Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Carla-imi pare bine sa te cunosc.Ai n bebe tare dulce si foarte curios,l-am vazut in poze...Multumim de complimente si noi.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

Mergi la inceput

A adormit Nicholas, ma dduc sa pregatesc niste vinete sa le pun la congeltor daca, nu s-o trezi intre timp.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

cu examenele astea nici nu apuc sa va prind din urma..vad ca se intampla ceva cu monica si alex..poate apuc sa citesc ce si cum..oricum sanatate multa! si bebe de pisica are ceva?..uff..

tudor e bine..azi si-a descoperit piciorusul asa calumea..l-a bagat in gurita!!!..dintisori nu avem ink..e din ce in ce mai cuminte si mai frumos

vreme urata a mai fost afara..dar acum e mai bine..

maine am ultimul examen..si scap..sa vad ce raportez dupa aceasta sesiune..si sambata e ziua mea..cred ca plecam din buc sa sarbatorim..ink nu stiu..oricum abia astept sa ma imbrac cu rochita si sandalutele noi

toate fetele si toti bebeii!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Helloooooo.....is anybody there? Vrea cineva o , decafeinata insa? Cred ca v-ati dus si voi la somnic....ahaaaa..v-am prins! Sau trebaluiti prin casa? Mai degraba asta. Nicho inca doarme....boooooo
ssssssssttt, deja ca scriu in soapta sa nu ma auda.Vroiam sa va spun ca asa mi-a venit o pofta de tiramisu! , dar nu pot face ca trebuie sa pun cacao si cafea... .Imi doresc sa mananc dinainte de a ramane insarcinata,si am zis ca fac cand ma intorc acasa,,dar am aflat ca sunt insarcinata...deci tiramisu interzis, acum ca alaptez tot interzis.....cine stie cand oi mai manca ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

si pt k tot m-am laudat ca maine e ziua mea..la multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi!

m-a sunat mama si mi-a reamintit ca m-am nascut la 1:30 noaptea..si k ea a stat in travaliu de la 8 seara..si ca am iesit super usor fata de frate-miu cu care a stat in chinuri 5 zile..
povestea mea preferata de cand eram mica era povestea nasterii mele si a fratemui meu..si imi dadeam seama ca pe an ce trece mama imi dadea din ce in ce mai multe detalii..dar le spunea cu atata iubire si de parca totul a trecut foarte repede..atat de frumos povestea incat inclin sa cred ca din cauza povestii ei eu am facut bebe atat de tanara..normal ca si conjunctura a fost de asa natura incat sa il si pot avea pe tudor la 21 de ani..k sunt impreuna cu alin din prima clipa in care ne-am vazut acum 7 ani (pe 12 noiembrie se implinesc-aceeasi data in care ne-am si cununat) asa ca..e o zi importanta pt mien maine!

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pai si eu alaptez si mai beau cate o cafea cu lapte. Si chiar nu simte bestiocul. De exemplu acum doarme ca porcusorul de vreo 2 ore jumatate. Presimt ca in 5 minute e cu ochii mari si cere bananuta cu piersicuta. La 4 ave masa de fructe

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Monica...spune ca nu stie nici ea nimic deocamdata de Alex...
"a facut hemoragie cerebrala,e mai grav ca prima data,i-au pus dren,ventrilo nu stiu cum se cheama,daca pot tine asa sub control e ok"

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Of Dumnezeule...

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Doamne ajuta!

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fetelor, mai e cumva vreun loc liber (de fapt 2 sh-un sfert) la "marea intalnire", ca la noi iar s-a modificat skimbarea si am veni... daca ne-ati mai primi...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

esteee !!!

trimis PM

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:
citat din mesajul lui provista

Ianis Cezar, de Ela78

Rares Constantin, bebe de Greierash78

Erin Alexandru, de loryv

La multi ani si de la noi!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Nu cred ca azi am spus..
La multi ani!

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Pai si eu alaptez si mai beau cate o cafea cu lapte. Si chiar nu simte bestiocul. De exemplu acum doarme ca porcusorul de vreo 2 ore jumatate. Presimt ca in 5 minute e cu ochii mari si cere bananuta cu piersicuta. La 4 ave masa de fructe

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Si eu beau cafea si alaptez cu drag !!!! si doarmeeee Alexandra de numa'

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput