Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gata am culcat maimutica. cu un pic de scandal si adormit in brate...dar important e ca a adormit..ma relaxez un pic si fug in bucatarie ca a explodat o bomba acolo..eu altfel nu imi explic jaful

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

pentru Alex

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Fetele eu am vorbit azi pt indemnizatia care tot intarzia sa apara...
la mine s-a produs o incurcatura...asa ca abia acum s-a rezolvat si banii vin luna viitoare.
Deci aviz celor care au depus dosarul cu mai mult de 2 luni in urma daca nu ati primit banutii inca sa sunati sa verificati e se intampla...in mod normal trebuie sa primiti indemnizatia la 2 luni dupa ce s-a depus dosarul.

eu cand am spus asta..unele ati ras...si ati spus ca numai la pilosi vin in 2 luni banii

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anamariame , Aris - Ana Karenina pe Hallmark. Stiu ca este mult mai buna cartea, dar poate vreti sa vedeti si ecranizat

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

am facut si eu testul...pt ambii..a iesit IQ-123..varsta mentala 8 luni, cronologie6(asta stiu si eu), limbaj 7 luni..deci si astai imi vor toca creierii ca Andrei..., socializare 9 luni, autoservire!!!!1 an:)))

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

Poze gemeni

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am uitat ce aveam de spus, in afara de felicitarile pt Lysbeth, cand am vazut mesajul despre Monica. Ma intreb mereu cat poate duce fata asta. Doamne ajuta sa fie bine!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

http://community.webshots.com/album/568470220MTRhcy

Am pus aici ceva poze de la mare....desi a trecut ceva timp...acum am avut timp...nu i-a placut foarte tare la mare agitatie si galagie...a fost un marait si un mofturos nerabdator.
Acum mai nou chiuie la vitrinele magazinelor si la becurile ce se aprind pe inserat pe strada....este un neastamparat.

Luni ma duc cu el la Grigore Alexandrescu.....refuza sa mai bea lapte , poate are o intoleranta la ceva nu stiu......ma mananca de nervi...in loc de lapte vrea sa molfaie pufuleti, biscuiti.

Ayla, Dumnezeu sa fie alaturi de voi...si sa se termine cu bine si pentru totdeauna problemele de sanatate.

Din spate nu am mai apucat sa citesc, dar cand am ragaz va citesc cu drag....va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mmmm, noi am iesit cam prost la test... Adica socializare si verbalizare de 7 luni, restul in urma. Dar tot baiatul meu ramane Puturosul mamei

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

pentru Alex si Monica. Doamne ajuta sa fie bine!

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Fetelor....Pitonul e prost ca luna:

Varsa socializare: 0.7(0 ANI 8 LUNI )
Varsa limbaj: 0.2(0 ANI 2 LUNI )
Varsa autoservire: 0.54(0 ANI 6 LUNI )
Varsa cognitiv: 0.21(0 ANI 3 LUNI )
Varsa motor: 0.29(0 ANI 3 LUNI )
Varsa mentala: 0.39(0 ANI 5 LUNI )
Varsa cronologica: 0.43(0 ANI 5 LUNI )
IQ: 91

Ori io sunt imbecila si...nu am stiut sa fac testul...ori voi ati trisat pe rupte...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput