Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*
Raspunsuri - Pagina 4
dyana27 spune:
astazi am baut suculet de mar la biberon; ma rog, am rontait biberonul, a curs suculetul in botic, am baut jumate, am scuipat jumate....; ne distram
mie tare-mi place sa vad cum papa el si altceva, chiar nu ma stresaza ideea de diversificare; o sa gasesc eu ce sa-i dau sa-i placa; oricum luna asta nu ne stresam, degustam asa zilnic din cate o chestie stoarsa, dar nu-l fortez; de luna viitoare vad eu ce facem cu diversificarea, si cred ca atunci ma apuc de supite
aaa, va ziceam ca am inlocuit storcatorul, dar tot asa face, adica arunca ultima feliuta din bucatile pe care le bag; e foarte puternic si le zboara instant; oricum nu ma deranjeaza, ca stoarce suuuper bine, e silentios, are separator de spumica, ceea ce ma ajuta tare mult, si la o adica, daca vreau sa folosesc pulpa aia nu e greu sa scot 3-4 bucatele ramase "nedigerate"; si se si spala foarte usor
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Mamici am o super oferta: un vaccin Infarix Hexa la NUMAI 200 RON Frumos pastrat la frigider Olga, mamica lui David iepurasul |
dyana27 spune:
clara am vazut niste fetite supeeeerbeeeeeee; sunt fascinata cat de diferite pot sa fie; si vorba ancai, li se citeste caracterul in ochisori; zvarluga aia mica si mai brunetica seamana atat de bine cu mine in pozele cand eram mica.... am ramas socata
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate
anamariame spune:
V-am intrecut pe toate fetelor! Ce luna plina, ce puseu de crestere, am dormit de la 8 seara la 10 dimineata Dar la cat de obosita era aseara, nu ma mir!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
aris26 spune:
si mie pediatra mi-a spus sa introduc carnea de vita sau curcan(sau pui de tara) cand ajung la 10 lingurite de legume. ea stiind ca incep legumele la 5 luni. deci eu zic ca e ok. spor la masa
citat din mesajul lui provista am citit in cartea diversificarea alimentatiei pe care am descarcat-o de pe mailul comun la pag 25 scrie ca de la 5 luni se poate da curcan. Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragostea mea varsta Dragos ora exacta |
25 martie 2009
aris26 spune:
merci mult. deci le bag pur si simplu in masina langa haine si servetele inteligente stiu ele ce e de facut. f tare
citat din mesajul lui Kea aris, cica un servetel la rufele albe (probabil daca au si ceva colorat pe ele), 1-2 la cele colorate sau colorate amestecate cu alb. Spune ca rufele noi si colorate se spala prima data separat. La textilele cu vopsele puternice (blugii inchisi la culoare de ex) se pun 3 servetele. Eu la ce stiu ca am mai spalat pun unul, daca adaug ceva haine noi, pun doua, te orientezi la fata locului. Pune doua daca ai dubii si vezi apoi cat de colorate ies servetelele. Keutu cheliutu 5 luni |
25 martie 2009
provista spune:
citat din mesajul lui dyana27 aaa, va ziceam ca am inlocuit storcatorul, dar tot asa face, adica arunca ultima feliuta din bucatile pe care le bag; e foarte puternic si le zboara instant; oricum nu ma deranjeaza, ca stoarce suuuper bine, e silentios, are separator de spumica, ceea ce ma ajuta tare mult, si la o adica, daca vreau sa folosesc pulpa aia nu e greu sa scot 3-4 bucatele ramase "nedigerate"; si se si spala foarte usor diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 4 luni cu tortulet... si ratuste... si ursuleti...si de toate |
l-ai inlocuit cu altul de aceeasi marca sau..... te-ai reprofilat pe alta marca?
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
provista spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 si mie pediatra mi-a spus sa introduc carnea de vita sau curcan(sau pui de tara) cand ajung la 10 lingurite de legume. ea stiind ca incep legumele la 5 luni. deci eu zic ca e ok. spor la masa
25 martie 2009 |
pai de dimineata ma tot documentez de prin carti , de pe la voi, de pe internet si nimeni nu zice ca ar fi interzis curcanul de acum, mai ales ca deja are 6 luni
mana ptr ajutor
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta
SimonaMami spune:
vad ca se discuta diversificarea in stil mare.
Victor are 5 luni si suntem inca integral pe laptele din 'biberoanele' lui mami si asa vom ramane pana la 6 luni cel putin.
Voi cand ati inceput diversificarea?
olishka spune:
citat din mesajul lui Eseea Olishka, daca e pe bune intrebarea ta, ma intereseaza pe mine vaccinul, dar de ce nu-l pastrezi tu pt 6 luni?? Mami de fetita si de baietel |
Noi avem alta schema de vaccin. Ne-a zis doctorita sa-l dau pe acesta ca nu mai facem Infarix Hexa.
Daca il vrei ti-l dau.
Olga, mamica lui David iepurasul