Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*
Raspunsuri - Pagina 8

Monnvas spune:
Monnvas spune:
  Alexandra cea cu ochi albastri
 Alexandra cea cu ochi albastri Crina pufoshica
 Crina pufoshica Calin Nicholas, singurul barbat al zilei
 Calin Nicholas, singurul barbat al zilei Sophia din Canada
 Sophia din Canada Ioana care speram ca nu mai e plangacioasa
 Ioana care speram ca nu mai e plangacioasa
Vroiam sa va fac capul calendar dar m-a pocnit o durere de cap.
 ]
]
Monica mami de  CRISTIAN
 CRISTIAN 
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!

mababei spune:
mababei spune:
 Buna fetelor!
Am gasit scris pe status-ul Monicai ( Ayla): "Alex e la reanimare, va rog rugati-va pentru el! Nu mai vreau si nu mai pot....m-am saturat de viata asta!"
Ii stie cineva nr. de telefon, o poate suna??? E cineva apropiat... ca distanta de ea?
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009

Dodo-pui spune:
Dodo-pui spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mababei Buna fetelor! Am gasit scris pe status-ul Monicai ( Ayla): "Alex e la reanimare, va rog rugati-va pentru el! Nu mai vreau si nu mai pot....m-am saturat de viata asta!"  Ii stie cineva nr. de telefon, o poate suna??? E cineva apropiat... ca distanta de ea? mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009 | 

Doamne da sa fie bine!

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan
 ;Mihaita
;Mihaita ;Sebi
;Sebi ;Ema
;Ema 

novus spune:
novus spune:
 Hello!!!!
Ne-am adunat si noi pe acasa, papa bun si un somnic mic, eu nu pot ca am multttt de citit:
Multumim de urari si trimitem pupici virtuali  : Denisamada, Ilinca, Olishka, Provista, SimonaMami, Alina.n, Nicky, Dyana, Anamariame,  Gina2008, Dodo pui,  Moonvas
: Denisamada, Ilinca, Olishka, Provista, SimonaMami, Alina.n, Nicky, Dyana, Anamariame,  Gina2008, Dodo pui,  Moonvas   
Despre kg : mai am de dat jos vreo 5-6 ca sa jung la greutatea de dinainte de sarcina (56 kg/1.72 m) darrrr toata lumea imi impuie capul ca eram prea slaba  si sa mai pastrez vreo 2-3 kg
 si sa mai pastrez vreo 2-3 kg 
 evident ca nu ma las pana nu dau tot jos
 evident ca nu ma las pana nu dau tot jos 
Eu personal cred ca depinde de metabolismul fiecaruia, eu mananc cam de toate dar putin, ciocolata nu am mancat niciodata  , dulciurile mele preferate sunt prajiturile + biscuiti, mananc multe patiserii dar de cand umblu o gramada pe jos zboara kg
, dulciurile mele preferate sunt prajiturile + biscuiti, mananc multe patiserii dar de cand umblu o gramada pe jos zboara kg 
Pisik 
 pisi mic sa se faca bine si sa venii la munte !!!
 pisi mic sa se faca bine si sa venii la munte !!!
IliesClara, bine ai revenit !! se merge la munte in perioada 11-13.09.09 la pensiunea http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#  70 ron/cam/noapte
veniti?? pana acum suntem o gasca de 18 mamici+tatici+bebici/fara bebici 
Mami lui  Alexandra (03.03.09)
 Alexandra (03.03.09)

novus spune:
novus spune:
  Crina,  Calin Nicholas,  Sophia,   Ioana
  Crina,  Calin Nicholas,  Sophia,   Ioana    

si bineinteles fetitei mele dragi care ne lumineaza viata !!!!

Mami lui  Alexandra (03.03.09)
 Alexandra (03.03.09)

novus spune:
novus spune:
mersi de test

noua ne-a iesit 6 luni la dezv mentala
 si cronologic deasemenea
 si cronologic deasemenea  

Mami lui
 Alexandra (03.03.09)
 Alexandra (03.03.09) 

SimonaMami spune:
SimonaMami spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mababei Buna fetelor! Am gasit scris pe status-ul Monicai ( Ayla): "Alex e la reanimare, va rog rugati-va pentru el! Nu mai vreau si nu mai pot....m-am saturat de viata asta!"  Ii stie cineva nr. de telefon, o poate suna??? E cineva apropiat... ca distanta de ea? mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009 | 
am sunat-o acum. Are telefonul inchis insa...
Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru Alex... dar si pentru ea.

Karina26 spune:
Karina26 spune:
 Merci aris si merci lysbeth - stii ca atunci cand esti patit suflii si in iaurt.
Karina -  mami de buburuza Bia

probabil nu are loc de mine
probabil nu are loc de mine