti), pensiune completa si masa festiva de Revelion
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
T_Ioana spune:
Iuliana, Poiana Zanelor e in judetul Bistrita-Nasaud, la vreo 90 km de Bistrita. Miha ma intreba mai demult de locatie dar eu pana acum n-am pus piciorul. Acum citeam impresii pe net, se pare ca la pomul laudat....in fine!
Peisajul se pare ca e de vis dar camerele cica sunt cam inghesuite si cabanele prost izolate iar mancarea nu exceleaza desi se gatesc preprate traditionale....probabil bucatarul o fi vreun plictisit!
Uite aici un link, ca sa-ti faci o idee: www.poianazanelor.ro Dar repet, peisajul este de basm, pentru iubitorii de munte este ceva deosebit!
Voi unde mergeti, la Moeciu parca?!
Eu sunt chitita anul asta sa nu mai stau acasa ca de cand s-a nascut Razvan nu am mers nicaieri de Rev. In ultima instanta la o cabanutza pe la Tihuta(e tot o locatie turistica la 90 km de Bistrita)si tot mergem!
Irino, esti in verva
.
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3 NOUTATI
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
maraki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui toanca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006poze http://www.dropshots.com/toanca http://www.dropshots.com/toanca1 http://www.dropshots.com/toanca2 |
Toanca....reactie de cls.a IV-a!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5