Piatra Neamt, Perla Moldovei (68)
Raspunsuri - Pagina 7
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!!!!!!!!
o cafea mare ca sa va reveniti!!!!!!!!!!dupa emotiile de la scoala,camin si gradiii!!!!
la noi a fost fff bine ,surprinzxator chiar,eram eu mai emotionata decat stefii,a pupat educ.mne-am asezat la o masuta cu o pretena si gata a fost ,abia ca mia raspuns la pa,drgauta meaaa....am fetita mareeeeeee,cresc asa de repede ca iti vine sa..........nu stiu,dar vreau sa ramana asa,oricum am trecut peste prima zi la camin,aglomeratie si emotiii,astept si de la voi impresiii
criss,LA MULTI ANI pt Andrada!!!!!!!!!si cum a fost in prima zi de scoala??????
cristina ,o sa fie ff bine pt Stefanel,asa ca incearca sa fii tare si alaturi de el cat se poate,o sa fie bine,este baiat mare
astept fetele din vacanta si copii!!!!
carmen si stefiii
ana1980 spune:
Buna - mai pe la amiaza si de la noi.
La noi a fost mai cu plans tura asta. Daca pana acum era prima, anul asta a lasat loc la altii
Criss - La multi ani Andradei! sanatate si multa fericire.
Un inceput de gradinita/scoala excelenta uram la toata lumnea.
aeperju spune:
Oh si al meu a cam plans. dar dupa ce m-am dus la directoare, am platit pentru papa si dus actele am rugat-o pe ingrijitoare sa vada daca Andrei mai plange ca nu-i mai auzeam gurita. L-am vazut prin crapatura usii cum statea la o masuta cu alti copilasi si se juca frumos desi multi copii plangeau raud e tot in jurul lui. Si cand l-am luat a fost ok.
Doamne ajuta sa fie bine si maine!
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
Mult noroc si succes tuturor!
Ah vroiam sa va mai intreb: voi ati facut prevenarul copiilor? (scuze daca am mai intrebat o data, nu-mi mai amintesc) stiu ca stefi nu fiindca zicea ca merge pe calirea de la natura . dar restul?
----------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
ellinia spune:
Neatza!
La noi e bine, chiar foarte bine. Nu a protestat absolut deloc, nu a plans, m-a pupat la plecare, ieri a luat si o bulinuta si era el foarte incantat. Azi dimineata la fel. Si atmosfera e total diferita de cea de anul trecut, educatoarele sunt altfel, sunt si mai putini copii. Sper sa se adapteze repede. Am vorbit cu educatoarea si a zis ca e in regula, a fost foarte activ, mereu se baga sa raspunda, asa ca m-am mai linistit.
Ema, eu ii dau lui Stefan bronhovaxon si cate o biluta de oscilococcinum pe saptamana. Sper sa nu se imbolnaveasca prea des, la el e prima data cand merge in colectivitate si inca nu stiu cum o sa reactioneze.
O zi buna tuturor!
carmenstefi spune:
neata fetele!!!
o cafeluta va servesc rapid ca se lasa cu munca!!!!o zi buna sa aveti
carmen si stefii
Laura25 spune:
'Neata!
Ne-am intors. A fost super, super frumos. Daca era soare mai mult, ar fi fost perfect.
Am dus copiii la gradi fara probleme (Rares mai zicea ca el nu vrea niciodata la gradinita, dar numai cu zisul a ramas ...).
Incerc sa ma adun sa ma apuc de treaba. Poze am o gramada, o sa fac un pic de ordine si incerc mai pe seara sa pun cateva intr-un album.
Andrada, multe succese la scoala!
Un an nou bun si frumos la toti gradinarii !!
Cristina ma bucur mult pt Stefan!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
ohhhhh, s-au intors grecoaicele! Asteptam impresii, nu scapati asa usor, si poze de grup!
Va lasam vreo doua zile sa va desfaceti bagajele, etc, dar dupa aceea gata.... la scris!
crissandrada spune:
Buna fetelor. Ma bucur ca nu ne-ati uitat . Eu am trecut printr-o perioada mai grea, dar lucurile par sa se reaseze si sa imi gasesc un echilibru. Nu am mai scris pentru ca as fi scris doar despre bazaconiile din capul meu si cred ca va plictiseam.
In primul rand va multumesc de urari. Am sarbatorit-o pe Andrada la Mc. A fostfrumos, nu le-am avut grija dar cam scurt timpul.
Acum e scolarita. E tare incantata de unforma, de ghiozdan, de clasa si de doamna invatatoare. Pana acum e bine, vom vedea mai incolo cat de incantata va mai fi.
Alesia e fetita mare. Are 1 an si 8 luni,am inscris-o la cresa si speram ca de la 1 octombrie sa mearga si ea. A mai crescut si parca nu mai este atat de atasata de mine. Au venit si parintii mei acasa si au mai stat cu ea, poate de aceea.
Criss de Alessia si Andrada
Eftimie C. spune:
Buna seara doamnele mele!
Ce vesti mai aveti?
Eu sunt singura acasa si dupa multe zile in care n-am avut acces la PC, iata-ma