Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*
Raspunsuri - Pagina 7
lysbeth spune:
Legat de vaccinul anti HPV eu sunt impotriva. Dupa mai multe documentari si sedinte cu parintii si divesi medici si reprezentanti am decis sa zic pas.
Daca in timp isi va dovedi eficacitatea o sa-i dau bani sa si-l faca
Azi sunt fericita: bestiocul meu mic a zis pt prima data mama constient. Era preocupat cu repetatul cantecelului de la o jucarica si am zis sa incerc sa-i repet cuvantul mama, incet, rar dar ferm
S-a uitat la mine si a inceput sa miste gurita, mai tipand, mai chiuind si dintr-o data i-a reusit si a spus clar Ma ma apoi Moa moa...Ne-am mai jucat noi asa vreo 5 minute si a mai reuit de vreo 3 oriEra foarte fericit cand reusea si radea in hohote.
Dam de baut
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
aris26 spune:
ana-maria - stim atatea una despre celalata incat sigur ca ne cunoastem
ei,acuma normal ca sunt lesinata dupa cartofi prajiti mai ales aia facuti de mamadar ma fac ca nu stiu ca exista. am si duclciuri preferate, cum ar fi eclerele cu nesash putea manca si 5 o data. dar nu imi cumpar. daca nu imi cumpar nu mananc..logic nu. regula mea de baza este sa nu mananc prostii in mod normal, sa gatesc cat mai sanatos ca atunci cand am chef sa ma dau in barci si sa imi bat joc sa o pot face fara sa sara acul cantarului pe pereti. asa ca daca o saptamana intreaga mananc doar paste cu brocoli la aburi,sau friptura de vita la tava...sau alte chestii de genul asta, normal ca daca bag si eu in week-end o pasta sau nishte cola nu se simte.
problema mea e tot la burta. nu stiu daca sunt kg...nu cred ca doar am cat aveam de obicei. dar cred ca uit pur si simplu sa stau dreapta. raman ca vacutza cu burta inainte. dupa 9 luni in care nu mi-a pasat si dupa ce il car pe asta in brate(si tot curbata de spate stau ca sa nu cadem in bot amandoi)e normal sa uitam cum ar trebui sa stam. sora-mea ma cearta mereu ca stau cocshata si nu am o postura corecta. dar ce ma fac ca ea nu e cu mine mereu.
gimnastica...chiar daca ar avea timp nu am chef si energie. profit de clipele libere sa fumez,sa bantui pe net, sa citesc...din astea care se pot face stand in fund
25 martie 2009
aris26 spune:
lisbeth - pai chiar ar trebui sa dai de baut. felicitari. noteaza undeva data asta(iti zic tie ca eu nu notez nimic si tare rau o sa-mi para)
al meu mama sau moa moa este doar foame. nu eu. asa cere el sa manance. habar nu are ca EU sunt mama nu amaratul ala de biberon
25 martie 2009
Nicky09 spune:
CU-CU! NU MERGE.. INCERC MAI TARZIU!
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
aris26 spune:
multumesc cui mi-a dat site-ul de la humana(am uitat cine)
acolo scrie clar la cele cu vanilie ca sunt fara gluten. nu inteleg de ce pe cutie nu au mentionat. stiu pare logic sa nu aiba daca sunt pt 4 luni.
aaa si apropo de scris pe cutie. cine mai avea dilema cu humana 2 de la 5 sau 6 luni. am cumparat ieri si scrie clar pe ea ca se da incepand cu sau dupa luna a 6-a. adica si de la 5 si de la 6. in functie de copil. eu am hotarat ca vitamina al meu cu dintii lui cu tot nu mai e el de lapte de inceput. asa ca am inceput sa le amestec. o sa raman cu o gramada de 1 dar asta e. macar sa doarma si el mai bine si sa creasca mare
25 martie 2009
aris26 spune:
vezi ca ai uitat [ url ="
inainte de cu cu. si inchide paranteza patrata.
uite modific eu mesajul tau si tu dau reply with quote si copiaza
Citat: |
citat din mesajul lui Nicky09 CU-CU! NU MERGE.. INCERC MAI TARZIU! Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09) Eu...in lumea asta ciudata "In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!" |
25 martie 2009
aris26 spune:
fetelor eu m-am jucat cu testul portage. l-ati facut vreodata pt copil? f interesant. dati o cautare pe google si primul rezultat e testul portage online
25 martie 2009
aris26 spune:
na ca cica la capitolul vorbire e in urma baiatul meuprobabil nu are loc de mine
deci noua ne-a iesit asa:
dezv motorie - 8 luni
socializare -7luni
verbalizare -4luni
autoservire -8luni
cognitiv - 5luni
motor - 8luni
iq - 120(adica f bun)
concluzie
dezv mentala - 6 luni
cronologic - 5 luni...asta stiam ca doar stiu pe cat l-am nascut
vai vai vai ce o sa-i impui eu capul in seara asta sa vorbeasca baiatul
25 martie 2009
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 Alexandra, bebe de Novus Crina, bebe de Silvi8 Calin Nicholas, bebe de Gina2008 Sophia, bebe de OlgaTarziu Ioana, bebe de M_monique si pentru mamicile fericite muuuulti pupici diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate |
La multi ani! si de la noi!
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema