Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Buna dimineata!

1. Testul. L-am facut...mare greseala....am plans de m-am umflat ca mi-a iesit copilul cu varsta cognitiva 3 lunila restu`nici nu m-am mai uitat de necaz o sa-l pun pe sot sa il repete pe seara, poate el vede altfel lucrurile.

2. Ayla. Desi nu o ajuta cu nimic, am plans de mila ei vreo jum de ora aseara de nu s-a inteles nimeni cu mine. Sa dea Domnul sa treaca si sa nu mai aiba parte de lucruri neplacute.

3.Ma-ma, ta-ta. A mea nu da niciun semn de d-astea, nici altceva. nu stie decat sa tipe. si eu chiar vorbesc cu ea toata ziua, sa auda, sa incerce sa repete, sa inteleaga. si ii vorbesc normal, nu peltic. asta e, probabil avea dreptate testul...e fii-mea in urma rau dpdv cognitiv.

Va

mami de Silvia Ioana

Cati,

citeste te rog postul meu de mai sus si nu mai plange aiurea. Ai un copil minunat si perfect. In orice carte ai sa citesti ca se afla in parametrii normalului si ca in plus copiii (intre niste limite, desigur) se dezvolta oricum fiecare in ritmul lui. Stai linistita pe partea aasta.

Despre Monica... nu mai zic nimic. Nu a putut nimeni sa vorbeasca ieri cu mine. As vrea sa putem face ceva pentru ea, si ma termina sa stiu ca nu avem ce, decat sa ne rugam sa isi revina Alex....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Cati draga mea..nu te mai stresa aiurea..ala e un test pentru depistarea intarzierilor de dezvoltare, care se face la copiii diagnosticati cu autism...aris a vazut tarziu..si a si specificat.
In al doilea rand..nu are nicio legatura cat de mult vorbesti cu copilul tau....ca poti fi tu vorbaret...si el..sa taca ca musca...nepotul meu a vorbit la 4 ani!!!!si cand si-a dat drumul..a spus totul foarte corect...nu cred ca e rost sa va panicati la 5 6 luni...ca nu spune copilul mama, tata..baba, sau luceafarul pe de rost

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Monica...spune ca nu stie nici ea nimic deocamdata de Alex...
"a facut hemoragie cerebrala,e mai grav ca prima data,i-au pus dren,ventrilo nu stiu cum se cheama,daca pot tine asa sub control e ok"

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris, gasisem si eu testul, ai citit subiectul de la parintii intreaba, parintii raspund? Uite ca mie nu mi-a trecut prin cap sa il postez aici. Probabil pentru ca nu mi-a iesit fata geniu , dar geniile sunt neintelese, nu-i asa, gigelica, dyana si Monnvas? Sorry aris, lysbeth si petrean Mi-a scapat cineva?Glumesc, desigur!Hai ca exact de fun trebuie facut testul asta, cand o sa fie copilul capabil sa raspunda pentru el, atunci o sa iau de bun rezultatul. Pana atunci Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

anamaria..nush dc l-a luat cineva de bun..eu sigur nu..mai ales ca am studiat atata psihologie...
mi-am facut aseara mie..un test iq....si m-am distrat de numa...

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Citat:

Buna dimineata!

1. Testul. L-am facut...mare greseala....am plans de m-am umflat ca mi-a iesit copilul cu varsta cognitiva 3 lunila restu`nici nu m-am mai uitat de necaz o sa-l pun pe sot sa il repete pe seara, poate el vede altfel lucrurile.

2. Ayla. Desi nu o ajuta cu nimic, am plans de mila ei vreo jum de ora aseara de nu s-a inteles nimeni cu mine. Sa dea Domnul sa treaca si sa nu mai aiba parte de lucruri neplacute.

3.Ma-ma, ta-ta. A mea nu da niciun semn de d-astea, nici altceva. nu stie decat sa tipe. si eu chiar vorbesc cu ea toata ziua, sa auda, sa incerce sa repete, sa inteleaga. si ii vorbesc normal, nu peltic. asta e, probabil avea dreptate testul...e fii-mea in urma rau dpdv cognitiv.

Va

mami de Silvia Ioana

Cativ, si al meu are varsta cognitiva 3 luni desi are 5...Chiar nu cred ca exista copii perfecti. Sunt sigura ca fetita ta exceleaza la altceva...Oricum n-am prea mare incredere in testele astea. le iau pur si simplu ca pe ceva distractiv

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Hai ca mi-a scapat Cativ. Cum sa plangi din asa ceva??? Fii serioasa!Au spus si fetele aici ca fiecare copil evolueaza in ritmul lui, e un motiv neinsemnat sa te ingrijorezi, pe cuvant!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Multumesc fetele pt incurajariOricum, copilul meu e AL MEU si o iubesc muuult si o smotocesc si o pupacesc si ma joc cu ea pana la epuizare. Ideea e ca am 2 prietene cu copii mai mici decat a mea- 3 si o luna-care spun despe ai lor ca fac....minuni. ma tot intreaba daca a mea facea lucrurile respective la varsa aia si eu NU STIU SA O LAUD. nu stiu sa spun de bine despre ea in fata lor plus ca ma omoara cu ,,ce micuta e a ta!".baiatul de 3 luni are 6,5kg, iar fata la o luna, are deja 5kg. Ioana mea, la 5 luni, DOAR 6,200. ce argumente mai am eu in fata lor? las ca proasta vocea moale si raspund ,,da, probabil seamana cu mine..."Sunt o bleaga! Am copil frumos si sanatos si ma las complexata de toate ...,,babele de pe marginea shantzului"Hai ca mi-am varsat oful la voi!mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Eu zic ca intrebarile de la cognitiv sunt chiar grele. Si chiar cele de la limbaj. Ma rog, nu intrebarile, ci activitatile din intrebari Eva a iesit cu cognitiv 3 luni, iar la limbaj avem 2. In schimb socializam ca un bb de 6 luni si ne autoservim la fel Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc fetele pt incurajari
Oricum, copilul meu e AL MEU si o iubesc muuult si o smotocesc si o pupacesc si ma joc cu ea pana la epuizare. Ideea e ca am 2 prietene cu copii mai mici decat a mea- 3 si o luna-care spun despe ai lor ca fac....minuni. ma tot intreaba daca a mea facea lucrurile respective la varsa aia si eu NU STIU SA O LAUD. nu stiu sa spun de bine despre ea in fata lor plus ca ma omoara cu ,,ce micuta e a ta!".baiatul de 3 luni are 6,5kg, iar fata la o luna, are deja 5kg. Ioana mea, la 5 luni, DOAR 6,200. ce argumente mai am eu in fata lor? las ca proasta vocea moale si raspund ,,da, probabil seamana cu mine..."
Sunt o bleaga! Am copil frumos si sanatos si ma las complexata de toate ...,,babele de pe marginea shantzului"

Hai ca mi-am varsat oful la voi!

mami de Silvia Ioana

lasa-i in pace..tu stii cel mai bine cum e fata ta..e sanatoas.a..e intreaga..si asta conteaza cel mai mult !!
pe parcurs o sa vezi achizitiile in toate domeniile..si o sa vina vremea sa te lauzi...
eu..nu ma laud cu andrei..dar ma enerveaza la culme.."vai..cat vorbeste..vai..ce destept e...am ajuns sa fiu obsedata..sa nu ma mai opresc la povesti cu nimeni"

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput