Albinutze de Mai-Iunie 2009(15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coraly

Intru si eu cu vesti nu prea bune, ne-a iesit si la a 3-a urocultura E coli > 100.000. De azi incepem tratament cu cedax.

Bebebeca, voi ce antibiotice ati luat?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Coraly, imi pare tare rau ca Dominic nu se simte bine. Sa dea Domnul ca totul sa fie bine, tinem pumnii. Un de la noi ca sa treaca mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna fetelor,

LA MULTI ANI celor care isi serbeaza ziua de nume! MARIA, LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE!

Ioana merci!

philip si al meu face asa aproape in fiecare noapte, intre 3 si 4 se trezeste si are chef de povestit o ora jumate, doua, depinde... problema e ca el doarme foarte putin si ziua cam de 2 ori pe zi cate 45 min... si vrea numai in brate, sa se catere pe noi si sa sara.

nusy bine ai venit! frumoasa foc fetita ta, sa-ti traiasca!

Am vazut ca vorbeati de ceva carticele.. si eu vreau, mi le trimite si mie cineva? merci mult

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

noi si raza noastra de soare DARIAN http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui memo3nov

andrea-felicitari pt mica crestina,am remarcat ca aveam acelasi dpn,si eu am nascut insa pe 20-06.A...si fetitele noastre au cercelusi la fel.

Nemo3nov,multumesc. Si eu as fi vrut sa nasc pe 20 ca era ziua sotului si as fi vrut sa ii fac un cadou frumos, dar nu a vrut sa iasa. In legatura cu cercelusii, mi-au placut fr mult, eu i-am cumparat inainte sa nasc si i-am pus in maternitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

fetelor..am pus si eu acum vreo 2 ore brotacul la culcare si acum incepuse sa se scanceasca.Eu eram la bucatarie si cand am auzit-o am venit sa vad ce face..voi ce credeti?...maimutica ajunsese la mijlocul patului taras pe spate de parca era tanc cu senile

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Cris, si a mea bebelina se taraste pe spate ca omida. Mi s-a intamplat de cateva ori sa o culc cu capul intr-un capat de pat si sa o gasesc in capatul celalalt cu picioarele, chiar m-am speriat prima oara ca nu o mai vedeam din usa.Sunt haiosi rau cand fac asa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24

Am vazut ca vorbeati de ceva carticele.. si eu vreau, mi le trimite si mie cineva? merci mult

Darian's B-day ticker!

Despre ce carticele vorbiti? Vreau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Multumesc mult pentru primire si pentru complimente

Acum,sa va cer si un sfat...azi e a 9-a zi de cand fata mea nu a facut kk.Ea,cam de vreo 2 luni face rar,la inceput la 3-4 zile,apoi ,cel mai mult,a facut la 7 zile(de 2 ori,o data cu supozitor,o data singura)si nu era constipata(facea fara sa se chinuie si era moale,ca o pasta).Este alaptata exclusiv la san(foarte rar cand i-am dat un lapte praf,cand aveam senzatia ca nu se satura,dar acum nu i-am dat deloc) si pana acum nu m-am impacientat caci citisem la voi ca bebelusii alaptati la san pot avea scaune rare,la 7 zile.De data asta insa,mi se pare prea mult...i-am pus aseara un supozitor cu glicerina si nu a facut nimic...azi a avut 2 reprize de plans de nu stiam ce sa-i fac...plangea rau,rau de tot,tipa orice i-as fi facut si se incovoia,deci am zis ca o doare burtica...asa ca i-am pus din nou un supozitor..au trecut de atunci vreo 3 ore si tot nimic...Colici nu mai are de vreo saptamana...Iar la medic abia maine mergem s-o cantarim,s-o masuram...oricum,i-am spus si acum 2 saptamani pediatrei de aceasta problema si mi-a spus ca in jurul acestei varste se poate intampla asa ceva si ca e normal..dar,totusi,ma mira ca nu face nimic,chiar si cu supozitor....chiar asa,n-are nmimic in intestin??caci atunci cand face umple pampers-ul...Suc de fructe nu i-am dat pana acum...i-as da,dar nu stiu de care(morcov fiert sau crud? pere?...)
Ce parere aveti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

andreea1608 la multi ani Mariei! e o scumpa, am vazut pozicile.

Am pus si noi pozici noi, ar mai fi de pus dar nu stiu cand mai apuc..

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

carla..................tocmai de aceea ii si dau suculet de legume,ca e mai putin dulce fata de fructe..si previn si constipatia ca inainte se chinuia mititica si treceau si cate 5 zile pana ii explodau bucile.In nici un caz nu ma gandesc sa-i inlocuiesc vreo masa asa de curand

andreea................asa e..sunt foarte haiosi,dar in acelasi timp si periculosi ca daca nu suntem langa ei cine stie de ce ar fi in stare

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24

andreea1608 la multi ani Mariei! e o scumpa, am vazut pozicile.

Am pus si noi pozici noi, ar mai fi de pus dar nu stiu cand mai apuc..

Darian's B-day ticker!

Deea, multumim. Si Darian e un dulce, face niste mutrisoare de iti vine sa il mananci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82
ramonaiani..............felicitari pentru kg si cm.Ce tarechiar a fost "tata" primul cuvant?

Yap! Era asa fericit tat-su si mi-a tot dat peste nas cu asta, ca tot week-endul l-am lasat numai pe el sa se duca noaptea la ea .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput