Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*
Raspunsuri - Pagina 8
Monnvas spune:
Alexandra cea cu ochi albastri
Crina pufoshica
Calin Nicholas, singurul barbat al zilei
Sophia din Canada
Ioana care speram ca nu mai e plangacioasa
Vroiam sa va fac capul calendar dar m-a pocnit o durere de cap.]
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
mababei spune:
Buna fetelor!
Am gasit scris pe status-ul Monicai ( Ayla): "Alex e la reanimare, va rog rugati-va pentru el! Nu mai vreau si nu mai pot....m-am saturat de viata asta!"
Ii stie cineva nr. de telefon, o poate suna??? E cineva apropiat... ca distanta de ea?
mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mababei Buna fetelor! Am gasit scris pe status-ul Monicai ( Ayla): "Alex e la reanimare, va rog rugati-va pentru el! Nu mai vreau si nu mai pot....m-am saturat de viata asta!" Ii stie cineva nr. de telefon, o poate suna??? E cineva apropiat... ca distanta de ea? mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009 |
Doamne da sa fie bine!
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
novus spune:
Hello!!!!
Ne-am adunat si noi pe acasa, papa bun si un somnic mic, eu nu pot ca am multttt de citit:
Multumim de urari si trimitem pupici virtuali : Denisamada, Ilinca, Olishka, Provista, SimonaMami, Alina.n, Nicky, Dyana, Anamariame, Gina2008, Dodo pui, Moonvas
Despre kg : mai am de dat jos vreo 5-6 ca sa jung la greutatea de dinainte de sarcina (56 kg/1.72 m) darrrr toata lumea imi impuie capul ca eram prea slaba si sa mai pastrez vreo 2-3 kg evident ca nu ma las pana nu dau tot jos
Eu personal cred ca depinde de metabolismul fiecaruia, eu mananc cam de toate dar putin, ciocolata nu am mancat niciodata , dulciurile mele preferate sunt prajiturile + biscuiti, mananc multe patiserii dar de cand umblu o gramada pe jos zboara kg
Pisik pisi mic sa se faca bine si sa venii la munte !!!
IliesClara, bine ai revenit !! se merge la munte in perioada 11-13.09.09 la pensiunea http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10# 70 ron/cam/noapte
veniti?? pana acum suntem o gasca de 18 mamici+tatici+bebici/fara bebici
Mami lui Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana
si bineinteles fetitei mele dragi care ne lumineaza viata !!!!
novus spune:
mersi de test
noua ne-a iesit 6 luni la dezv mentala si cronologic deasemenea
SimonaMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mababei Buna fetelor! Am gasit scris pe status-ul Monicai ( Ayla): "Alex e la reanimare, va rog rugati-va pentru el! Nu mai vreau si nu mai pot....m-am saturat de viata asta!" Ii stie cineva nr. de telefon, o poate suna??? E cineva apropiat... ca distanta de ea? mihaela, mami de www.flickr.com/photos/41196370@N05/" target="_blank">Calin Cristian, 14 martie 2009 |
am sunat-o acum. Are telefonul inchis insa...
Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru Alex... dar si pentru ea.
Karina26 spune:
Merci aris si merci lysbeth - stii ca atunci cand esti patit suflii si in iaurt.
Karina - mami de buburuza Bia