IN BANAT LA NOI ACASA (12) FELICITARI AIDA
Raspunsuri - Pagina 8
mikiriki spune:
Iar imi bag coada in subiectul vostru
Clau, esti bestiala. Endlich suntem amandoua roscate . Andi s-a inaltat foarte mult. Soacra si Helmut sunt la fel . Te astept la mine in statiune ( cand ma satur de Ro ).Va pup pe toti
Corinna, felicitari pt fetita. sarcina usoara in continuare. poatete prind zilele astea un pic la o poveste
Laura, sa nu plangi maine Succes la gradi printesei Maya.
Noapte buna din Ardeal
claudia74 spune:
ce mi-ar placea sa zic si eu 'Neatza buna de la Banat' dar nu mere , anyway zic de la Nemtia si va servesc cu un Jacobs bun :
si eu cu morcovelul ca azi e prima zi de scoala noua la Deni la Tm, is curioasa ce comentarii de d-soara voi auzi azi, cum is profi,colegii,scoala .
Miki nu vin la Bad Buchau ca nu aveau kinderbetreung acolo, idiotii m.au trimis la 65 de km de casa intre Karlruhe si Mannheim undeva, ce au zis 'acolo nu ti.a placut la 300 de km,lasa ca te trimitem langa casa', spre bucuria lui Helmut care cica 'apoi lasa ca-i bine ca pot veni des la voi' deci merg la Bad Schörnborn, astept unterlagen de la ei sa vad ce si cum ca pe net nu am vazut mare lucru .
Fetele trezirea si o saptaman frumoasa sa aveti, toate.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
L5845 spune:
Buna gimineata banatanshe draji !
Absenta mocivat dan motive sa "goshci" picatz taman ca musca-n lapce ....asta-i viata...n-avem she fashe.
Corina FELICITARI ! pentru si sarcina usoara in continuare.
Laura ashceptam impresiile dan prima dza da gradi.
Claudia multzamim fain da cafa, sa fii sanatoasa. Si pra cinie ce ashceptam sa ne povestashci cum io fost la Deni. Flacau' o insheput si el gradi? Bafta la noua locatie da munca, am intales binie, nu? Tarie fain albumu cu molaraile, iti sta super cu noua coloare .
Diana sunteti bine, cum se simte Timo? Sanatate multa si asteptam vesti bune.
Gabi faine molaraiele dan vacanta .
Va pra tace si va doresc o saptamana cat mai faina !
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Concediu '09
gonghy spune:
Saluti.
Fetele azi am avut emotii cat China dar cum au venit au si plecat ca zice fata me':
"-Mami hai da-mi pusi ca eu plec cu copiii!"
Dat pusici si dusa o fost....da acu' stau ca pe ace oare ce o fi facut,oare o fi mancat???.....oare...oare....
Si ca meniu complet pe ziua de azi bunica o cazut si cred ca are piciorul rupt ca cica nu il simte dar o doare tare in sold in partea dreapta ooooffffff Doamne ca numa asta ne mai lipsea acum....cica o alunecat in gradina pe iarba si o picat.
Acum a plecat sora lui mama la sat si o sa o aduca la urgente sa vedem ce e acolo
Va las ca parca-s lovita lu ceva'n.... cap.
Mihi spune:
Pup toate banatzancele...vinituri sau nu...
ma duc sa fac spaghette ca primi-i comanda,...vb pe mess zabaucele...ok?...cand ma prindetzi ...sau va prind
mihi...22+
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
claudia74 spune:
Laurico bariem fura goscii picati ca musca-n zar,de la Banat? cu she i-ai ospatat? multam de aprecieri la adresa parului :))))
Laurelul ce-o lovit intercity-ul or what? corect ce ti.a spus Maya, mai urma sa zica si 'hai tunde-o de aici' asa cum i-a zis Deni azi mamei mele,saraca mama a stat afara in curtea scoalii vreo 2 ceasuri, nu a avut voie sa vb cu diriginta,sa vada colegii d-soarei ca o face de ras si ea cam scumpa la vorba ca de obicei in afara de un bine altceva nu auzii , deci asa asa s-a desfasurat actiunea de inceput de an scolar no comment!!!
