Piatra Neamt, Perla Moldovei (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hei, pe unde sunteti?
Tocmai cand vroiam sa ne laudam cu primul dinte cazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!
ce faci carmen???singurica?,nu stiu cum se zice la acel dintedar felicitari ca a cazut si bun venit la cel nou,cat de curand...
o zi buna fetele si celor care au sosit din vacanta,inca odihna placuta si sa va reveniti la cotidianul romanesc aseptam

carmen si stefii

Mergi la inceput

ce fac fetele????cum merg treburile la camine si gradii??...deja la noi s-a anuntat cu ce banuti sa venim la inceput de an,s-au facut modernizari,adica curatenie,varuit ,parchet nou,usa noua ,dulapioare noi ,astea toate in clasa si acu ...na ,bani dar arata bine clasa si mai curata fata de anul trecut...si apoi vor fi fff mari discutiii din partea parintilor ca nu ne-au anuntat ca se vor face si acu suntem obligati sa dam....dar ata e,asa e la noi si te supui daca nu o scoti la capat.
stefi a tare fericita si sper din toata inima sa o tina tot asa!!!imi povesteste la greu ce face,ce papa,mi-a si cantat ieri un cantecel,cat si-l mai aminteaa...ooooo imi sa o pap si sunt o fercita si eu ca va povestesc si vouaa
mai astept noutati si de pe la voi,daca aveti timp normal....

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

oooo, bine ati revenit! sa va fie de bine concediul!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La noi e totul in regula cu gradinita. Nu mai e asa de urat cum a fost in iulie. Vad ca plange doar cand trebuie sa ne despartim dar doar asa putintel ca le-am zis sa-i dea de joaca sa aiba ocupatie si uita repede. Sa speram ca va fi bine in continuare!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna seara!

Sa inteleg ca suntem toti cam ocupati.

Carmen dar chiar ca e cam nasol ca nu v-au anuntat dinainte.Si noi avem de dat ceva banisori dar nu f multi.

Noile bronzate va asteptam cu impresii, povesti si poze. Voi cum ati inceput noul an de gradi?

Casandra nu a mai avut nimic a doua zi, deci numai prima o apucase vociferarea. A doua zi mi-a zis:'Mami eu sunt fata mare si merg la gradi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna seara fetelor!
Gata,am sosit si noi,dar nu reusesc sa ma adun deloc...avem prea multe de facut,pregatit de gradi...inca mai am de despachetat,ca am stat putin pe acasa,a trebuit sa mergem pe la toate lumea,ca...de'ne-am intors .Apoi am fost ieri in piata si m-a mancat undeva sa cumpar un sac de ardei,sa-i coc si sa-i pun la congelator...asa ca azi dimineata dupa ce l-am dus pe Razvan la gradi,noi am plecat la padure,am facut gratar si am copt ardeii acolo,ca sa nu fac mizerie si fum in casa,si a fost si tare fain.

Cu inceperea noului an am avut emotii.ca Razvan era invatat cu copiii de la cresa si cu doamnele de acolo si nu stiam cum o sa reactioneze cand o sa vada ca merge in alta parte.Prima zi a fost fff bine,i-a placut,dar azi dimineata nu vroia sa intre in clasa ,a spus ca toti copiii plang si pe el il doare capul,ca ,copiii sunt rai si nu o asculta pe doamna,ca l-a impins un copil ...dar in final a intrat in clasa.Dupa-amiaza cand l-am luat era totul ok.Acum vom vedea maine dimineata.

Am sa incerc maine sa pun si poze de la mare.
Pipici la toata lumea !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza fetele! Dau repede o cafea, ca sa ma apuc de lucru!
O zi buna tuturor!
Si la noi e bine in continuare, sunt multumita de cum se comporta Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Si la Razvan e bine,in dimineata asta s-a dus singur in clasa ,a deschis usa si a spus tare " buna-dimineata",a intrat in clasa,a facut o tura( sa inspecteze ce e pe acolo) apoi a venit sa dea pup si a plecat iar in fuga.

Eu inca mai sunt in concediu,e asa de bine...acum ma duc la bucatarie ca,inca mai am ardei copti de curatat si de pus in congelator( sunt tare mandra de pungutele facute pana acum ).
O zi buna la toata lumea.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

neata fetele!!!!
o cafeluta alaturi de cristina ofer si eu,toate bune si frumoase,o zi buna sa aveti si spor la munci
allexa spor la ardei si poate te vizitam la iarna,la o salata de ardei coptimniam
anul asta voi fi o puturoasa,poate ca si in alti ani,nu imi voi face camaruta cu nimic,am primit deja 2 saci cu cartofi,cateva sticle cu suc de rosii iar in rest fac parintii,ca de in gluma le mai zic,cat mai pot ei sa ne faca si noua ca si eu o sa imbatranescsi o sa fac si eu pt scumpilicea mea,asa ca ne cotim usor...parintii sa traiasca si chiar unele rude!!!!!!!!!!
si acu am o foameeee

carmen si stefiii

Mergi la inceput