*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (72)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

multumesc fetelor. victor e un nazdravan. e atat de fericit si chiuie cand ajunge in capu' scarilor!
trebuie sa cumpar gardul ala ca mi-e teama.
dandusa- culoarea de par este loreal casting 810.
cris- si lui victor ii place sa scoata servetele din cutie si sa le marunteasca. daca mai prinde cate o revista o toaca. stau langa el si am grija sa nu haleasca ceva cmyk!
olivia- jucaria aia e foarte inteligenta. invarti de roata si spune alfabetul, spune cate un animal si scoate si sunetele animalului. canta si lumineaza.
am cumparat de la mothercare cateva jucarii de la ELC http://www.elc.co.uk/. sunt foarte creative si inteligente.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Nici n-am curaj sa zic in ce stadiu stau pe planul asta, ca doamne fereste se sinucide careva pe aici de mila mea.

De-aia tac si eu...

2,3 ori pe sapt auzi...Isa iepuroaica

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Anca, stiu ce zici de coarne, tot asa imi ies si mie din alea care dor dar cum simt ca iese vreunul, dau cu Sudocrem si nu mai iese. Tati ar pleca pe 11 oct insa nu se stie nimic sigur, eu inca mai sper.

Carmen multumesc mult de tot, m-ai ajutat enorm, nu ma gandisem la Early Learning Center si aveam de gand sa iau la rand magazinele de jucarii, ma duc maine. Aici exista ELC separat de Mothercare, oricum imi plac ambele, au chestii de calitate. Jucaria aia am mai vazut-o la cineva si mi-a placut tare mult, abia astept s-o luam, sper s-o gasim.

Eu tocmai m-am uitat la un filmulet de cand aveam 38 sapt de sarcina si topaiam prin casa, mamaaaa cat eraaaam si ce burtoooooi, balena nebuna.

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Flowers, cum va mai simtiti? Ma gandesc la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

iza- cu dedicatie.
Sotul: - Incercam o noua pozitie in seara aceasta?
Sotia: - Sigur. Tu stai la masa de calcat, cu copilul atarnat de gat, iar eu pe canapea, beau bere si ma uit la televizor...

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Laura: Si eu tot asa, faceam bubitze de la te miri ce (la tara eram plina) si am tot facut pana prin generala, liceu, nu mai stiu sigur. Sotul pana pe la 3 ani. Eh! Cresc ei, puii astia si le trece...numai ca mie mi-e cam frica sa ma gandesc la bebe 2. Daca iese mai alergic ca Andrei (cica asa zic studiile, de-aia intrebam de Cati)?

Mai, cu mancatul, cand l-a apucat pe Andrei cheful sa nu mai manance, eu am aplicat 2 chestii luate de la voi. Prima, am coborat stacheta la pretentii, cum zicea Otilia. Adica am inceput sa fiu multumita daca manca aprox. 100g (jumate din castronelul lui) si ce venea peste era bonus. Acum am ajuns iar la aprox. 200g la o masa (am avut si mese cu 280, dar urmatoarea era de 80-100, ca vad ca el isi face norma pe zi, cumulat sa iasa tot atata ).
A doua chestie a fost sa-i dau ceva in mana in timpul mesei, cum zicea Mirtha (si cum am si citit pe ici pe colo). Cica din cauza ca ei sunt f. activi si in explorari, mancatul e pierdere de timp. Si atunci i-am dat si lui o linguritza sa o exploreze. E ocupat cu linguritza (daca n-are nimic in mana incepe sa se scarpine de numa'), dar deschide guritza si asteapta papa. Deocamdata merge treaba. Sa vedem pana cand.

Babyzapi: Iti dai seama ca ne-ai dat pe toate pe spate cu "halul" in care a ajuns viata voastra intima, nu? Sigur ai locul intai cu coronitza, cum zicea si Bertha. Pe de alta parte, la varsta ta cred si eu....lasa ca ajungi tu la varsta noastra!