Mihi cum fura spaghetele, ce sos ai facut,la voi cum a inceput noul an scolar, sunteti deja in trupa complecta, ce face printesita din burtica, tre sa te alerg bine pe mess poate poate te prind sa-mi spui cu unguentele alea care-i faza.
Absente nemotivate :Dorina,Diana,Gabi,Corina,Angi precis a terminat conzediul si aici tot numai intra si Himmelsduft la fel.
Acu am ajiuns de la munca,asa ca merg la citit povesti lui Andi,apoi dus si nani.
Va tzuc pra tace,somn usor.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
Yasmine spune:
Multam dä uräri fiecilor, vaä tzuck prä täce.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu 15+
Pisicuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Absente nemotivate :Dorina,Diana,Gabi,Corina,Angi precis a terminat conzediul si aici tot numai intra si Himmelsduft la fel. |
Claudia, dar saptamana trecuta, pe langa problemele cu site-ul care au fost, eu am cam si venit pe la lucru meteoric, din motive de alergat cu copiii pe la analize, ca sa poata primi avizul de intrare in colectivitate, apoi am inceput gradinita, treaba la lucru urla dupa mine si-uite asa n-am mai apucat sa intru sa va mai povestesc cate ceva si sa va intreb de sanatate! Eu deja am inceput sa-mi intind antenutele si sa trag sfori sa-l inscriu pe Vladi la scoala pentru la anu si gandul asta ma deprima fantastic.
... Sper sa mai pot intra o tura azi, ca acuma ma grabesc sa termin o situatie cu regim de urgenta!
trupa!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
gabirus spune:
Doamna diriginta, va rog sa ma scuzati!
Clau, faine pozele de la Heidelberg. Musai sa merg si eu candva ... cand o fi, intr-o zi cu soare. Parul e de culoare finala? Iti vine bine roscatul, mai bine decat brunet, dar mi-ar fi placut o nuanta mai spre castaniu. Asta asa, pentru mine, ca fiecare are fanteziile lui. Dar te rog sa ne explici si noua unde pleci, ca eu nu am pricipit ce ziceai tu la mikiriki si m-ai facut curioasa ....
Mihi, draga, nu ne-am prins nicicum pe mess Lasa ca ne potrivim noi intr-o zi. Pupici la burtici si la gasca de cavaleri.
Gongy, raporteaza! Cum e bunica? Dar fata la gradi?
Pisicuta, la voi cum a fost intalnirea cu gradinita?
La noi totul a decurs plictisitor de normal si fara surprize, Lucas s-a reintegrat imediat si s-a dus la joaca cu baietii lui. Eva nu se prea bucura de inceperea scolii, dar eu da! Si inca cum!
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
claudia74 spune:
da deci sa vedem, cine mai lipseste : Diana singura nemotivata,daca nici azi nu intra pun cu rosu , fetelor nu uitati azi la ora 10 da!!
Gabelu o iau pe rand deci culoarea si mie mi-ar fi placut castana mai coapta nu asa 'frageda', insa avand in vedere rosul ce l-am avut inainte nici nu putea iesi mai inchis,I hope next time sa iasa ceva mai inchis , acu il mai las in plata Domnului ca l-am capiat , asa cu scolile,gradinitele, Andi merge deja din august,Deni nu prea e la vorbitor, inca nu stiu prea multe impresii despre scoala din ro,doar ca are 2 fosti colegi de la Lenau cu ea in clasa,e un inceput bun clar, insa ............care fumeaza fetele sunt asteptate pe iubiti cica pana termina orele nu prea-mi suna bine nimic,oi fi io batuta in cap , om trai si om vedea.
Aha cu Miki vb ca am primit aprobare ptr tratament la statiune sa merg cu Andi,iar prima optiune era chiar la Miki in batatura,adica localitatea ei era clinica,insa acolo am refuzat ca nu aveam grupa de copii,era numai ptr adulti,asa ca am primit altundeva,acu la mine in batatura la 65 km de casa,spre ofticarea mea,speram sa mergem in M-tii Padurea Neagra pe undeva,nu chiar aici langa casa dar na asta e.
Dorino scoate nasul din hartoage :)))))
va las acu ca merg cu Andi la fotbal si apoi la munca.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna