IN BANAT LA NOI ACASA (12) FELICITARI AIDA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

eiiiiiiiii lume noua pr'asilea ma bucur ca esci binie Laurico si alaturi de noi in orice e nevoie banatanca adevarata, pe mine nu ma poti ajuta ca eu voi trimite direct la ei,maine am o convorbire telefonica cu directoarea de la asosiatia PAVEL sa vedem daca au curieri care sa mearga la bus sa astepte coletele, da multam fain si dstractie placuta la nunta
Dorino multam de cafa , mic dejun si dedicatiune asta e preferata lui Laurelu , pai sa stii ca eu bas cu sapa dau pe-aici, in 6 an nu am reusit sa fac nimic, studiile pot sa le pun in raama in Ro,ca aici nu e nimeni curios de ele, fabrici s-au inchis multe, la sotul la lucru e program scurt de munca de 1 an, au dat afara, e cam nasol cu locurile de munca, dar aici sunt bine puse la punct ajutoroarele sociale (pana cand nu stiu) noi nu profitam de ele ca muncim nu intindem mana, eu lucrez la un azil de batrani in bucatarie, spal vasele nu fac altceva, o munca mizera si neplatita corect, am lucrat 2 ani in productie in 2 ture, groaznica acolo mi.am distrus sanatatea la polistiren, apoi tot asa pe ici pe colo,la curatenie, la munca de jos intr-un cuvant, ce nu fac madamele nemtoaice :( deci e super bine la germania, minunat, de la tocuri si deuxpieces am ajuns la bocanci, cizme de guma, halate,manusi de protectie,etc.
IO cred ca Laurelu o primit vreo hipnoza
Gabi,Claudia salut cordialitatea voastra si la mine pe bloq aveti adresele asociatiei PAVEL unde puteti trimite, am raspund jos la comentariu ptr Diana ambele adrese extrase din text .
Eu trebuie sa fug acu la gradi, revin.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Multam dragelor de urari...nu ma ascund Clau...numa nu am mai apucat sa intru...

Arpisoru meu de juma de an ...din aprilie de cand o fost ziua lui Lori...ma intreaba aproape in fiecare zi cate zile mai sunt pana la ziua lui...asa ca trebuia sa fac socoata...da am avut o idee mai buna cu care se mai multumea cateodata...si-i spuneam ca va fi dupa ce incepe gradi...dupa ziua lui Zolika a lui Diana68...care fu pe 17 sept...asa ca virgula chiar cand ne intorceam de la ziua lui Zolika ma suna o mamica de la gradi sa ma intrebe daca a doua zi e ziua lui Arpi...i-am spus cum sta treaba ca abia in octombrie e...Arpi ma cearta ca de ce l-am mintit...in fine o fost fain ieri la MC o dorit ca sa probeze si vaporu...pt mine o fost super tambalau minim...cheltuiala la fel...copil fericit...azi dimi ce ma intraba Arpi..."mami acum cate zile sunt pana la ziua mea?"...

va pupacesc sda aveti o zi faina...as mai scrie da am un terorist langa mine...ma duc sa-l scot afara...

mihi25+

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna dimineata!
Dorina, nu am schimbat locul de munca, insa cuvintele incurajatoare si sprijinul care mi s-a acordat in ultima vreme (avand in vedere starea tensionata in care ma aflam) m-a facut sa-mi schimb parerea despre anumite persoane. Se pare ca indiferent ce discutii au fost inainte, atunci cand una din noi are un necaz celelalte din colectiv sar in ajutor. Am fost si eu placut surprinsa sa simt acest lucru pe pielea mea. Adevarul e ca s-a si decongestionat atmosfera, ne-au venit fete noi (absolvente), colectivul e altul. In plus eu m-am tinut dreapta si mi-am facut treaba la fel ca inainte, prezentandu-ma in fata tuturor ca un om puternic si increzator in sine.
Robi e mai bine, suporta bine boala si sper ca dr Boia sa ne dea vesti bune.
o sa intru si pe blogul tau sa vad ce-i cu jucariile, Robi a inceput deja sa le sorteze dar greu se desparte de unele (chiar daca nu s-a mai atins de ele de vreun an sau mai mult).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Iar facem pauza de weekend?

Cu ce va ocupati timpul weekendul asta? Eu cu activitati administrative de dimineata, dupamasa vedem noi ...

Maine sper ca iesim la o tura de rollerit.

pentru toate!

Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)

Mergi la inceput

hi girls

si un inceput de saptaman bun va doresc, pe toate.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Morning trupa, oriunde te-ai afla!

Vin cu micul dejun , proaspat si bun, cu multa atre si buna, plus ceaiul si lapticul nelipsite din oferta! Am ales si-o melodie, tot veche, dar frumoasa. Ea vine de la formatia Real McCoy si se numeste "Another night"

Voi ce ati mai facut in WE??? Noi am cam stat in jurul casei, ba prin parc, ba pe la mall, nimic spectacular. Ieri nici n-am scos nasucurile afara din casa ... urata vreme, jur! ... Si se mai face ...

trupa si-o saptamana minunata va doresc![/b]

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Buna dimineata!

Caut in Timisoara sau imprejurimi persoana care poate turna figurine din ipsos pentru copii. Daca stiti ceva anuntati-ma varog. Am gasit doar in Bucuresti si e cam departe, ma tem ca daca dau comanda se sparg toate pe drum. As face eu figurinele dar nu stiu cum se face matrita, cred ca e cam complicat.

Mergi la inceput

wow Dorina nota 10 cu felicitari ptr dedicatiune
Claudia eu nu stiu cine face matrice din alea.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

aceeasi generatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Fetelor am o rugaminte.
1.Stiti vreun nenea mecanic/service bun si nu foarte scump?
2.Stiti pe cineva care vinde vreun frigider la mana a2a?

Mergi la inceput