Carmendu: Tare frumos Victor! Are niste ochisori frumosi si expresivi.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Am mai pus si eu 3-4 poze cu mister alergicul nr. 1 al grupei (poze dintr-o zi in care bubitzele de pe fata erau estompate bine; cand prind asa zile fac muuulte poze):

http://good-times.webshots.com/photo/2507814030104281140VKOcEx

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Trei femei, una logodita, una casatorita si o amanta stateau de vorba despre relatiile lor si au hotarat sa-si uluiasca barbatii. In acea seara toate trei s-au imbracat sexy, purtand pantofi cu tocuri cui, corset de piele si o masca pe ochi.

Ziua urmatoare s-au intalnit din nou. Fata logodita a spus:

- Aseara, cand logodnicul meu a ajuns acasa, m-a gasit imbracata cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm si masca. Mi-a spus "Esti femeia vietii mele, te iubesc". dupa aceea am facut dragoste toata noaptea.

Amanta s-a laudat si ea:
- Si la mine a fost incredibil! Ne-am intalnit in biroul lui. Purtam
corsetul de piele, tocuri cui foarte inalte, masca si o pelerina. Cand am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvant. Am facut doar sex ca nebunii toata noaptea!

In cele din urma, femeia casatorita si-a spus si ea povestea:
- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregatit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui si masca pe ochi. Sotul meu s-a intors de la lucru, a luat telecomanda si o bere din frigider si a spus:
- Ia zi, Batman, faci si tu ceva de mancare?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Am mai pus si eu 3-4 poze cu mister alergicul nr. 1 al grupei (poze dintr-o zi in care bubitzele de pe fata erau estompate bine; cand prind asa zile fac muuulte poze):

http://good-times.webshots.com/photo/2507814030104281140VKOcEx

Andy, mami de Andrei

Andy, cat poate fi de scuuuuump Andreiul tau, ce dintos s-a facut si ce urechiuse dulci are, de spiridus, mi-e draaaaag tare tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am adormit broscoiul. Ana s-a pus singura in pat, am gasit-o dormind cand am dus-o pe Elisa.

Of, pe mine ma stie tot forumul cand nu mananca sclifoselul. A functionat ceva vreme faza cu stacheta insa azi nici nu a vrut sa suga. Eu am tot pus-o si a tras de cateva ori dupa care s-a dus la joaca. Numai bine sa ma stimuleze. In fine, pe seara dupa 2 ore afara la aer a bagat 3 in 1: piure de legume, paste cu sos de rosii si carne si iaurt. Cred ca s-au strans 200 de ml din 3 feluri de mancare. Si a supt ca nu mai puteam, a dormit, s-a trezit si a supt iar la 9 si la 10. Dormea in brate la mine si radea smechereste cu coltul gurii, satisfacuta, loaza mica ce este ea.

Andy, da chiar ca-i haios tare cum se uita el la aparat. Nici la noi nu s-a adeverit ca al doilea copil e tot alergic, ccel putin pana acum Elisa nu a dat semne. Eu doar in primii doi ani am facut bubite de la ou de tara si capsuni. Iar sotul pana mai tarziu, mergea la tara si se umplea de bube, probabil praf. Ana insa are ceva trasaturi de la mama mea si probabil pe ea o mosteneste de-i mai sensibila. Mama face alergii urate la polen, la intepatura de albina, de doua ori pe an ia tratament. Ana in ultima vreme a facut doar la intepaturi de insecte, e pe calea cea buna.
Monicus, mie nu mi se poate rasuci in scaun, e prinsa in centuri si tavita din fata o pun aproape de ea. Tocmai castie ca nu are loc de intors acolo in scaun si de cand o pun se oftica. Cu rabdarea insa stau foarte prost.

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
PS Aici ma ajuta si vremea, serios, in Finlanda eram mult mai nervoasa.

Statistic vremea asta ploioasa ii duce pe nordici la depresii. De aceea se si da usor concediu medical pentru stari depresive.
Dar eu n-am scuza ca azi a fost si putin soare, minune mare .

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput