Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ramonaiani..........ce ti-e si cu tatii astia...pai asa am zis ca o sa-i fac si eu lu' al meu daca-mi mai da peste nas..daca-l mananca pai sa-l las sa se scarpine...ce rea sunt

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Nusy, morcovul crud inmoaie scaunul, cel fiert il intareste.
Ca directie generala, pana la 6 luni copiii sanatosi nu au nevoie de altceva decat de san.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Carla: multumesc,nu mai stiam care morcov merge..crud sau fiert...oricum,a facut acum o ora ,asa ca am scapat!!!Sa vedem urmatorul cand il face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bravooooo!
Si noi ne bucuram cand face dupa o pauza de cateva zile, parca si-ar fi luat doctoratul .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Cris, Clody, caut si eu ceva remedii miraculoase antioboseala. Deocamdata fug o data pe saptamana la masaj, cam atat. De cand au muci ma termina, se scoala alternativ, cand una, cand ailalta; azi-noapte i-am zis celei mici ceva de ma-sa...dar sper ca isi revin; am vrut aseara sa dorm si eu cu barbatu dar s-a pus pe un sforait (dupa ce am gatat sa-l bibilesc si pe el) de m-am carat la Karolina.

Carla, pe tine si fetele!

Nusy, bine ai venit. Io am avut fete foarte kkacioase, si cred ca se datoreaza faptului ca nu am tinut regim deloc; fructe si legume la greu. Tu tii regim? Eu am o amica care nu a alaptat si avea fetita tare constipata, de la 3 luni i-a dat putin suc de morcov (o lingurita doua pe zi) si s-a reglat, acum...faci cum crezi.

Beca, tin pumnii sa iasa bine analiza. E groaznic sa ai pruncul bolnav.

Madalinutza, cum sunteti? Cred ca esti franta...

va pusilesc
(azi am facut spaghetti carbonara, au iesit bes-ti-a-le, cine pofteste?)

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am intrat sa va zic ca ne-a iesit bine TT-ul si ne-a zis ca avem baietel.

Pupici la fete si multumesc de incurajari. Au avut efect.

Oana 15+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

oanaiacovita..................ce bine imi pare si e baietel felicitari si sarcina usoara in continuare

nemora..............am si eu o intrebare....cum rezisti?ca eu dupa 2 zile de terorism de o singura bucata copil sunt varza.Eu poftesc la spaghetele tale chiar daca acum fac piure cu sos de rosii si cascaval pe deasupra..da-mi si mie reteta...pls

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Hello fetele, va pup.
Eu am fost azi destul de ocupata cu prichindelul. A descoperit rostogolirea si ii place de numa. Mai nou ii place sa o plimb cu fata inafara, nu mai vrea sa stea in sling in pozitia tummy to tummy.
Nu ma pot plange, am un bebe f cuminte, doar ca de cateva zile nu prea mai e interesata sa pape. Ioana, imi aduc aminte de Sara. Azi de ex a supt de 5 ori de fiecare data cate 3-4 minute. O pun la supt, suge un pic si gata, incepe sa se uite pe pereti, sau plange.
A supt de 5 ori pt ca am pus-o eu ca altfel ea nu cere.

Vad ca vorbiti de sucuri si alte suplimente. Ada papa doar san, fara apa, suc sau orice altceva. Si asa o sa fie pana la 6 luni cel putin. Sper ....

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

era sa uit in seara asta mi-a venit soata cu un nou look ...e tuns nr.1 ..cica sa nu mai fie fi-mea singura chelioasa din casa..acum se poarta chelios la patrat

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani, Mariilor!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput