Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

vad ca se discuta diversificarea in stil mare.
Victor are 5 luni si suntem inca integral pe laptele din 'biberoanele' lui mami si asa vom ramane pana la 6 luni cel putin.

Voi cand ati inceput diversificarea?

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

eu am inceput-o pe la 4 luni cu un pic de bananutza, la diferente de 3-4 zile am inceput cu supa de morcov, apoi piure de fructe, la supa am adaugat incet incet restul de legume, am inceput si suc de fructe si legume, si fructe pasate si am ajuns la destule pana acum, dar citind din carti cica ar fi treb sa fiu mai avansata

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:

Victor are 5 luni si suntem inca integral pe laptele din 'biberoanele' lui mami si asa vom ramane pana la 6 luni cel putin.

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

eu am inceput-o pe la 4 luni cu un pic de bananutza, la diferente de 3-4 zile am inceput cu supa de morcov, apoi piure de fructe, la supa am adaugat incet incet restul de legume, am inceput si suc de fructe si legume, si fructe pasate si am ajuns la destule pana acum, dar citind din carti cica ar fi treb sa fiu mai avansata

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Doctorita mea e de parere sa vorbim despre diversificare peste 6 luni, in contextul in care bebe e alaptat. Si... imi convine :)
Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

aaa, va ziceam ca am inlocuit storcatorul, dar tot asa face, adica arunca ultima feliuta din bucatile pe care le bag; e foarte puternic si le zboara instant; oricum nu ma deranjeaza, ca stoarce suuuper bine, e silentios, are separator de spumica, ceea ce ma ajuta tare mult, si la o adica, daca vreau sa folosesc pulpa aia nu e greu sa scot 3-4 bucatele ramase "nedigerate"; si se si spala foarte usor

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate

l-ai inlocuit cu altul de aceeasi marca sau..... te-ai reprofilat pe alta marca?

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

acelasi storcator am luat, ca nu aveam nimic altceva sa-i reprosez; ti-am zis, stoarce super bine, chiar nu ma streseaza 2 feliute aruncate (sunt feliute de ~2mm, nu mai groase)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

Asa si noi. Da' totusi, nu stiu ce "puneti" in laptele vostru tu si Olishka, de v-ati adus feciorii la 9 kile, ca Sophiphi a mea e o silfida de abia 5 kile 600. Da' mananca bine si io zic ca-i prieste laptele de vacutza (aia fiind io), asa ca diversificarea aia incalcita sa ne mai astepte!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:

Citat:

Citat:

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Doctorita mea e de parere sa vorbim despre diversificare peste 6 luni, in contextul in care bebe e alaptat. Si... imi convine :)
Multam

eu nu l-am mai alaptat de la 5 luni

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

si mie pediatra mi-a spus sa introduc carnea de vita sau curcan(sau pui de tara) cand ajung la 10 lingurite de legume. ea stiind ca incep legumele la 5 luni. deci eu zic ca e ok. spor la masa
Citat:

am citit in cartea diversificarea alimentatiei pe care am descarcat-o de pe mailul comun la pag 25 scrie ca de la 5 luni se poate da curcan.

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

25 martie 2009

pai de dimineata ma tot documentez de prin carti , de pe la voi, de pe internet si nimeni nu zice ca ar fi interzis curcanul de acum, mai ales ca deja are 6 luni

mana ptr ajutor

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

nu este interzis, chiar este de preferat. Poti sa-i dai si de vita , de pasare ( de preferat gaina matura si de curte zice ca se digera mai bine carnea de pasare matura decat cea de pui). In schemele de diversificare pe care le am este interzisa carnea de oaie,miel, porc pana la 2 ani jumatate.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mamici am o super oferta: un vaccin Infarix Hexa la NUMAI 200 RON Frumos pastrat la frigider

Olga, mamica lui David iepurasul

Oli, de ce nu il pastrezi pt 6luni? Tot frumos pastrat in frigider.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:

Asa si noi. Da' totusi, nu stiu ce "puneti" in laptele vostru tu si Olishka, de v-ati adus feciorii la 9 kile, ca Sophiphi a mea e o silfida de abia 5 kile 600. Da' mananca bine si io zic ca-i prieste laptele de vacutza (aia fiind io), asa ca diversificarea aia incalcita sa ne mai astepte!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

ahhhh... pai stai sa-ti zic ce pun eu: felii de lapte Kinder (minim 4 la masa), ciocolata Ritter cu alune intregi, clatite cu Nutella, tortellini al forno, muschiulet de vitel cu ciuperci si cartofi la cuptor... sa mai zic?!

Stai insa linistita, Sophiphi e in 'grafice'. Victor are varsta de 1 an... daca ma iau dupa sunci. Ceea ce nu e mereu in favoarea lui.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:

ahhhh... pai stai sa-ti zic ce pun eu: felii de lapte Kinder (minim 4 la masa), ciocolata Ritter cu alune intregi, clatite cu Nutella, tortellini al forno, muschiulet de vitel cu ciuperci si cartofi la cuptor... sa mai zic?!

Stai insa linistita, Sophiphi e in 'grafice'. Victor are varsta de 1 an... daca ma iau dupa sunci. Ceea ce nu e mereu in favoarea lui.
Pupici.

ooooooooo tortellini al forno la HardRock in drumul taberei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Aris, Alina, Olishka-multumesc de raspunsuri.
Concluzia: ar trebui sa o las mai incet cu mancarea...hmmmm, desi nu mananc in proportii mari, dar eu vreau sa alaptez multa vreme, daca pot si asta e baza,asa stiu eu,din contra mai mult beau decat sa mananc,o sa mai astept...5 kg de dat jos ...oricum incep munca si acolo trai neneaca nu mai am timp sa stau, acolo fac km ,km in casoaia aia de mare ce e.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
http://s916.photobucket.com/albums/ad6/nicky09_claus/poze%20noi/

"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput