IN BANAT LA NOI ACASA (12) FELICITARI AIDA
Raspunsuri - Pagina 7
claudia74 spune:
Ce frumusica e Timi deci fetelor in Rugaciune se va specifica TIMOTEI AUGUSTIN da?
Corino tinem pumnii iubita cum nu! sa fie bine,sa ai liniste!
o sa incerc sa fac azi ceva poze,ca rusine nu m-i
Diana io nu stiu ce este aia,pot da un google search,dar cred ca asta poti face si tu, din proprie experienta habar nu am
La noi mai tine vremea buna asa ca de cateva zile is la curatenie generala, am noroc ca am liber pana in we asa ca profit.
Acu fug la gradi,ne audzim mai incolo.
toate fetele.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
gabirus spune:
Yasmine, tinem pumnii! Sa ne dai vesti!
Diana, taica-meu a fost la biorezonanta si mi-a spus ca diagnosticul a fost precis. De stricat sigur nu strica, deci ... go ahead. Si ia uite aici, nu stiu daca il stii pe Darael, ca nu prea mai scrie pe DC, dar are cateva bloguri si emailul afisat. Este o persoana care a facut mult bine tuturor celor pe care i-a ajutat.
Cat despre ochelarista ... e superba! Ii sta foarte bine.
Gongytzo, cum te mai simti? Sunteti in febra pregatirilor?
Asa, la final va invit sa vizionati o selectie de poze din vacanta - click pe linkul spre blog, le gasiti in cea mai proaspata postare.
Pup iu all!
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
deya spune:
Gabirus daca imi permiti parintele cu har nu mai este la Romnesti pentru ca a fost izgonit.O intreaga poveste care nu isi are locul aici.Este acum la Caransebes il pot trece pe Timotei pe polmelnice la dansul daca imi dati acordul.Ma intalnesc in fiecare duminica(sau aproape in fiecare)cu dansul.
claudia74 spune:
Voi stiti ca Timotei nu e ortodox, noi facem rugaciunile ptr el,insa un preot ortodox cu har nu cred ca ar face, asta stiu eu!!! acuma cu Dumnezeu inainte, e decizia Dianei, in Timisora la biserica de pe strada Bader este un preot foarte bun.
hei fetele ce faceti in we? noi azi avem planuri de zbenguit prin Heidelberg,un oras minunat de la noi din zona,centru istoric,medical si universitar, mergem la Castel apoi la shopping otzara , duminica placuta va doresc, all.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
digutix spune:
buna fetele
deya din partea mea e ok ce vrei sa faci, fetelor v-am zis va multumesc si daca spuneti o simpla rugaciune CELUI DE SUS.sigur va fi primita cum se cuvine ACOLO.
timo al meu se simte cam rau si nu dau de nimeni la spital...e si we..sper sa rezistam pana luni,daca nu ma duc cu el ca si asa avem inca fisa aolo ca nu ne-au venit toate analizele.
ieri am fost cu piticii la mall si a fost ceva targ de gradinite si niste demonstratii faine de dansuri sportive .ff fain a fost.
gabi ms de info, ma citesc si cred ca pana la urma mergem si noi cu timo la o consultatie de genu.
va doresc un we placut
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
gabirus spune:
Deya, nu am stiut ... Deci este la Caransebes acuma. La ce biserica si cum il cheama pe parinte? Ca poate daca trecem pe acolo, il cautam.
Diana, dar ce este cu micutul? Sa va ajute Dumnezeu, ca El stie mai bine. Parerea mea - si nu doar a mea - este ca in cazul copilasilor bolnavi parintii trebuie sa se curete sufleteste cel mai mult. Bolile copilasilor sunt cel mai adesea pacate duse cu noi din generatie in generatie, pe care copiii cu marea lor iubire, le ispasesc pentru noi (noi fiind generatiile anterioare, deci parinti-bunici-strabunici etc). Daca insa avem o credinta puternica si il iubim pe Dumnezeu, lucrurile se rezolva. Sper sa nu te superi pe mine. Credinta fiecaruia este un lucru sensibil si foarte intim. Ti-am spus aceste lucruri in speranta ca te-ar putea ajuta cumva. Sunt alaturi de tine oricand si oricum.
Clau, ce as vrea sa vin cu tine la Heidelberg Minunate locuri!
Laurele, voi ce faceti?
Pisicutza, ce iti fac flacaii?
Eu am zbarnait toata ziua prin casa azi (curatenie, papa, spalat haine etc.), nu doar ca abia am venit din concediu, dar incepe si scoala/gradi; mai tarziu as iesi la o plimbare prin oras ca e asa de cald si bine afara.
Va salut, trupa mea de zapacite!
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
Yasmine spune:
Totul ok la amnio.
It's a GIRL!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si samburelu mititelu 15+
gonghy spune:
Saluti fetilii!
Mai noi suntem pe ultima suta de metrii cu pregatirile de gradinita...maine e ziua cea mare primul an de gradinita al noastre...mamamaaaa ce emotii am zici ca-s beata.
Azi facui mancarica si pe langa un desert placinta cu mere ca de cateva zile tot salivez sa manc pe placinta asta.
Fug sa-i dau la gaza asta mica sa pape,o culc si cad ne trezim mergem prin Parcul Rozelor ca e RUGA TIMISORII.
O duminica frumoasa la toata lumea!
Citat: |
citat din mesajul lui Yasmine Totul ok la amnio. It's a GIRL! |
Felicitari si o sarcina cat mai usoara!
claudia74 spune:
Corino gratulationen ptr girl,bravo iubita,sa fii fericita asa cum meriti .
Laurelule sa faci molaraie maine si sa nu plangi auzi!!!!!!! si ce placinte tot faci am facut si eu aia meseriasa,stii tu care,zace la mine in frigider si la ruga sa manci vreo tri mici si ptr moa auzi-si madama
Gabelu fac album cu heidelbergul ,pe maine cred ca-i gata,asa vedeti si my new hair colour
O duminica placuta va doresc, all.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=985a5e0698a57422629109&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">albumul