IN BANAT LA NOI ACASA (12) FELICITARI AIDA
Raspunsuri - Pagina 17
digutix spune:
buna fetele.
va doresc si eu un inceput sa saptamana linistit:)
noi am vizitat vineri pt prima data the picnic parc.cred ca ati auzit de el.fff fain si muuulta iarba verde numa buna de calcat....pt ca e voie!!!!!!!deya imi pareau dar eu nu te pot ajuta nici cu vreun nene mecanic nici cu frigi.
claudia am o prietena care face figurine din ghips si alte materiale.face si multe chestiii faine hand made.pot sa vb cu ea sa te anunt.
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
gonghy spune:
Buna gimineatza!
Brrrrr ce frig e afara si ce plouaaaa....de azi anunta astia frigalau mare si prin nord deja lapovita si ninsoare vreme numa buna de facut copii,tolanit la caldurica si de baut un ceai/vin fierbinte ......viseeeee ca la 1 intru la trabaho
Haidatz la un ceai fierbinte , un www.conventodebelmonte.pt/imagens/Gastronomia/capuccino-com-espuma.jpg" target="_blank">capuccino si unpic de mancarica alaturi de o muzica buna
Acu va tzuc pra tace ca fug sa fac spanac sa faca fata me muschi
claudia74 spune:
aoleo Laurelule ai taiat deja porcul, wow ce de bunatati pe acolo fataaaaaaaaaaa, trimeti si la mine un darab a carnat si vreo 2,3 jumere multam de ospat si dedicatiune la noi is 4 grade si au anuntat zapada is racita cobza
Diana eu nu stiez de parcul ala dar suna excelent!
O zi frumoasa cu mult soare va doresc.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
ela03 spune:
Buna dimineata!
Diana, astept vesti de la tine. Vreau sa fac o activitate deosebita cu copiii, ceva interdisciplinar. N-o pot planifica pana nu sunt sigura ca am materialele necesare.
A propos, am auzit ca e un targ cu produse hand-made la Casa Tineretului joi, vineri si sambata intre orele 10-20.
Unde e picnic-parcul ala?
Va pup pe toate, eu fug ca am multa treaba.
bb_yasmi spune:
mamici din timisoara, unde pot gasi clown, printesa, personaj animat pt ziua fetitei?? aveti vreo recomandare??
multumesc
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
gabirus spune:
BB_Yasmi, cei mai fain animatori de party de copii pe care ii stiu sunt cei de la Cerino. Da un google si ii gasesti imediat. La noi deja sunt nelipsiti la toate party-urile de la scoala, zile de nastere. Doamna de la Cerino - desi nu se costumeaza, are un stil aparte de a capta atentia copiilor cu tot felul de jocuri de perspicacitate, dans, karaoke.
Daca vrei neaparat personaje, poti gasi la Mall (e o Alba ca Zapada foarte talentata, nu imi amintesc cum o cheama), dar mai sunt si la dreams2party (adresa pe net e exact asa cum scrie aici cu .ro). Plus au si costume multe de inchiriat, deci poti sa faci si copilul printesa/print la party.
Distractie placuta!
Deya, eu stiu un mecanic bun, dar se ocupa doar de Dacia, Renault sau Nissan. Daca va incadrati aici, da un semnal.
Ela, am auzit si eu de expo si vreau sa merg ca-s dragute chestiile de la Cloud Factory. Toti cei inscrisi ca expozanti sunt foarte tineri si creativi, deci vei gasi acolo chestii aparte, nu traditionale.
Ufff, iarasi sunt pe fuga
Va puuuup pe TOATE
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
ela03 spune:
Salutari!
Eu sunt chiauna, n-am dormit destul azi-noapte, ca mi-am stors creierii la ce scoala sa-l inscriu pe fiu-meu. Sunt in domeniu si nici sa stii prea multe nu e bine. Sincer ideea de scoala de fitze ma cam irita, pt ca vreau sa-l invat sa se afirme prin ceea ce este, nu prin ceea ce are. In fine, pana la urma ma hotarasc eu.
digutix spune:
buna fetele
io mi-s cam zombi ca de vreo 2, 3 nnopti timo se tot trezeste si se tot fatzaie si nu doarme bn.plus ca ma doare capul de frig.
fetele parcul asta e in spate la abatorul de pe eroilor.e nou clauidia de aia nu sti de el.
ela03, am vb cu prietena mea si are ceva figurine si mici tablouri cu forme in relief gata facute insa tre sa imi zici mai multe detalii.le vrei necolorate?sa le picteze copii?sau?
si va doresc o zi linistita
DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/album/573570652XqaNKL?vhost=community
ela03 spune:
digutix, cam 5o de figurine necolorate, sa le picteze copiii - 25 in forma de mar, 25 in forma de para (cu tot cu frunze daca se poate, ca sa folosim si culoarea verde) + 4 figurine ceva mai mari sa le folosesc ca model. Ma intereseaza o oferta de pret si sa vad modelele, cat de repede se poate. Nu m-am uitat daca ai pm activat. Eu inca nu pot iesi din casa din cauza de copil bonav, comunic cu lumea din afara prin telefon si internet.