IN BANAT LA NOI ACASA (12) FELICITARI AIDA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mai fetelor, dar o intalnire cand facem, ca sa vedem burta lui Mihi, pana e la pachet?

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

No Clau, acu am inteles. Ce tratament? Pentru tine si oasele tale?

Cu adolescenta ce sa zic ... zi la mama ta sa fie mai dura cu ea. Cum adica iubitii ...? Dar ce iubiti cocalari au fetele alea de au timp sa frece menta cat sunt ele la scoala la 14 ani? Brrrr ... ce ma asteapta, ma apuca groaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Clau io nu stiu numa cu ton sa fac...si cateodata carbonara...

Vreti sa-mi vedeti burta...e greu tot mai greu...obosesc de zici ca dau cu sapa toata ziua...io urmatoarele 2 we nu-s...ma duc sa-mi recuperez copilasu de la ai mei...si vreau si pana in Ungaria sa ajung...numa sa fac pasapoartele copiilor ca or expirat...

goanga...laurelu...cum suinteti?

pup toata gasca...

mihi22+

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No servus gagicile!

Mey la noi si bune si rele.....cu ce sa incep oare???

Incep cu a mai rea sa-mi sparg ofu acilea
Deci bunica are FRACTURA DE FEMUR DREPT maine dimineata intra in operatie saraca de ea....e atata de necajita,plange si tot spune ca nu a fost atenta,nu a fost atenta....se repeta in continuu
O vrut saraca sa isi coaca niste ardei si s-o dus in gradina sa si ia dupa care venea spre casa dar si-a adus aminte ca nu a dat mancare la iepurasi si s-a intors din drum inapoi in gradina dupa ceva frunze pt nebunii aia de dintzosi si atunci o alunecat si o picat.Cica o stat c-am o ora si o tot strigat prin gradina pe la vecini si astia o-r venit intr-o fuga sa o ridice
Acu e la Casa Austria si asteapta cutitu' de maine bagami-as picioarele ca nu stiu cum se mai recupereaza ea si sa inceapa sa mearga,plus ca mai are si Parkinson

Vestea buna e ca Maya mea e tare cuminte la gradi azi iar a laudat-o doamna pe ea si mai o fetita...ca nu plang,ca se joaca,ca mananca asa si asa da macar nu vomita ca altii,ca fac pishucu la wc si lipsa mare fata de altii care si acum fac pe ei....azi era doamna fooooarte bucuroasa ca a avut prima activitate cu ei.
Cica ia pus in semicerc si stateau nemiscati.....le-a spus povestea cu Scufita Rosie si cica au numarat pana la 2
De dormit astazi a adormit dar tarziu de tot pe la 14.40 si eu ajuns dupa ea la 15.10 dar m lasat-o mai pana aproape de 16 sa nu fie agitata astazi.
Pot sa ii tin ziua vineri la gradinita cica pot sa duc prajiturele dinalea ca si Magura si suc natural...o sa faca poze cu copii cica o sa ii cante si La multi ani... ce mai am domnisoara mare deja

No merg sa imbrac gaza si o tulim afara la copii.
Daca mai apuc mai intru p'acilea...

Mergi la inceput

Laura, imi pare rau pentru bunica ta Doamne ajuta sa se recupereze saracuta si sa poata merge din nou.

Pe de alta parte felicitari pentru zgatia mica. E o smecherita, nu aveam nici un dubiu ca se va descurca la gradi.

Fetele, la ora 10 rugaciunea pentru Timotei, da?

Pupaciuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ioi Laurelu imi pare rau de bunica,nici nu vreau sa stiu cati ani are saraca, e clar ca e greu cu recuperarea osoasa la batrani, Doamne Ajuta sa fie bine operatia, sa poata sta pe picioarele ei mai ceva vreme,ca altfel ii vai de mama ta , ma bucur ca Maya e bine,pai nici nu se putea altfel cum!
Mihi de bolognese sau pomodora sau funghi nu auzisi lasa ca cu ton e super si carbonara cu sunca prajita si ou si mai si graviduta si mamicuta si casnicuta harnicuta .
Gabi azi am reusit sa vb mai multe cu Deni, parti bune,parti rele, apai la varsta ei vede totul ba colorat la extrem ba negru tot , chestia e ca e tare departe scoala si nu prea e supravegheata ca nu pot stii ai mei ora exact cand ajunge acasa, plus ca deja a facut vizite singura dupa scoala prin oras, cu mobilul inchis clar,sa nu fie deranjata de ai mei, o iau razna ,la ore private numai vrea sa mearga, zic iara 'om vedea' ca altceva nu poci.
Va tzuc pra tace, in jumatace de seas se intalnesc gandurile noastre ptr Timotei Alexandru, Doamne Ajiuta!

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

hello fetele
gabi nu m am suparat de ce ai zis, nici nu am de ce.
va multumesc tutror pt rugaciunile indreptate pt timotei!
e mai bn piticu, a avut niste zile cumplite dar isi revine incet.
gongy sanatate buncii, sa fie bn la operatie!sa dea DD sa se recupereze!
felicitari pt maya cea cuminte !
va doresc o noapte bune si linistita

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Diana daca nu intrai o furai cu rosu ma bucur ca Timotei e mai bine,dar ce s-a intamplat de spui ca ati avut niste zile cumplite, care a fost baiu? ati terminat analizele? Timi a inceput scoala?
Na ca m-am zuitat da cafa :

va las merg la gradi acuma, revin......
banatencele vinituri sau get beget

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

pra ashilea.

ca am fost lipsa la apel, da' cred ca ma apuca astenia da toamna .

gonghy sanatace multa si refacere iuce prantru buna ta.
digutix bine ca-i bine acuma piticu' Timo. Sunt alaturi si eu marti seara la 10.
claudia sper sa sa rezolve treburile cu Deni, cie cred ca nu ti tot una. La prunc ii plashe la gradi? M-ai intrebat mai acu sheva vrieme da soacra sha m-am tot zuitat sa-tz dzac : multzam la Dumidzau, ii plecata cu verisana lu' sotu, in Israel la transplant da maduva (sindrom Hodgkin de 4 ani, autotransplant de 2 ori la Milano, fara rezultat- celule stem prea putine), vinie la sf. lu' octomvrie la comisie si pleaca 'napoi iuce.
Mihi pe burtica rotunjoara.
gabi no acuma ai sha tu otzar da linishce ca-s copii la treburile lor, nu?

Io va invit pra fuga la o www.pinkcakebox.com/images/cake521.jpg" target="_blank">felie da tort si la un www.trendir.com/dining-entertaining/venetian-style-champagne-flutes.jpg" target="_blank">pahar de sampanie ca adz is noaua ani da cand m-am luat cu soatza dan dotarie . Asa ca avem program special : mars la mozi, mancat la ristaurant .

Va pra taceeee !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Concediu '09

Mergi la inceput

Ioi tu Laura, ce bine arata tortul ala!

Sa traiti impreuna de acuma inainte si pentru totdeauna fericiti!

Ce mai fac bolnaviorii nostri - Timo si bunica Laurei?

Sper sa fiti mai bine azi cu totii.

Eu mi-s in santier acasa cu bucataria asa ca va pup mai din mers asa ca parca nu se mai gata treburili.

Mergi la inceput