IN BANAT LA NOI ACASA (12) FELICITARI AIDA
Raspunsuri - Pagina 18
gabirus spune:
Diana, poate ca o fi si bietul Timo meteosensibil, ca uite ce vreme e afara .... Incearca inainte de culcare ceai de lavanda. Teoretic ar trebui sa dea un somn bun.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
claudia74 spune:
Buna gimineatza
si o zi calduroasa va doresc
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
Pisicuta spune:
Salutare, lume buna!
Repede, repede, ca-i tarziu! Poftiti la , ceai cu lamaie, laptic, capucino, , la care mai plusez cu in cinstea printisorilor mei pe care-i sarbatoresc zilele acestea, respectiv pe Raducu azi, la implinirea celor 4 primaveri si pe Vladi sambata, la implinirea celor 6 primaveri!
O sa va pun azi melodia preferata a copiilor mei, desi-i cam veche, dar este ritmata, ceea ce ei adora: Rednex cu "Cotton Eye Joe"
As mai scrie cate ceva, dar sunt in criza de timp, asa ca va dulce pe toate si va doresc o zi superba!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
gabirus spune:
Si de la mine cate o www.pinkcakebox.com/images/cake403.jpg" target="_blank">felie maaare de tort, asa cam cat de 3 decenii fix
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
claudia74 spune:
ptr mamicile cu fetite, Laurelu don't cry :
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
claudia74 spune:
io am postat fara sa citesc
Gabelu LA MULTI ANI FERICITI, SANATOSI, LUMINOSI,CALDUROSI si DRAGASTOSI
Raducu LA MULTI ANI,multa sanatate si fericire sa ai parte in vuata, sa aduci numai bucurii parintilor, Dorino sa-ti traiasca baietii
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
ela03 spune:
La multi ani Gabi si copii de Dorina.
Am gasit ipsos si forme pt ipsos si mi-au iesit niste figurine super! O sa fac cu copiii magneti pt frigider cu forme de fructe.
gonghy spune:
No sara buna fecilor.
In primul rand LA MULTI ANI CIPANDEILOR!!!
Dorina draga sa-ti traiasca copilasii,sa creasca mari,frumosi si sanatosi si sa ai parte numai de bucurii din partea lor!!
Gabitza www.floripentruea.ro/img/flowers/thumbs/normal/32_45acd2c177683.jpg" target="_blank">La multi ani cu sanatate si fericire,bucurii si impliniri!!!
Clau ce pot sa spun decat ca am mieunat unpic stii doar ca ma emotioneaza melodia asta ce mai faci draga?
Am gasit pe culinarie o prajitura cu coca cola si am sa o fac sambata ca mi-au curs balele astazi de pohta.
Io mis tare necajita....azi am tras si o tura de la lucru ca m-a enervat sefu denuma plus ca m-am necajit si ca nu se mai gaseste un anume fel de medicament pentru Clau si lui asta ii face tare bine....el e la pamat cu moralul incerc sa fac ceva sa il ridic dar nu prea dau de capat.....da pana la urma cu ajutorul lui Dumnezeu o scoatem noi la capat si o sa incercam alt tratament.....deh ce sa facem....altii se cearta adica ai se sus si fraierii adica noi astia micii fara putere avem de suferit in special persoanele bolnave cum e Clau si muuuuulti alti pacienti cu diabet
Cutia e numai 260 RON/5 FIOLE si nu se mai da gratuit la diabet pentru ca nu se inteleg depozitele cu casa de asigurari iar din tot rahatul asta mare cei care au de pierdut sunt persoanele bolnave
Merg la somn pana nu apuc sa scriu fo prostie p'acilea ca la ce nervi am si stress astazi mai scot porumbei
Noapte buna!
digutix spune:
buna fetele
LA MULTI ANI GABI!
LA MULTI ANI RADUCU SI VLADUT!
ce de sarbatoriti zilele astea:)
ela bn ca ai gasit ce iti trebuia, succes cu piticii si sanatate puiului tau!
gongy dar nu puteti sa il procurati din afara medicamentul?nu te necaji ca sigur se va gasi o solutie.pt sefi dusi cu pluta nu merita sa versi lacrimi si sa ti manci nervi.
si va doresc o noapte linistita
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
claudia74 spune:
Neatza buna la fiece mandre
Laurico tu pra unge umblii?
Laurelule dar cum fras l-or scot da tat, nu se mai gasesc pe nicairi boambele (adica fiolele) nu se poate asa ceva zau, adica asa minti inguste around sa scoata din circuit un medicament asa important ptr diabetici bafta la facut placinte cu coca cola am si eu o reteta faina dar nu am facut de mult timp ai grija de voi!
Gabelu cum ai sarbatorit ?
Dorina ai spus ca unesti party-urile ai gasit gasit locatia ptr sambata sau cand vrei sa faci la smecherasi ?
Diana sunteti bine?
Claudia cum se mai simte Robi?
Va tzuc pra toace si va doresc un inceput de we fain.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10