Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ssssssssshhhhhhhhhhhhhtttttttt!!! ca si-al meu tot pe acolo e!!!!!!
clar, trebuie sa le gasim neveste destepte...!!!!!!!!!!!!

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

da' macar e frumos si fotogenic ; uite aici dovada (asta ca n-am avut ce face in seara asta)

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Pai da...asta e...

La multi ani ghioceilor de azi 3, de maine 4 si celor ce vor serba zilele in weekend. Voi absenta...ca dau o fuga la Bucuresti...imi abandonez copilul ca o mama denaturata ce sunt si ma duc la sot pentru un weekend in 2

Sa fiti cuminti si...dati-mi si mie de stire printr-un sms daca totul e ok cu Alex, va rog.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

da' macar e frumos si fotogenic ; uite aici dovada (asta ca n-am avut ce face in seara asta)

mutzunel mic de 5 lunite

Nu e doar frumos...se cere si pupat pana la toceala....

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

mutzunel mic de 5 lunite

Nu e doar frumos...se cere si pupat pana la toceala....

30 martie 2009

mie-mi spui... ce pateste saracu' mutzu de la mine zilnic....o sa iasa cel mai mare pupacios din lume

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Pai da...asta e...

La multi ani ghioceilor de azi 3, de maine 4 si celor ce vor serba zilele in weekend. Voi absenta...ca dau o fuga la Bucuresti...imi abandonez copilul ca o mama denaturata ce sunt si ma duc la sot pentru un weekend in 2

Sa fiti cuminti si...dati-mi si mie de stire printr-un sms daca totul e ok cu Alex, va rog.

30 martie 2009

oooooooo, distractie in doiiiiiiiii???????? super tare, da o sa lesini de dorul pitonasului, iti garantez; ei, bine macar ca e pe maini bune si stai linistita; si eu il las pe mutzu sambata seara ca ma duc la nunta... n-am nici un chef sincera sa fiu, dar nu pot sa lipsesc; si cum mutzu tot nu iubeste biberonul, mai ales noaptea.... iar trebuie sa ajung pe la 2-3 acasa sa-i dau sa pape

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

pai poate intri o fuguta sa ne dai detalii picante, daca tot ajungi prin bucuresti.... asta daca nu esti prea obosita

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

somnic usor, ca vad ca bantui singura cu ecoul meu pe aici

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Nu, nu... Eu iti mai auzeam ecoul citind pe aici

Fetele, care dorm ca ingerasii, va multumesc pt complimente. Au vazut si ele fete si baieti frumosi tare pe la voi.

Din pacate in excursie nu mergem, pt ca e ziua sotului in 13 si asteptam mare valva. Pe de alta parte, m-am scandalizat de curand ca vreau sa stau macar 2 saptamani legate acasa fara facut bagaje - ca m-am saturat. Si sotz s-a conformat. Pana la mijlocul lunii nu cred ca mergeam oricum nicaieri. De cand fetele au facut 2 luni mergem la ai mei, stam cu saptamanile, daca suntem acasa iesim cate o zi -doua la padure etc. Mereu cu valiza dupa noi cu haine la dublu pt orice vreme. plus daca saliveaza sau vomeaza sa am cu ce le schimba, plus sa se potriveasca toate intre ele sa nici nu arate fetele ca din capatate. Ne mai vorbind de cele 10 biberoane, pt fiecare masa cate una, ca daca nu este cu ce sa le spalam sa ramana sterile + mancare si apa in termos.... Si multe altele, jucarii, pampersi. Si m-am burzulit intr-o zi si am facut taraboi ca vreau o pauza, ca totusi acum avem doi sugari, nu mai suntem noi doi.

Oricum, multumim f mult pt invitatia nominala cu atat mai mult cu cat ne-am dovedit a fi codasii clasei la scris.
Asteptam poze cu copii motrositi...

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

FILE DIN POVESTE

MAMARUTELE MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Se pare ca familia Aylei trece printr-o perioada karmica puternica anul acesta.
Multa putere Monica! O sa rasara Soarele in curand de dupa nori, dar cel mai important e ca este acolo, chiar si dupa nori, dar e acolo!

Ce multe poate duce fata asta!

................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)

FILE DIN POVESTE

MAMARUTELE MAMEI

Mergi la inceput